题目
【题目】Section CDirections: There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions or unfinishedstatements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on thebest choice and mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.Passage OneQuestions 46 to 50 are based on the following passageA growing number of U. S. bike riders are attracted to electric bikes for convenience, health benefitsand their fun factor. Although ebikes first appeared in the 90s, cheaper options and longer-lastingbatteries are breathing new life into the coneept.Established bike companies and startups are embracing cbikes to meet demand. About 34 millionebikes were sold worldwide last year, according to data from eCycleElectric Consultants. Most were soldin Europe and China, where the bikes already have exploded in popularity. Recently, the U. S. markethas grown to 263,000 bikes, a 25% gain from the prior year.The industry is benefiting from improved batteries as suppliers over the years developed technologyfor laptops, smartphones and electric cars. In 2004, the price of batteries used on ebikes fell, spurringEuropean sales.But lower cost options are emerging, too. This month, three U. S. bikeshare companies, Motivate,LimeBike and Spin, announced electric bicycles will be added to their fleets. New York-based Jump Bikesis already operating an eleetric bikeshare in Washington, D. C., and is launching in San FranciscoThursday. Rides cost S 2 for 30 minutes.The system works like existing dockless bikeshare systems, where riders unlock bikes through asmartphone app. "This is the beginning of a long-term shift away from regular pedal(踏板) to electricbikes, " said Jump Bikes CEO Ryan Rzepecki. “When people first jump on an ebike, their face lights up.It's exciting and joyful in a way that you don't get from a regular bike."Two years ago, CEO Chris Cocalis of Pivot Cycles, which sells high-end mountain bikes, found thatU.S. bike shops weren't interested in stocking ebikes. Some retailers warned Cocalis that they'd drop thebrand if it came out with an electric bike.Now that sales are taking off, the vast majority of bike dealers are asking Cocalis when he'll make anebike available. "There's tremendous opportunity to get a generation of people for whom suffering isn'ttheir thing," Cocalis said. “Ebike riders get the enjoyable part of cycling without the massive suffering ofclimbing huge hils 46. What do we learn from the passage about ebikes?A) Their health benefits and fun values outweigh their cost.B) They did not catch public attention in the United States until the 1990s.C) They did not become popular until the emergence of improved batteries.D)Their widespread use is attributable to people's environmental awareness.47. What brought about the boost in ebike sales in Europe at the beginning of the century?A) Updated technology of bike manufacture.B)The falling prices of ebike batteries.C)Changed fashion in short-distance travel.D) The rising costs for making electric cars.48. What is the prospect of the bike industry according to Ryan Rzepecki?A) More will be invested in bike battery research.B) The sales of ebikes will increase.C) It will profit from ebike sharing.D) It will make a difference in people's daily lives49. What prevented Chris Cocalis from developing ebikes sooner?A) Retailers'refusal to deal in ebikes.B)High profits from conventional bikes.C) Users'concern about risks of ebike riding.D) His focus on selling costly mountain bikes.50. What makes Chris Cocalis believe there is a greater opportunity for ebike sales?A) The further lowering of ebike prices.B) The public's concern for their health.C) The increasing interest in mountain climbing.D)The younger generation's pursut of comfortable riding
【题目】Section CDirections: There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions or unfinishedstatements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on thebest choice and mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.Passage OneQuestions 46 to 50 are based on the following passageA growing number of U. S. bike riders are attracted to electric bikes for convenience, health benefitsand their fun factor. Although ebikes first appeared in the 90s, cheaper options and longer-lastingbatteries are breathing new life into the coneept.Established bike companies and startups are embracing cbikes to meet demand. About 34 millionebikes were sold worldwide last year, according to data from eCycleElectric Consultants. Most were soldin Europe and China, where the bikes already have exploded in popularity. Recently, the U. S. markethas grown to 263,000 bikes, a 25% gain from the prior year.The industry is benefiting from improved batteries as suppliers over the years developed technologyfor laptops, smartphones and electric cars. In 2004, the price of batteries used on ebikes fell, spurringEuropean sales.But lower cost options are emerging, too. This month, three U. S. bikeshare companies, Motivate,LimeBike and Spin, announced electric bicycles will be added to their fleets. New York-based Jump Bikesis already operating an eleetric bikeshare in Washington, D. C., and is launching in San FranciscoThursday. Rides cost S 2 for 30 minutes.The system works like existing dockless bikeshare systems, where riders unlock bikes through asmartphone app. "This is the beginning of a long-term shift away from regular pedal(踏板) to electricbikes, " said Jump Bikes CEO Ryan Rzepecki. “When people first jump on an ebike, their face lights up.It's exciting and joyful in a way that you don't get from a regular bike."Two years ago, CEO Chris Cocalis of Pivot Cycles, which sells high-end mountain bikes, found thatU.S. bike shops weren't interested in stocking ebikes. Some retailers warned Cocalis that they'd drop thebrand if it came out with an electric bike.Now that sales are taking off, the vast majority of bike dealers are asking Cocalis when he'll make anebike available. "There's tremendous opportunity to get a generation of people for whom suffering isn'ttheir thing," Cocalis said. “Ebike riders get the enjoyable part of cycling without the massive suffering ofclimbing huge hils 46. What do we learn from the passage about ebikes?A) Their health benefits and fun values outweigh their cost.B) They did not catch public attention in the United States until the 1990s.C) They did not become popular until the emergence of improved batteries.D)Their widespread use is attributable to people's environmental awareness.47. What brought about the boost in ebike sales in Europe at the beginning of the century?A) Updated technology of bike manufacture.B)The falling prices of ebike batteries.C)Changed fashion in short-distance travel.D) The rising costs for making electric cars.48. What is the prospect of the bike industry according to Ryan Rzepecki?A) More will be invested in bike battery research.B) The sales of ebikes will increase.C) It will profit from ebike sharing.D) It will make a difference in people's daily lives49. What prevented Chris Cocalis from developing ebikes sooner?A) Retailers'refusal to deal in ebikes.B)High profits from conventional bikes.C) Users'concern about risks of ebike riding.D) His focus on selling costly mountain bikes.50. What makes Chris Cocalis believe there is a greater opportunity for ebike sales?A) The further lowering of ebike prices.B) The public's concern for their health.C) The increasing interest in mountain climbing.D)The younger generation's pursut of comfortable riding
题目解答
答案
【解析】答案详解46.【定位】由题干中的ebikes和题文同序原则定位们的日常生活,故答案为D)到首段第二句。【避错】文中并未提及更多的资金将投入到自行车C)【精析】细节辨认题。定位句指出,尽管电动自行电池的研究中,故排除A)。本段第二句指出,这车早在90年代就出现了,但更低廉的价格和更耐是从普通踏板向电动自行车的长期转变的开始用的电池给这个概念注入了新的活力。由此可而非电动自行车销量会增加,B)为过度推理,故排见,直到改进电池的出现,电动自行车才开始流除。文中并未提及共享电动自行车的收益,故排行,故答案为C)除C)【避错】首段第一句提到,越来越多的美国自行车49.【定位】由题干中的Chris Cocalis和developing骑手都被电动自行车所吸引,因为电动自行车方cbikes定位到第六段。便,有益健康,而且有趣。但文中并没有指出其健A)【精析】推理判断题,定位段提到,两年前,销售康益处和娱乐价值超过了它们的成本,故排除高端山地车的Pivot Cycles首席执行官A)。定位句提到,电动自行车早在90年代就出现克里斯·科卡利斯发现,美国自行车商店对储备了,但流行起来却是现在,而非90年代就流行起电动自行车不感兴趣。一些零售商警告科卡利来了,故排除B)。根据定位句可知。电动自行车斯,如果他们品牌推出电动自行车,他们就放弃该流行起来是因为低廉的价格和电池的改进,而非品牌。由此可见,零售商拒绝交易电动自行车,这人们的环保意识,故排除D)阻止了克里斯·科卡利斯更早地开发电动自行47.【定位】由题干中的Europe和 the beginning of车,故答案为A)the century定位到第三段【避错】第六段并未提及传统自行车利润高,故排B)【精析】推理判断题,定位段提到,供应商多年来除B)。文章并未提及有关电动自行车的骑行安开发了用于笔记本电脑、智能手机和电动汽车的全问题,故排除C)。定位段只是指出克里斯·科技术,电动自行车行业正受益于电池的改进卡利斯是做山地车的,而非他只专注做昂贵的山2004年,电动自行车上使用的电池价格下跌,刺激地车而影响了开发电动自行车,D)不符合文义,故了欧洲的销量,由此可知,电池价格下跌使电动排除自行车在欧洲的销量增加,故答案为B)50.【定位】由题干中的Chris Cocalis和a greater【避错】第三段第一句提到,笔记本电脑、智能手机opportunity定位到最后一段第二、三句。和电动汽车的开发促进了电池的不断改进,而非D)【精析】推理判断题。定位句指出,对于这一代人最新的自行车制造技术推动了欧洲电动自行车的来说,苦难不是他们的事情,这是一个巨大的机销量,A)的表述错误,故排除。本文并未提及短途会。骑电动自行车的人可以享受骑自行车的乐旅行,故排除C),文中并未提及制造电动汽车的趣,同时又不用忍受爬山的巨大痛苦。由此可知成本,故排除D)。克里斯·科卡利斯认为电动自行车具有巨大前景48.【定位】由题干中的Ryan Rzepecki定位到第五段是因为年轻一代追求安逸舒适的骑行,故答案第二、三句。为D)D)【精析】推理判断题。定位句指出Jump Bikes首【避错】文中没有提及电动自行车价格进一步下调席执行官莱恩·雷兹皮茨基的观点:这是从普通的问题,故排除A)。定位句指出,现在的人不愿踏板向电动自行车的长期转变的开始,当人们第意受苦,喜欢追求舒适,而非他们关注健康,故排一次骑上电动自行车时,他们的脸会兴奋得发光。除B)。本段最后一句指出电动自行车骑手既可这种兴奋和快乐是普通自行车所没有的。由此可以享受骑自行车的乐趣,同时又不用忍受爬山的见,莱恩·雷兹皮茨基认为电动自行车会改变人巨大痛苦,而非人们越来越喜欢爬山,故排除C)参考译文越来越多的美国自行车骑手都被电动自行车所吸引,因为电动自行车方便、有益健康,而且有趣。(46)尽管电动自行车早在90年代就出现了,但更低廉的价格和更耐用的电池给这个概念注人了新的活力老牌自行车公司和初创企业正在采用电动自行车来满足需求,电动自行车咨询公司的数据表明,去年全球共售出约3,400万台电动自行车。大多数都是在欧洲和中国销售的,在这些国家,电动自行车已经大受欢迎,最近,美国市场已增长到26.3万辆自行车,比上一年增长了25%(47)由于供应商多年来开发了用于笔记本电脑、智能手机和电动汽车的技术,电动自行车行业正受益于电池的改进。2004年,电动自行车上使用的电池价格下跌,刺激了欧洲的销量。但是低成本的选择也正在出现。本月,三家美国共享自行车公司Motivate,LimeBike和Spin宣布他们的车队将增加电动自行车。总部位于纽约的Jump Bikes已经在华盛顿特区经营着一个电动自行车共享项目,并将于周四在旧金山推出,骑行30分钟花费2美元。该系统的工作原理类似于现有的无桩共享自行车系统,骑车者可以通过智能手机应用程序解锁自行车。(48)"这是从普通路板向电动自行车的长期转变的开始,"Jump Bikes首席执行官莱恩·雷兹皮茨基说。“当人们第一次骑电动自行车时,他们的脸会兴奋得发光。这种兴奋和快乐是骑普通自行车体会不到的(49)两年前,销售高端山地车的Pivot Cycles首席执行官克里斯·科卡利斯发现,美国自行车商店对储备电动自行车不感兴趣,一些零售商警告科卡利斯,如果他们品牌推出电动自行车,他们就放弃该品牌现在销量开始回升,绝大多数自行车经销商都在问科卡利斯什么时候能提供电动自行车。(50)“对于这一代人来说,苦难不是他们的事情,这是一个巨大的机会,科卡利斯说。“骑电动自行车的人可以享受骑自行车的乐趣,同时又不用忍受爬山的巨大痛苦。