logonew chat icon top
  • icon-chaticon-chat-active搜题/提问
    new chat icon
    新建会话
  • icon-calculatoricon-calculator-active计算器
  • icon-subjecticon-subject-active学科题目
  • icon-pluginicon-plugin-active浏览器插件
  • icon-uploadicon-upload-active上传题库
  • icon-appicon-app-active手机APP
recent chat icon
历史记录
首页
/
英语
题目

二、 阅读理解(共 4 题)2. Off the Beaten Cart PathThe best-selling travel book which includes over 200 new places of interest, over 200 newfull-color photographs, and all-new, up-to-date maps. It includes over 1,000 of the UnitedStates` most must-see destinationsCover price: 30.00 Our price:19.80ParentsThe most popular magazine for parents who want to raise smart and loving children. It haschild development guidance, advice on your child’s health and safety, and the best way toencourage your child’s learningCover Price: 26.00 Our price:12.60Best Weekend ProjectsThe projects are chosen from 80 special ideas to create an unusual living space. They arepractical, as well as creative. They will improve your home and yard and can be made onweekends. And the most important of all, they are easy to follow.Cover Price: 17.95Our price:13.90LuckyThe shopping magazine with the best buys, and the fashion tips. You’ll need them before yougo to the stores. What makes Lucky really special is that it gives you the information you needbefore anyone else has it.Cover Price: 18.50 Our Price :15.50【1】How much can you save to buy a copy of Best Weekend Projects now?A. 3 B.4.05 C.10.2D.13.4【2】Which book can give you some advice on shopping?A. Lucky B. ParentsC. Off the Beaten Cart Path D. Best Weekend Projects【3】Who may like the book Off the Beaten Cart Path most?A. Ladies loving shoppingB. Parents with new-born babiesC. Persons loving traveling in AmericaD. Husbands wanting to improve their home3. Jim Denevan is an amazing artist whose work is admired by all, but owned by none — that’sbecause all of Jim’s art is created on an unusual canvas( 画布)— the soft sand. He sometimesspends days working on a piece, only to see it washed away by the sea or a storm and that is justthe way he likes it.Denevan discovered his artistic talents about ten years ago, when he was wandering aimlesslyon the beach with a stick. He ended up drawing a 12-foot-long fish. Since then, Jim hastraveled over 1,800 miles while creating over 600 pieces of sand art.Over the years, his drawings have become bigger, but the tools he uses haven’t changed — Allhe needs is a stick, a garden rake (耙子)and most importantly, his lively imagination!Just like any good artist, Jim is quite particular about the “quality” of his canvas, sometimeswalking for miles, looking for perfect sand. His latest piece of work, which is also the world’slargest freelance (自由职业的)drawing, was created in the desert sand of Nevada. It took Jimthree trips, eight days and over 100 miles of walking to create this 3-mile work of art. It tookthe storm just one night to destroy it! However, Jim says he actually enjoys watching thewaves or rain, wash his paintings away.Jim’s art has become very popular over the years and was even the topic of a documentarynamed “Sandman” in 2015. Jim Denevan is not just about art in the sand — he is also anexcellent chef and founder of an organization called “Outstanding in the Field”, whosemottois to celebrate food at its source. Accordingly, group dining events are held outdoors onfarms, with the diners being treated to a delicious meal. The events, which are held in differentfarms throughout America, are always sold out the minute the schedule is announced.【1】What do we know about Denevan?A. He used to be a chef.B. He has a talent for creating sand art.C. He puts his work on show regularly.D. He showed artistic talents at a very young age.【2】It can be learnt from the passage that ___________.A. Denevan walks a lot to complete his workB. it is not hard for Denevan to find suitable sand to draw onC. it usually takes long for the storm to destroy Denevan’s workD. Denevan is very particular about his drawing tools.【3】Which of the following can best describe Denevan?A. Generous. B. Kind-hearted. C. Imaginative. D. Traditional.【4】What can we learn from the last paragraph?A. Denevan loses his interest in art soon.B. Denevan is also popular as a chef.C. Being a happy chef is Denevan’s final goal in life.D. Denevan’s fame helps him with his chef job.4. The City of Christchurch, New Zealand was struck by a 7.1magnitude earthquake on theearly morning of Saturday, September 4,2010.No tsunami alert was reported. The country's army troops were on standby to assist victimsand disaster recovery operation. New Zealand's Prime Minister John Key, flew to the affectedarea to inspect and assess the situation of the damaged city. The Prime Minister said that thefull assessment of the damages would possibly take months to know the severity of damages.Based from his assessment on what he saw in the area, it could cost at least 2 billion NewZealand dollars or US1.4 billion for reconstruction.“An absolute miracle that no one died,” Prime Minister John Key said. Two were seriouslyinjured from this quake and thousands of local residents were awakened after being shaken at4:35 a.m. of that Saturday.There were people trapped inside the damaged buildings but fortunately none were reporteddead from the rubble of the damaged buildings.“We're all feeling scared—we've just had some significant aftershocks,” a survivor told TVOne News. “Tonight we're just people in the face of a massive natural disaster, trying to helpeach other and we're grateful we haven't lost a life.”GNS Science reported 29 aftershocks within the 14 hours after the quake, with strength frommagnitude 3.7 to 5.4.New_Zealand_is_no_stranger_to_earthquakes.The country experiences more than 14,000earthquakes a year—but only about 150 are felt by people.“Many buildings here were built with earthquake protection measures. However, in mostcities in developing countries, people build how they want to and there're no building controlsto force them to build to a higher standard that's safe,” Andrew Charleson, an architectureprofessor at Victoria University of Wellington told CNN.【1】How many people were killed in the New Zealand earthquake on September 4, 2010?A.250,000. B.29. C.2. D.0.【2】After the earthquake, all of the following occurred EXCEPT that ________.A.a number of aftershocks broke outB.army troops were there to helpC.no people were injured or killedD.the full assessment of the damages can't take in a short time【3】What does the underlined sentence mean?A.Earthquakes break out frequently in New Zealand.B.The earthquakes breaking out in New Zealand are very strange.C.The earthquakes breaking out in New Zealand are unusual.D.Earthquakes rarely hit New Zealand.【4】What's the main idea of the passage?A.No one was ever killed in earthquakes in New Zealand.B.A massive earthquake struck the city of Christchurch of New Zealand.C.New Zealand has strict laws to guarantee the buildings' safety.D.A miracle happened in the terrible earthquake.5. A long-term American study shows the importance of early education for poor children. Thestudy is known as the Abecedarian(初步的) Project. It involved more than one-hundred youngchildren from poor families in North Carolina.Half of the children attended an all-day program at a high-quality childcare center. The centeroffered educational, health and social programs. Children took part in games and activities toincrease their thinking and language skills and social and emotional development. Theprogram also included health foods for the children.The children attended the program from when they were a few weeks old until the age of fiveyears. The other group of children did not attend the childcare center. After the age of five,both groups attended public school.Researchers compared the two groups of children. When they were babies, both groups hadsimilar results in tests for mental and physical skills. However, from the age of eighteenmonths, the children in the educational child care program did much better in tests.The researchers tested the children again when they were twelve and fifteen years old. Thetests found that the children who had been in the childcare center continued to have higheraverage test results. These children did much better on tests of reading and mathematics.A few years ago, organizers of the Abecedarian Project tested the students again. At the time,each student was twenty-one years old. They were tested for thinking and educational ability,employment, parenting and social skills. The researchers found that the young adults who hadthe early education still did better in reading and mathematics tests. They were more than twotimes as likely to go to college or to have completed college. In addition, the children whoreceived early education were older on average, when their first child was born.The study offers more evidence that learning during the first months and years of life isimportant for all later development.The researchers of the Abecedarian Project believe their study shows a need for lawmakers tospend money on public early education. They believe these kinds of programs could reducethe number of children who do not complete school and are unemployed.【1】The Abecedarian Project has lasted ______.A. almost one year B. about five years C. more than 20 years D. no more than 15 years【2】What do we know about the people who had been in the childcare center, comparedwith those who hadn’t?A. They were more likely to go to college. B. They had children earlier.C. They had the same results in tests. D. They are less sociable.【3】According to the passage, The Abecedarian Project__________.A. involves children from rich familiesB. doesn’t provide food for childrenC. offers foreign teachers to help improve children’s language skillsD. studies the importance of an early education for poor children【4】What is NOT sure about the Abecedarian Project after reading the text?A. How important early education is for poor children.B. What the children learned at the child-care center.C. How many children are involved in the Abecedarian Project.D. Whether lawmakers will spend money on public early education.

二、 阅读理解(共 4 题) 2. Off the Beaten Cart Path The best-selling travel book which includes over 200 new places of interest, over 200 new full-color photographs, and all-new, up-to-date maps. It includes over 1,000 of the United States` most must-see destinations Cover price: 30.00 Our price:19.80 Parents The most popular magazine for parents who want to raise smart and loving children. It has child development guidance, advice on your child’s health and safety, and the best way to encourage your child’s learning Cover Price: 26.00 Our price:12.60 Best Weekend Projects The projects are chosen from 80 special ideas to create an unusual living space. They are practical, as well as creative. They will improve your home and yard and can be made on weekends. And the most important of all, they are easy to follow. Cover Price: 17.95Our price:13.90 Lucky The shopping magazine with the best buys, and the fashion tips. You’ll need them before you go to the stores. What makes Lucky really special is that it gives you the information you need before anyone else has it. Cover Price: 18.50 Our Price :15.50 【1】How much can you save to buy a copy of Best Weekend Projects now? A. 3 B.4.05 C.10.2D.13.4 【2】Which book can give you some advice on shopping? A. Lucky B. Parents C. Off the Beaten Cart Path D. Best Weekend Projects 【3】Who may like the book Off the Beaten Cart Path most? A. Ladies loving shopping B. Parents with new-born babies C. Persons loving traveling in America D. Husbands wanting to improve their home 3. Jim Denevan is an amazing artist whose work is admired by all, but owned by none — that’s because all of Jim’s art is created on an unusual canvas( 画布)— the soft sand. He sometimes spends days working on a piece, only to see it washed away by the sea or a storm and that is just the way he likes it. Denevan discovered his artistic talents about ten years ago, when he was wandering aimlessly on the beach with a stick. He ended up drawing a 12-foot-long fish. Since then, Jim has traveled over 1,800 miles while creating over 600 pieces of sand art. Over the years, his drawings have become bigger, but the tools he uses haven’t changed — All he needs is a stick, a garden rake (耙子)and most importantly, his lively imagination! Just like any good artist, Jim is quite particular about the “quality” of his canvas, sometimes walking for miles, looking for perfect sand. His latest piece of work, which is also the world’s largest freelance (自由职业的)drawing, was created in the desert sand of Nevada. It took Jim three trips, eight days and over 100 miles of walking to create this 3-mile work of art. It took the storm just one night to destroy it! However, Jim says he actually enjoys watching the waves or rain, wash his paintings away. Jim’s art has become very popular over the years and was even the topic of a documentary named “Sandman” in 2015. Jim Denevan is not just about art in the sand — he is also an excellent chef and founder of an organization called “Outstanding in the Field”, whose mottois to celebrate food at its source. Accordingly, group dining events are held outdoors on farms, with the diners being treated to a delicious meal. The events, which are held in different farms throughout America, are always sold out the minute the schedule is announced. 【1】What do we know about Denevan? A. He used to be a chef. B. He has a talent for creating sand art. C. He puts his work on show regularly. D. He showed artistic talents at a very young age. 【2】It can be learnt from the passage that ___________. A. Denevan walks a lot to complete his work B. it is not hard for Denevan to find suitable sand to draw on C. it usually takes long for the storm to destroy Denevan’s work D. Denevan is very particular about his drawing tools. 【3】Which of the following can best describe Denevan? A. Generous. B. Kind-hearted. C. Imaginative. D. Traditional. 【4】What can we learn from the last paragraph? A. Denevan loses his interest in art soon. B. Denevan is also popular as a chef. C. Being a happy chef is Denevan’s final goal in life. D. Denevan’s fame helps him with his chef job. 4. The City of Christchurch, New Zealand was struck by a 7.1magnitude earthquake on the early morning of Saturday, September 4,2010. No tsunami alert was reported. The country's army troops were on standby to assist victims and disaster recovery operation. New Zealand's Prime Minister John Key, flew to the affected area to inspect and assess the situation of the damaged city. The Prime Minister said that the full assessment of the damages would possibly take months to know the severity of damages. Based from his assessment on what he saw in the area, it could cost at least 2 billion New Zealand dollars or US$1.4 billion for reconstruction. “An absolute miracle that no one died,” Prime Minister John Key said. Two were seriously injured from this quake and thousands of local residents were awakened after being shaken at 4:35 a.m. of that Saturday. There were people trapped inside the damaged buildings but fortunately none were reported dead from the rubble of the damaged buildings. “We're all feeling scared—we've just had some significant aftershocks,” a survivor told TV One News. “Tonight we're just people in the face of a massive natural disaster, trying to help each other and we're grateful we haven't lost a life.” GNS Science reported 29 aftershocks within the 14 hours after the quake, with strength from magnitude 3.7 to 5.4. New_Zealand_is_no_stranger_to_earthquakes.The country experiences more than 14,000 earthquakes a year—but only about 150 are felt by people. “Many buildings here were built with earthquake protection measures. However, in most cities in developing countries, people build how they want to and there're no building controls to force them to build to a higher standard that's safe,” Andrew Charleson, an architecture professor at Victoria University of Wellington told CNN. 【1】How many people were killed in the New Zealand earthquake on September 4, 2010? A.250,000. B.29. C.2. D.0. 【2】After the earthquake, all of the following occurred EXCEPT that ________. A.a number of aftershocks broke out B.army troops were there to help C.no people were injured or killed D.the full assessment of the damages can't take in a short time 【3】What does the underlined sentence mean? A.Earthquakes break out frequently in New Zealand. B.The earthquakes breaking out in New Zealand are very strange. C.The earthquakes breaking out in New Zealand are unusual. D.Earthquakes rarely hit New Zealand. 【4】What's the main idea of the passage? A.No one was ever killed in earthquakes in New Zealand. B.A massive earthquake struck the city of Christchurch of New Zealand. C.New Zealand has strict laws to guarantee the buildings' safety. D.A miracle happened in the terrible earthquake. 5. A long-term American study shows the importance of early education for poor children. The study is known as the Abecedarian(初步的) Project. It involved more than one-hundred young children from poor families in North Carolina. Half of the children attended an all-day program at a high-quality childcare center. The center offered educational, health and social programs. Children took part in games and activities to increase their thinking and language skills and social and emotional development. The program also included health foods for the children. The children attended the program from when they were a few weeks old until the age of five years. The other group of children did not attend the childcare center. After the age of five, both groups attended public school. Researchers compared the two groups of children. When they were babies, both groups had similar results in tests for mental and physical skills. However, from the age of eighteen months, the children in the educational child care program did much better in tests. The researchers tested the children again when they were twelve and fifteen years old. The tests found that the children who had been in the childcare center continued to have higher average test results. These children did much better on tests of reading and mathematics. A few years ago, organizers of the Abecedarian Project tested the students again. At the time, each student was twenty-one years old. They were tested for thinking and educational ability, employment, parenting and social skills. The researchers found that the young adults who had the early education still did better in reading and mathematics tests. They were more than two times as likely to go to college or to have completed college. In addition, the children who received early education were older on average, when their first child was born. The study offers more evidence that learning during the first months and years of life is important for all later development. The researchers of the Abecedarian Project believe their study shows a need for lawmakers to spend money on public early education. They believe these kinds of programs could reduce the number of children who do not complete school and are unemployed. 【1】The Abecedarian Project has lasted ______. A. almost one year B. about five years C. more than 20 years D. no more than 15 years 【2】What do we know about the people who had been in the childcare center, compared with those who hadn’t? A. They were more likely to go to college. B. They had children earlier. C. They had the same results in tests. D. They are less sociable. 【3】According to the passage, The Abecedarian Project__________. A. involves children from rich families B. doesn’t provide food for children C. offers foreign teachers to help improve children’s language skills D. studies the importance of an early education for poor children 【4】What is NOT sure about the Abecedarian Project after reading the text? A. How important early education is for poor children. B. What the children learned at the child-care center. C. How many children are involved in the Abecedarian Project. D. Whether lawmakers will spend money on public early education.

题目解答

答案

二、 阅读理解 2. 【答案】 【1】B 【2】A 【3】C 【解析】 这是一篇说明文。介绍了四本旅行杂志 Off the Beaten Cart Path、Parents、Best Weekend Projects 和 Lucky 的具体信息,涉及杂志的内容价格等信息。 【1】细节理解题。根据 Best Weekend Projects 部分中 Cover Price: 17.95Our price: 13.90 可知杂志的封面价格是 17.95,这里的价格是 13.90,因此相差 17.95-13.90=4.05 美元。故选 B。 【2】细节理解题。根据 Lucky 部分 What makes Lucky really special is that it gives you the information you need before anyone else has it.可知 Lucky 有很多关于购物的建议信息。 故选 A。 【3】细节理解题。根据 Off the Beaten Cart Path 部分中 It includes over 1,000 of the United States` most must-see destinations 可知它含有美国 1000 个景点信息,所以应该是 喜欢去美国旅游的人对它最感兴趣,故选 C。 3. 【答案】 【1】D 【2】A 【3】C 【4】B 【解析】 这是一篇说明文。本文主要讲述了 Jim Denevan 这位令人惊叹的艺术家的成名过程。 【1】细节理解题。第二段第一句 Denevan discovered his artistic talents about ten years ago, when he was wandering aimlessly on the beach with a stick.可知 Denevan 年轻的时候 就展现出了艺术天分,故选 D。 【2】细节理解题。第二段最后一句 Since then, Jim has traveled over 1,800 miles while creating over 600 pieces of sand art.可知吉姆走了 1800 多英里,创作了 600 多件沙子艺术 品。故选 A。 【3】细节理解题。第三段最后一句 All he needs is a stick, a garden rake (耙子)and most importantly, his lively imagination!可知 Denevan 是个想象力丰富的人,故选 C。 【4】段落大意题。根据最后一段第二句 Jim Denevan is not just about art in the sand — he is also an excellent chef 以及下文内容可知 Jim Denevan 不仅仅是一个艺术家,他还是 一个出色的厨师,故最后一段主要说明了他也是一个受欢迎的厨师。故选 B。 4. 【答案】 【1】D 【2】C 【3】A 【4】B 这是一篇记叙文。本文讲述巨大地震袭击新西兰城市 Christchurch。 【1】细节理解题。由第三段引用的 Prime Minister John Key 所说的话 An absolute miracle that no one died 可以看出,这次地震没有人遇难。故选 D。 【2】细节理解题。由第三段的 Two were seriously injured from this quake.可知,地震中 有两人受了重伤。故选 C。 【3】句意理解题。由下文 The country experiences more than 14,000 earthquakes a year 这个国家一年有 14000 多次地震,可以看出,在新西兰经常发生地震。故选 A。 【4】主旨大意题。文章报道了新西兰城市 Christchurch 的一次地震的情况,可知最好 标题是巨大地震袭击新西兰 Christchurch,故选 B。 【解析】 5. 【答案】 【1】C 【2】A 【3】D 【4】D 【解析】 本文属于说明言文。研究发现,早期教育十分重要,可以提高贫穷孩子的生活,帮助 他们完成学业,顺利找到好工作。它可以改善孩子未来的生活。 【1】细节理解题。根据第六段的第一句 A few years ago, organizers of the Abecedarian Project tested the students again. At the time, each student was twenty-one years old。这个项 目的组织者在孩子二十一岁的时候再次对孩子进行了测试,可知这个项目持续了超过 20 年。分析选项可知选 C. 【2】推理判断题。根据第六段中间部分 the researchers found that the young adults who had the early education still did better in reading and mathematics tests. They were more than two times as likely to go to college or to have completed college. 研究人员发现,那些在育 儿中心受过早期教育的年轻人在阅读和数学测试方面仍然做得更好。他们上大学或完 成大学的可能性是那些没去的两倍多。由此可推断出上过育儿中心的人们更有可能上 大学。分析选项可知 A 项正确。 【3】推理判断题。根据第一段的内容可知,一项长期的美国研究表明早期教育对贫困 儿童很重要。这项研究涉及到北卡罗莱纳有一百多名来自贫困家庭的孩子。接着下面 把上过育儿中心的和没上过的两组孩子进行了对比,发现上过高质量育儿中心的这些 孩子在阅读和数学测试方面做得更好。二十年后再次比较发现,上过育儿中心的受过 早期教育的年轻人在阅读和数学测试方面仍然做得更好。他们上大学或完成大学的可 能性更大,从而得出了早期教育对贫困的孩子来说非常重要。分析选项可知 D 项符合 题意。 【4】推理判断题。根据 The researchers of the Abecedarian Project believe their study shows a need for lawmakers to spend money on public early education.这个项目的研究者认 为他们的研究成果表明:立法者需要在公共早期教育上投资资金,我们无法确定立法者 是否这样做了。分析选项可知选 D。 推理判断试题属于高层次阅读理解题。这种题型包括判断题和推理题。这两类题常常 相互依存,推理是为了得出正确的判断,正确的判断又依赖于合乎逻辑的推理。做好 该题型要从整体上把握语篇内容,在语篇的表面意义与隐含意义、已知信息与未知信 息间架起桥梁,透过字里行间,去体会作者的“弦外之音”。其中最重要的一种就是根据 事实细节,推断合理信息。这种推理题要求在理解原文表面文字信息的基础上,做出 一定判断和推论,从而得到文章的隐含意义和深层意义。推理题所涉及的内容可能是 文中某一句话,也可是某几句话,但做题的指导思想都是以文字信息为依据,既不能 做出在原文中找不到文字根据的推理,也不能根据表面文字信息做多步推理。也就是 说,要做到判断有据, 推论有理, 忠实原文。切忌用自己的观点代替作者的本意,切忌 片面思考,得出片面结论。本大题中的第 2、3 和 4 小题都属于根据事实细节,推断出 合理信息这种题型。

相关问题

  • Fill in the blanks with the words given below.Change the form where necessary.Each word can be used only once. budget defy dilemma diverseloyalty manipulate objectivePerspective tackle urge (1)The ____ of the "upright"message is to ask people to save,while the "permissive"message asks people to spend.(2)If you find yourself in a(n) ____ about what is the right decision for your career,speak to a career counselor.(3)It is important for parents to listen to their children's opinion because they may have a very different ____ on the things they've seen.(4)To cater for the different tastes of athletes from all over the world,the organizers of the Beijing Winter Olympics prepared ____ dishes.(5)If you want to save money for a rainy day making a(n) ____ is the first step you may want to take because it gives you a clear plan.(6)The Chinese legend goes that Yue Fei's mother tattooed four Chinese characters on his back to remind him of the importance of ____ to the nation.(7)When children are addicted to online games,they would often ____ their parents and stay online for hours every day.(8)The report goes on to ____ the technicians to take a more active role in developing the standards of artificial intelligence.

  • Elder and weaker Mr. Mag paid_visits to his old friends. A. scarceB. rare()C. insufficientD. inadequate

  • "There is a senseless concept that children grow up and leave home when they're 18,and the truth is far from that,"says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin.Today,unexpected numbers of young adults are living with their parents."There is a major change in the middle class,"declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University,whose son,19,moved back in after an absence of eight months.Analysts list a variety of reasons for this return to the nest.The marriage age is rising,a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people.A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters.For some,the expense of an away-from-home college education has become so extremely great that many students now attend local schools.Even after graduation,young people find their wings clipped(夹住) by skyrocketing housing costs.Living at home,says Knighton,a school teacher,continues to give her security and moral support.Her mother agreed,"It's ridiculous for the kids to pay all that money for rent.It makes sense for kids to stay at home."But sharing the family home requires adjustments for all.There are the hassles over bathrooms,telephones and privacy.Some families,however,manage the delicate balancing act.But for others,it proves too difficult.Michelle Del Turco,24,has been home three times-and left three times."What I considered a social drink,my dad considered an alcohol problem,"she explains."He never liked anyone I dated,so I either had to hide away or meet them at friends'houses."Just how long should adult children live with their parents before moving on?Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake.Children struggling to establish separate identities,can end up with"a sense of inadequacy,defeat and failure."And aging parents,who should be enjoying some financial and personal freedom,find themselves stuck with responsibilities.Many agree that brief visits,however,can work beneficially.63.According to the author,there was once a trend (趋势) in the U.S ____ .A.for middle class young adults to stay with their parents.B.for young adults to get jobs nearby in order to live with their parents.C.for married young adults to move back home after a lengthy absence.D.for young adults to leave their parents and live independently.64.Which of the following does not account for young adults returning to the nest? ____ A.Young adults find housing costs too high.B.Quite a number of young adults attend local schools.C.Young adults are psychologically and intellectually immature.D.Young adults seek parental comfort and moral support.65.One of the disadvantages of young adults returning to stay with their parents is that ____ .A.the young adults tend to be overprotected by their parentsB.there will unavoidably be inconveniences in everyday lifeC.most parents find it difficult to keep a bigger family goingD.public opinion is against young adults staying with their parents66.The word"hassles"in the passage (Para.3,Line 4)probably means ____ .A.agreementsB.worriesC.disadvantagesD.quarrels

  • Dreams can be a rich source of ___________ for an artist. (inspire)

  • 26 )Could she picture him ___ politics with her father in the drawing -room at her home ?A discussing B. to discuss C.as to discuss D. that discusses

  • If you_________in a job for several years, you may be able to accumulate a lot of work experience and skills that would be beneficial to your future career development.A. have workedB. had workedC. have been workingD. had been working

  • The _ of considerable statistics will make it impossible to draw the final decision .A dependence B consequence C presence D absence

  • In some families,new adults and kids seem to slip in effortlessly, ____ they have been there all along.A. whileB. thoughC. becauseD. as though

  • Whenever I have trouble ( ) many problems, I ask Jack for help.A. dealing withB. to deal withC. on dealing withD. deal with

  • 21.The language school started a new __ to help young learners with reading and writing.-|||-A.course B.design C.event D.progress

  • These drugs are available over-the-counter without a(n)__________. ()A. infectionB. dosageC. prescription

  • The coming of the railways in the 1830s ________ our society and economic life.A. transferredB. transformedC. transportedD. transmitted

  • ( )I can’t recall the______, but I did meet her before.A. occasionallyB. occasionalC. occasionD. occasioned

  • ID 89612-|||-We prefer fully __ the plan __ it into execution in a hurry.-|||-OA.discussing.to put-|||-OB.discussing . than put-|||-C.discussing...to putting-|||-O Do ti discuss.than to put

  • (Walk)______ a long way, Robbins began to feel tired.

  • ______, there is no one at home. The lights are out.A. EvidentlyB. EvidentC. EvidencedD. Evidence

  • Never before in my career _ _ of an assignment A have l frightened B had I frightened C had I been frightened D have I been frightened

  • Responsibilities ______becoming a father.A. charge forB. go withC. save forD. go through

  • The increase in international business and in foreign investment has created a need for executives with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. Americans, however, have not been well trained in either area and, consequently, have not enjoyed the same level of success in negotiation in an international arena as have their foreign counterparts. Negotiating is the process of communicating back and forth for the purpose of reaching an agreement. It involves persuasion and compromise, but in order to participate in either one, the negotiators must understand the ways in which people are persuaded and how compromise is reached within the culture of the negotiation. In many international business negotiations abroad, Americans are perceived as wealthy and impersonal. It often appears to the foreign negotiator that the American represents a large multi-million-dollar corporation that can afford to pay the price without bargaining further. The American negotiator’s role becomes that of an impersonal supplier of information and cash. In studies of American negotiators abroad, several traits have been identified that may serve to confirm this stereotypical perception, while undermining the negotiator’s position. Two traits in particular that cause cross-cultural misunderstanding are directness and impatience on the part of the American negotiator. Furthermore, American negotiators often insist on realizing short-term goals. Foreign negotiators, on the other hand, may value the relationship established between negotiators and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidify the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other negotiator. Clearly, perceptions and differences in values affect the outcomes of negotiations and the success of negotiators. For Americans to play a more effective role in international business negotiations, they must put forth more effort to improve cross-cultural understanding. [共5题](1)What kind of manager is needed in present international business and foreign investment? [本题2分]A. The man who represents a large multi-million-dollar corporation. B. The man with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. C. The man who is wealthy and impersonal. D. The man who can negotiate with his foreign counterparts.

  • 6. The children will now play some pieces of music that they ______ themselves. A.were taught B.composed C.accomplished D.worked7. While she waited,she tried to ______ her mind with pleasant thoughts of the vacation. A.occupy B.compose C.think D.intensify8. In the film,the peaceful life of a monk ______ the violent life of a murderer. A.is compared with B.is compared to C.is contrasted to D.is contrasted with9. ______ to pay for an order is simplicity itself. A.Use plastic B.Using plastics C.Using plastic D.Used plastic10. Additional time is required for cooking or ______ homemade dishes. A.chill B.to chill C.chilled D.chilling

上一页下一页
logo
广州极目未来文化科技有限公司
注册地址:广州市黄埔区揽月路8号135、136、137、138房
关于
  • 隐私政策
  • 服务协议
  • 权限详情
学科
  • 医学
  • 政治学
  • 管理
  • 计算机
  • 教育
  • 数学
联系我们
  • 客服电话: 010-82893100
  • 公司邮箱: daxuesoutijiang@163.com
  • qt

©2023 广州极目未来文化科技有限公司 粤ICP备2023029972号    粤公网安备44011202002296号