logo
  • write-homewrite-home-active首页
  • icon-chaticon-chat-activeAI 智能助手
  • icon-pluginicon-plugin-active浏览器插件
  • icon-subjecticon-subject-active学科题目
  • icon-uploadicon-upload-active上传题库
  • icon-appicon-app-active手机APP
首页
/
英语
题目

Online programs to fight depression are already commercially available. While they sound efficient and cost-saving, a recent study reports that they are not effective, primarily because depressed patients are not likely to engage with them or stick with them. The study looked at computer-assisted cognitive behavioral therapy (CBT) and found that it was no more effective in treating depression than the usual care patients receive from a primary care doctor. Traditional CBT is considered an effective form of talk therapy for depression, helping people challenge negative thoughts and change the way they think in order to change their mood and behaviors. However, online CBT programs have been gaining popularity, with the attraction of providing low-cost help wherever someone has access to a computer. A team of researchers from the University of York conducted a randomized control trial with 691 depressed patients from 83 physician practices across England. The patients were split into three groups: one group received only usual care from a physician while the other two groups received usual care I from a physician plus one of two computerized CBT programs. Participants were balanced across the three groups for age, sex, educational background, severity and duration of depression, and use of antidepressants. After four months, the patients using the computerized CBT programs had no improvement in depression levels over the patients who were only getting usual care from their doctors. "It's an important, cautionary note that we shouldn't get too carried away with the idea that a computer system can replace doctors and therapists," says Christopher Dowrick, a professor of primary medical care at the University of Liverpool. "We do still need the human touch or the human interaction, particularly when people are depressed." Being depressed can mean feeling "lost in your own small, negative, dark world," Dowrick says. Having a person, instead of a computer, reach out to you is particularly important in combating that sense of isolation. "When you're emotionally vulnerable, you're even more in need of a caring human being," he says.(1)What does the recent study say about online CBT programs? ____ A. Patients may not be able to carry them through for effective cure.B. Patients cannot engage with them without the use of a computer.C. They can save patients trouble visiting physicians.D. They have been well received by a lot of patients.(2)What has made online CBT programs increasingly popular? ____ A. Their effectiveness in combating depression.B. The low efficiency of traditional talk therapy.C. Their easy and inexpensive access by patients.D. The recommendation by primary care doctors.(3)What is Professor Dowrick's advice concerning online CBT programs? ____ A. They should not be neglected in primary care.B. Their effectiveness should not be overestimated.C. They should be used by strictly following instructions.D. Their use should be encouraged by doctors and therapists.(4)What is more important to an emotionally vulnerable person? ____ A. A positive state of mind.B. Appropriate medication.C. Timely encouragement.D. Human interaction.

Online programs to fight depression are already commercially available. While they sound efficient and cost-saving, a recent study reports that they are not effective, primarily because depressed patients are not likely to engage with them or stick with them.
    The study looked at computer-assisted cognitive behavioral therapy (CBT) and found that it was no more effective in treating depression than the usual care patients receive from a primary care doctor.
    Traditional CBT is considered an effective form of talk therapy for depression, helping people challenge negative thoughts and change the way they think in order to change their mood and behaviors. However, online CBT programs have been gaining popularity, with the attraction of providing low-cost help wherever someone has access to a computer.
    A team of researchers from the University of York conducted a randomized control trial with 691 depressed patients from 83 physician practices across England. The patients were split into three groups: one group received only usual care from a physician while the other two groups received usual care I from a physician plus one of two computerized CBT programs. Participants were balanced across the three groups for age, sex, educational background, severity and duration of depression, and use of antidepressants.
    After four months, the patients using the computerized CBT programs had no improvement in depression levels over the patients who were only getting usual care from their doctors.
    "It's an important, cautionary note that we shouldn't get too carried away with the idea that a computer system can replace doctors and therapists," says Christopher Dowrick, a professor of primary medical care at the University of Liverpool. "We do still need the human touch or the human interaction, particularly when people are depressed."
    Being depressed can mean feeling "lost in your own small, negative, dark world," Dowrick says. Having a person, instead of a computer, reach out to you is particularly important in combating that sense of isolation. "When you're emotionally vulnerable, you're even more in need of a caring human being," he says.
(1)What does the recent study say about online CBT programs? ____
A. Patients may not be able to carry them through for effective cure.
B. Patients cannot engage with them without the use of a computer.
C. They can save patients trouble visiting physicians.
D. They have been well received by a lot of patients.
(2)What has made online CBT programs increasingly popular? ____
A. Their effectiveness in combating depression.
B. The low efficiency of traditional talk therapy.
C. Their easy and inexpensive access by patients.
D. The recommendation by primary care doctors.
(3)What is Professor Dowrick's advice concerning online CBT programs? ____
A. They should not be neglected in primary care.
B. Their effectiveness should not be overestimated.
C. They should be used by strictly following instructions.
D. Their use should be encouraged by doctors and therapists.
(4)What is more important to an emotionally vulnerable person? ____
A. A positive state of mind.
B. Appropriate medication.
C. Timely encouragement.
D. Human interaction.

题目解答

答案

(1)A.细节理解题.根据文章第一段,While they sound efficient and cost-saving, a recent study reports that they're not effective, primarily because depressed patients are not likely to engage with them or stick with them.在线治疗尽管听起高效、省钱,但是近期的报道称这种方法无效,主要因为病人不大可能参与或者长期使用这种疗法;以及第二段,The study looked at computer-assisted cognitive behavioral therapy (CBT) and found that it was no more effective in treating depression than the usual care patients receive from a primary care doctor.这项研究观察了计算机辅助认知行为疗法(CBT),发现它在治疗抑郁症方面并不比通常的由初级保健医生提供的护理更有效.可知,在线CBT项目可能无法让病人接受有效的治疗,结合选项,故选A.
(2)C. 细节理解题.根据文章第三段,However, online CBT programs have been gaining popularity…然而,在线CBT项目越来越受欢迎;以及,the attraction of providing low-cost help wherever someone has access to a computer",即因为在线CBT提供了价格低廉的帮助,并且只要能使用电脑,就能获取这种帮助.可知,该疗法受欢迎是因为患者可以方便而廉价地使用它们,结合选项,故选C.
(3)B.细节理解题.根据文章倒数第二段,It's an important, cautionary note that we shouldn't get too carried away with the idea that a computer system can replace doctors and therapists, We do still need the human touch or the human interaction, particularly when people are depressed. 这是一个很重要的提醒,我们不应该对计算机系统可以取代医生和治疗师的想法太过着迷,我们仍然需要人的触摸或人的互动,特别是当人们很沮丧的时候.可知,教授认为,在线CBT项目的有效性不应被高估,结合选项.故选B.
(4)D.细节理解题.根据文章最后一段,When you′re emotionally vulnerable,you're even more in need of a caring human being.当你情绪脆弱时,你更需要一个有爱心的人,可知,当人脆弱时人际交往是最重要的.结合选项.故选D.

解析

  1. 考查要点:本题主要考查学生对文章细节的理解能力,需要根据上下文准确提取关键信息。
  2. 解题思路:
    • 第(1)题:需关注研究结论,明确在线CBT无效的核心原因。
    • 第(2)题:需定位在线CBT受欢迎的原因,抓住“低费用”和“易访问性”两个关键词。
    • 第(3)题:需理解Dowrick教授的建议,注意“不应过度依赖技术”这一隐含含义。
    • 第(4)题:需结合情感脆弱者的实际需求,锁定“人际互动”这一核心需求。

第(1)题

关键句:
第一段指出“在线CBT无效,主要因为患者不太可能参与或坚持使用”。
结论:患者无法长期参与导致治疗效果不明显,对应选项A。

第(2)题

关键句:
第三段提到“在线CBT的吸引力在于提供低成本帮助,且只要有电脑就能访问”。
结论:选项C的“易获取、低费用”直接对应文章内容。

第(3)题

关键句:
倒数第二段中Dowrick强调“不应认为电脑系统能取代医生,仍需人类互动”。
结论:选项B“不应高估有效性”符合其谨慎态度。

第(4)题

关键句:
最后一段明确“情感脆弱时更需要关爱的人”。
结论:选项D“人际互动”是核心需求。

相关问题

  • Fill in the blanks with the words given below.Change the form where necessary.Each word can be used only once. budget defy dilemma diverseloyalty manipulate objectivePerspective tackle urge (1)The ____ of the "upright"message is to ask people to save,while the "permissive"message asks people to spend.(2)If you find yourself in a(n) ____ about what is the right decision for your career,speak to a career counselor.(3)It is important for parents to listen to their children's opinion because they may have a very different ____ on the things they've seen.(4)To cater for the different tastes of athletes from all over the world,the organizers of the Beijing Winter Olympics prepared ____ dishes.(5)If you want to save money for a rainy day making a(n) ____ is the first step you may want to take because it gives you a clear plan.(6)The Chinese legend goes that Yue Fei's mother tattooed four Chinese characters on his back to remind him of the importance of ____ to the nation.(7)When children are addicted to online games,they would often ____ their parents and stay online for hours every day.(8)The report goes on to ____ the technicians to take a more active role in developing the standards of artificial intelligence.

  • In some families,new adults and kids seem to slip in effortlessly, ____ they have been there all along.A. whileB. thoughC. becauseD. as though

  • Whenever I have trouble ( ) many problems, I ask Jack for help.A. dealing withB. to deal withC. on dealing withD. deal with

  • "There is a senseless concept that children grow up and leave home when they're 18,and the truth is far from that,"says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin.Today,unexpected numbers of young adults are living with their parents."There is a major change in the middle class,"declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University,whose son,19,moved back in after an absence of eight months.Analysts list a variety of reasons for this return to the nest.The marriage age is rising,a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people.A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters.For some,the expense of an away-from-home college education has become so extremely great that many students now attend local schools.Even after graduation,young people find their wings clipped(夹住) by skyrocketing housing costs.Living at home,says Knighton,a school teacher,continues to give her security and moral support.Her mother agreed,"It's ridiculous for the kids to pay all that money for rent.It makes sense for kids to stay at home."But sharing the family home requires adjustments for all.There are the hassles over bathrooms,telephones and privacy.Some families,however,manage the delicate balancing act.But for others,it proves too difficult.Michelle Del Turco,24,has been home three times-and left three times."What I considered a social drink,my dad considered an alcohol problem,"she explains."He never liked anyone I dated,so I either had to hide away or meet them at friends'houses."Just how long should adult children live with their parents before moving on?Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake.Children struggling to establish separate identities,can end up with"a sense of inadequacy,defeat and failure."And aging parents,who should be enjoying some financial and personal freedom,find themselves stuck with responsibilities.Many agree that brief visits,however,can work beneficially.63.According to the author,there was once a trend (趋势) in the U.S ____ .A.for middle class young adults to stay with their parents.B.for young adults to get jobs nearby in order to live with their parents.C.for married young adults to move back home after a lengthy absence.D.for young adults to leave their parents and live independently.64.Which of the following does not account for young adults returning to the nest? ____ A.Young adults find housing costs too high.B.Quite a number of young adults attend local schools.C.Young adults are psychologically and intellectually immature.D.Young adults seek parental comfort and moral support.65.One of the disadvantages of young adults returning to stay with their parents is that ____ .A.the young adults tend to be overprotected by their parentsB.there will unavoidably be inconveniences in everyday lifeC.most parents find it difficult to keep a bigger family goingD.public opinion is against young adults staying with their parents66.The word"hassles"in the passage (Para.3,Line 4)probably means ____ .A.agreementsB.worriesC.disadvantagesD.quarrels

  • Dreams can be a rich source of ___________ for an artist. (inspire)

  • 23.有一串钥匙在沙发上。Aset of keys _______on the sofa./ There is _________on the sofa.24.问李老师要你的书吧。________Ms. Li ________yourbook!25.请给老赵打电话。_________Old Zhao ______13096935553..26.这条蓝色的裤子是他的吗?Isthis pair of trousers _________?27.我的父母在第一张照片里。_______________are in the first photo.28.谢谢你帮助我。Thankyou for ________________./ Thank you for _____________.29.那个女孩姓王。Thegirl’s __________is Wang./ The girl’s ______________is Wang.30.那只小狗叫什么名字?What’s__________the dog? / What’s ____________name?31.今天玩得开心点!___________today! / Have a good time today!32.这有两张漂亮的她家的全家福。Here_______two nice photos of her family.

  • Elder and weaker Mr. Mag paid_visits to his old friends.A. scarceB. rare()C. insufficientD. inadequate

  • The _ of considerable statistics will make it impossible to draw the final decision.A. dependenceB. consequenceC. presenceD. absence

  • These drugs are available over-the-counter without a(n)__________. ()A. infectionB. dosageC. prescription

  • Responsibilities ______becoming a father.A. charge forB. go withC. save forD. go through

  • ( )I can’t recall the______, but I did meet her before.A. occasionallyB. occasionalC. occasionD. occasioned

  • If you_________in a job for several years, you may be able to accumulate a lot of work experience and skills that would be beneficial to your future career development.A. have workedB. had workedC. have been workingD. had been working

  • The coming of the railways in the 1830s ________ our society and economic life.A. transferredB. transformedC. transportedD. transmitted

  • Never before in my career _ _ of an assignment A have l frightened B had I frightened C had I been frightened D have I been frightened

  • The increase in international business and in foreign investment has created a need for executives with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. Americans, however, have not been well trained in either area and, consequently, have not enjoyed the same level of success in negotiation in an international arena as have their foreign counterparts. Negotiating is the process of communicating back and forth for the purpose of reaching an agreement. It involves persuasion and compromise, but in order to participate in either one, the negotiators must understand the ways in which people are persuaded and how compromise is reached within the culture of the negotiation. In many international business negotiations abroad, Americans are perceived as wealthy and impersonal. It often appears to the foreign negotiator that the American represents a large multi-million-dollar corporation that can afford to pay the price without bargaining further. The American negotiator’s role becomes that of an impersonal supplier of information and cash. In studies of American negotiators abroad, several traits have been identified that may serve to confirm this stereotypical perception, while undermining the negotiator’s position. Two traits in particular that cause cross-cultural misunderstanding are directness and impatience on the part of the American negotiator. Furthermore, American negotiators often insist on realizing short-term goals. Foreign negotiators, on the other hand, may value the relationship established between negotiators and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidify the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other negotiator. Clearly, perceptions and differences in values affect the outcomes of negotiations and the success of negotiators. For Americans to play a more effective role in international business negotiations, they must put forth more effort to improve cross-cultural understanding. [共5题](1)What kind of manager is needed in present international business and foreign investment? [本题2分]A. The man who represents a large multi-million-dollar corporation. B. The man with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. C. The man who is wealthy and impersonal. D. The man who can negotiate with his foreign counterparts.

  • ID 89612-|||-We prefer fully __ the plan __ it into execution in a hurry.-|||-OA.discussing.to put-|||-OB.discussing . than put-|||-C.discussing...to putting-|||-O Do ti discuss.than to put

  • 6. The children will now play some pieces of music that they ______ themselves. A.were taught B.composed C.accomplished D.worked7. While she waited,she tried to ______ her mind with pleasant thoughts of the vacation. A.occupy B.compose C.think D.intensify8. In the film,the peaceful life of a monk ______ the violent life of a murderer. A.is compared with B.is compared to C.is contrasted to D.is contrasted with9. ______ to pay for an order is simplicity itself. A.Use plastic B.Using plastics C.Using plastic D.Used plastic10. Additional time is required for cooking or ______ homemade dishes. A.chill B.to chill C.chilled D.chilling

  • (Walk)______ a long way, Robbins began to feel tired.

  • 26 )Could she picture him ___ politics with her father in the drawing -room at her home ?A discussing B. to discuss C.as to discuss D. that discusses

上一页下一页
logo
广州极目未来文化科技有限公司
注册地址:广州市黄埔区揽月路8号135、136、137、138房
关于
  • 隐私政策
  • 服务协议
  • 权限详情
学科
  • 医学
  • 政治学
  • 管理
  • 计算机
  • 教育
  • 数学
联系我们
  • 客服电话: 010-82893100
  • 公司邮箱: daxuesoutijiang@163.com
  • qt

©2023 广州极目未来文化科技有限公司 粤ICP备2023029972号    粤公网安备44011202002296号