logo
  • write-homewrite-home-active首页
  • icon-chaticon-chat-activeAI 智能助手
  • icon-pluginicon-plugin-active浏览器插件
  • icon-subjecticon-subject-active学科题目
  • icon-uploadicon-upload-active上传题库
  • icon-appicon-app-active手机APP
首页
/
英语
题目

Nationally, one in six children miss 15 or more days of school in a year. Education officials have deplored all this missed instruction.These chronically absent students suffer academically because of all the classroom instruction they miss out on. In 2015, the U.S. secretary of education responded to this crisis, urging communities to support every student to attend every day and be successful in school. His open letter stated that missing 10% of school days in a year for any reason—excused or unexcused—is a primary cause of low academic achievement.Worrying about whether children attend school makes sense. After all, if students don't show up, teachers can't teach them.But what if America's attendance crisis is about much more than students missing class? What if, instead, it is a reflection of family and community crises these students face—such as being ejected from the family apartment, fearing for their safety in their neighborhood or suffering an illness?As social scientists we investigated how excused and unexcused absences relate to children's academic achievement.We find that absences excused by a parent do little to harm children's learning. In fact, children with no unexcused absences—but 15 to 18 excused absences—have test scores equal to their peers who have no absences.Meanwhile, the average child with even just one unexcused absence does much worse academically than peers with none.We believe unexcused absence is a strong signal of the many challenges children and families face, including economic and medical hardships. Unexcused absences can be a powerful signal of how those out-of-school challenges affect children's academic progress.Our evidence suggests unexcused absences are problematic, but for a different reason than people often think. Absence from school, and especially unexcused absence, matters mainly as a signal of many crises children and their families may be facing. It matters less as a cause of lower student achievement due to missed instruction.How we choose to think of school absences matters for educational policy. School attendance policies typically hold schools and families accountable for the days children miss, regardless of whether they were excused or unexcused absences.These policies assume that missing school for any reason harms children academically because they are missing classroom instruction. They also assume that schools will be able to effectively intervene by reducing student absences. We find neither to be the case.As a result, these attendance policies end up disproportionately punishing families dealing with out-of-school crises in their lives and pressuring schools who serve them to get students to school more often.We instead suggest using unexcused absence from school as a signal to channel resources to the children and families who need them most.( )单选题46. What does the U.S. secretary of education say in his open letter?A) It is of vital importance to respond promptly to the school absence crisis.B) The academic performance of chronically absent students is deplorable.C) Low academic achievement is mainly attributed to school absences.D) The effect of school absences on American education is worrisome.

Nationally, one in six children miss 15 or more days of school in a year. Education officials have deplored all this missed instruction. These chronically absent students suffer academically because of all the classroom instruction they miss out on. In 2015, the U.S. secretary of education responded to this crisis, urging communities to support every student to attend every day and be successful in school. His open letter stated that missing 10% of school days in a year for any reason—excused or unexcused—is a primary cause of low academic achievement. Worrying about whether children attend school makes sense. After all, if students don't show up, teachers can't teach them. But what if America's attendance crisis is about much more than students missing class? What if, instead, it is a reflection of family and community crises these students face—such as being ejected from the family apartment, fearing for their safety in their neighborhood or suffering an illness? As social scientists we investigated how excused and unexcused absences relate to children's academic achievement. We find that absences excused by a parent do little to harm children's learning. In fact, children with no unexcused absences—but 15 to 18 excused absences—have test scores equal to their peers who have no absences. Meanwhile, the average child with even just one unexcused absence does much worse academically than peers with none. We believe unexcused absence is a strong signal of the many challenges children and families face, including economic and medical hardships. Unexcused absences can be a powerful signal of how those out-of-school challenges affect children's academic progress. Our evidence suggests unexcused absences are problematic, but for a different reason than people often think. Absence from school, and especially unexcused absence, matters mainly as a signal of many crises children and their families may be facing. It matters less as a cause of lower student achievement due to missed instruction. How we choose to think of school absences matters for educational policy. School attendance policies typically hold schools and families accountable for the days children miss, regardless of whether they were excused or unexcused absences. These policies assume that missing school for any reason harms children academically because they are missing classroom instruction. They also assume that schools will be able to effectively intervene by reducing student absences. We find neither to be the case. As a result, these attendance policies end up disproportionately punishing families dealing with out-of-school crises in their lives and pressuring schools who serve them to get students to school more often. We instead suggest using unexcused absence from school as a signal to channel resources to the children and families who need them most. ( )单选题 46. What does the U.S. secretary of education say in his open letter? A) It is of vital importance to respond promptly to the school absence crisis. B) The academic performance of chronically absent students is deplorable. C) Low academic achievement is mainly attributed to school absences. D) The effect of school absences on American education is worrisome.

题目解答

答案

我们来一步一步分析这道题目。

题干问的是:美国教育部长在他的公开信中说了什么?

我们需要回到原文中找到相关的信息。

原文中提到:

> In 2015, the U.S. secretary of education responded to this crisis, urging communities to support every student to attend every day and be successful in school. His open letter stated that missing 10% of school days in a year for any reason—excused or unexcused—is a primary cause of low academic achievement.

翻译这段话的意思是:

> 2015年,美国教育部长回应了这一危机,敦促社区支持每一位学生每天上学并取得学业成功。他的公开信中指出,无论出于何种原因(无论是有正当理由还是无正当理由),一年中缺课达到10%是导致学业成绩低下的主要原因。

所以,教育部长的核心观点是:缺课是导致学业成绩低下的主要原因。

现在我们来看选项:

A) It is of vital importance to respond promptly to the school absence crisis.
(及时应对缺勤危机至关重要。)
→ 虽然原文提到他回应了这一危机,但“及时应对”并不是他在公开信中强调的重点,也不是信中的原话。这个选项是推断,不是直接陈述。排除。

B) The academic performance of chronically absent students is deplorable.
(长期缺勤学生的学业表现令人堪忧。)
→ 虽然文中提到这些学生学业上受影响,但这不是教育部长在信中说的内容。这个是作者的评论,不是部长的观点。排除。

C) Low academic achievement is mainly attributed to school absences.
(学业成绩低下主要归因于缺课。)
→ 这与原文中“missing 10% of school days ... is a primary cause of low academic achievement”完全对应。
“a primary cause” 就是“主要归因于”的意思。
这个选项准确反映了教育部长在公开信中的观点。正确。

D) The effect of school absences on American education is worrisome.
(缺课对美国教育的影响令人担忧。)
→ 这是一个泛泛的陈述,虽然合理,但并不是公开信中的具体说法。教育部长强调的是缺课与学业成绩之间的因果关系,而不是泛泛地说“令人担忧”。不如C准确,排除。

正确答案是:C

答案:\boxed{C}

解析

本题考查学生对文章细节的理解能力,需要准确识别美国教育部长在公开信中的核心观点。关键点在于定位原文中关于教育部长公开信的具体表述,区分作者观点与部长原话,排除干扰选项。

选项分析

选项C直接对应原文中教育部长公开信的核心内容:“missing 10% of school days...is a primary cause of low academic achievement”(缺课是低学业成就的主要原因)。其他选项或为作者补充说明(如B选项),或为泛泛推断(如A、D选项),均不符合部长原话。

相关问题

  • 26 )Could she picture him ___ politics with her father in the drawing -room at her home ?A discussing B. to discuss C.as to discuss D. that discusses

  • Elder and weaker Mr. Mag paid_visits to his old friends.A. scarceB. rare()C. insufficientD. inadequate

  • The increase in international business and in foreign investment has created a need for executives with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. Americans, however, have not been well trained in either area and, consequently, have not enjoyed the same level of success in negotiation in an international arena as have their foreign counterparts. Negotiating is the process of communicating back and forth for the purpose of reaching an agreement. It involves persuasion and compromise, but in order to participate in either one, the negotiators must understand the ways in which people are persuaded and how compromise is reached within the culture of the negotiation. In many international business negotiations abroad, Americans are perceived as wealthy and impersonal. It often appears to the foreign negotiator that the American represents a large multi-million-dollar corporation that can afford to pay the price without bargaining further. The American negotiator’s role becomes that of an impersonal supplier of information and cash. In studies of American negotiators abroad, several traits have been identified that may serve to confirm this stereotypical perception, while undermining the negotiator’s position. Two traits in particular that cause cross-cultural misunderstanding are directness and impatience on the part of the American negotiator. Furthermore, American negotiators often insist on realizing short-term goals. Foreign negotiators, on the other hand, may value the relationship established between negotiators and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidify the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other negotiator. Clearly, perceptions and differences in values affect the outcomes of negotiations and the success of negotiators. For Americans to play a more effective role in international business negotiations, they must put forth more effort to improve cross-cultural understanding. [共5题](1)What kind of manager is needed in present international business and foreign investment? [本题2分]A. The man who represents a large multi-million-dollar corporation. B. The man with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. C. The man who is wealthy and impersonal. D. The man who can negotiate with his foreign counterparts.

  • ( )I can’t recall the______, but I did meet her before.A. occasionallyB. occasionalC. occasionD. occasioned

  • ID 89612-|||-We prefer fully __ the plan __ it into execution in a hurry.-|||-OA.discussing.to put-|||-OB.discussing . than put-|||-C.discussing...to putting-|||-O Do ti discuss.than to put

  • The _ of considerable statistics will make it impossible to draw the final decision.A. dependenceB. consequenceC. presenceD. absence

  • "There is a senseless concept that children grow up and leave home when they're 18,and the truth is far from that,"says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin.Today,unexpected numbers of young adults are living with their parents."There is a major change in the middle class,"declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University,whose son,19,moved back in after an absence of eight months.Analysts list a variety of reasons for this return to the nest.The marriage age is rising,a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people.A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters.For some,the expense of an away-from-home college education has become so extremely great that many students now attend local schools.Even after graduation,young people find their wings clipped(夹住) by skyrocketing housing costs.Living at home,says Knighton,a school teacher,continues to give her security and moral support.Her mother agreed,"It's ridiculous for the kids to pay all that money for rent.It makes sense for kids to stay at home."But sharing the family home requires adjustments for all.There are the hassles over bathrooms,telephones and privacy.Some families,however,manage the delicate balancing act.But for others,it proves too difficult.Michelle Del Turco,24,has been home three times-and left three times."What I considered a social drink,my dad considered an alcohol problem,"she explains."He never liked anyone I dated,so I either had to hide away or meet them at friends'houses."Just how long should adult children live with their parents before moving on?Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake.Children struggling to establish separate identities,can end up with"a sense of inadequacy,defeat and failure."And aging parents,who should be enjoying some financial and personal freedom,find themselves stuck with responsibilities.Many agree that brief visits,however,can work beneficially.63.According to the author,there was once a trend (趋势) in the U.S ____ .A.for middle class young adults to stay with their parents.B.for young adults to get jobs nearby in order to live with their parents.C.for married young adults to move back home after a lengthy absence.D.for young adults to leave their parents and live independently.64.Which of the following does not account for young adults returning to the nest? ____ A.Young adults find housing costs too high.B.Quite a number of young adults attend local schools.C.Young adults are psychologically and intellectually immature.D.Young adults seek parental comfort and moral support.65.One of the disadvantages of young adults returning to stay with their parents is that ____ .A.the young adults tend to be overprotected by their parentsB.there will unavoidably be inconveniences in everyday lifeC.most parents find it difficult to keep a bigger family goingD.public opinion is against young adults staying with their parents66.The word"hassles"in the passage (Para.3,Line 4)probably means ____ .A.agreementsB.worriesC.disadvantagesD.quarrels

  • 23.有一串钥匙在沙发上。Aset of keys _______on the sofa./ There is _________on the sofa.24.问李老师要你的书吧。________Ms. Li ________yourbook!25.请给老赵打电话。_________Old Zhao ______13096935553..26.这条蓝色的裤子是他的吗?Isthis pair of trousers _________?27.我的父母在第一张照片里。_______________are in the first photo.28.谢谢你帮助我。Thankyou for ________________./ Thank you for _____________.29.那个女孩姓王。Thegirl’s __________is Wang./ The girl’s ______________is Wang.30.那只小狗叫什么名字?What’s__________the dog? / What’s ____________name?31.今天玩得开心点!___________today! / Have a good time today!32.这有两张漂亮的她家的全家福。Here_______two nice photos of her family.

  • In some families,new adults and kids seem to slip in effortlessly, ____ they have been there all along.A. whileB. thoughC. becauseD. as though

  • Dreams can be a rich source of ___________ for an artist. (inspire)

  • These drugs are available over-the-counter without a(n)__________. ()A. infectionB. dosageC. prescription

  • Never before in my career _ _ of an assignment A have l frightened B had I frightened C had I been frightened D have I been frightened

  • Responsibilities ______becoming a father.A. charge forB. go withC. save forD. go through

  • Fill in the blanks with the words given below.Change the form where necessary.Each word can be used only once. budget defy dilemma diverseloyalty manipulate objectivePerspective tackle urge (1)The ____ of the "upright"message is to ask people to save,while the "permissive"message asks people to spend.(2)If you find yourself in a(n) ____ about what is the right decision for your career,speak to a career counselor.(3)It is important for parents to listen to their children's opinion because they may have a very different ____ on the things they've seen.(4)To cater for the different tastes of athletes from all over the world,the organizers of the Beijing Winter Olympics prepared ____ dishes.(5)If you want to save money for a rainy day making a(n) ____ is the first step you may want to take because it gives you a clear plan.(6)The Chinese legend goes that Yue Fei's mother tattooed four Chinese characters on his back to remind him of the importance of ____ to the nation.(7)When children are addicted to online games,they would often ____ their parents and stay online for hours every day.(8)The report goes on to ____ the technicians to take a more active role in developing the standards of artificial intelligence.

  • 6. The children will now play some pieces of music that they ______ themselves. A.were taught posed C.accomplished D.worked7. While she waited,she tried to ______ her mind with pleasant thoughts of the vacation. A.occupy pose C.think D.intensify8. In the film,the peaceful life of a monk ______ the violent life of a murderer. A.is compared with B.is compared to C.is contrasted to D.is contrasted with9. ______ to pay for an order is simplicity itself. A.Use plastic B.Using plastics C.Using plastic D.Used plastic10. Additional time is required for cooking or ______ homemade dishes. A.chill B.to chill C.chilled D.chilling

  • If you_________in a job for several years, you may be able to accumulate a lot of work experience and skills that would be beneficial to your future career development.A. have workedB. had workedC. have been workingD. had been working

  • Whenever I have trouble ( ) many problems, I ask Jack for help.A. dealing withB. to deal withC. on dealing withD. deal with

  • (Walk)______ a long way, Robbins began to feel tired.

  • The coming of the railways in the 1830s ________ our society and economic life.A. transferredB. transformedC. transportedD. transmitted

上一页下一页
logo
广州极目未来文化科技有限公司
注册地址:广州市黄埔区揽月路8号135、136、137、138房
关于
  • 隐私政策
  • 服务协议
  • 权限详情
学科
  • 医学
  • 政治学
  • 管理
  • 计算机
  • 教育
  • 数学
联系我们
  • 客服电话: 010-82893100
  • 公司邮箱: daxuesoutijiang@163.com
  • qt

©2023 广州极目未来文化科技有限公司 粤ICP备2023029972号    粤公网安备44011202002296号