题目
In April 2015, about three years after moving his team into an open concept office, Charlie moved the company into a 10,000-square-foot office where everyone now has their own space—complete with closing doors.Numerous companies have embraced the open office—about 70% of U.S. offices are open concept—and by most accounts, very few have moved back into traditional spaces with offices and doors. But research findings that we’re 15% less productive, we have immense trouble concentrating and we’re twice as likely to get sick in open working spaces, have contributed to a growingreaction against open offices.There’s one big reason we’d all love a space with four walls and a door that shuts: focus. The truth is,we can’t multitask and small distractions can cause us to lose focus for upwards of 20 minutes. What’s more, certain open spaces can negatively impact our memory. It’s not so obvious to us each day, but we offload memories—often little details—into our surroundings, says Sally Augustin, an environmental psychologist in La Grange Park, Illinois.Of course, it’s important for us to bond and to get to know each other. But there are plenty of ways to bond in closed offices. Charlie’s team, for instance, eats lunch together every day. A few ideas come out of lunch time chats, he says, but most are developed from more focused brainstorming sessions.1.What did Charlie do in April 2015?A) He started a new branch office.B) He called for building an open office.C) He moved his team into closed offices.D) He moved his company into another city.2.What bad influence do open offices have according to the research?A) People will have less privacy.B) People get tired easily.C) People are 50% less productive.D) People have problems in focusing.3.What does the environmental psychologist Sally Augustin think of working in open spaces?A) It causes the focus loss for 20 minutes.B) It impacts negatively on our memory.C) It distracts us into details in the workplace.D) It leads to the failure of multitasks.4.What do we know about closed office environment according to the passage?A) People don’t have chances to bond if they work in closed offices.B) Working in closed offices is twice as likely for people to get sick.C) Most ideas come out of brainstorming sessions for those in closed offices.D) People are less effective when they are in a closed office environment.
In April 2015, about three years after moving his team into an open concept office, Charlie moved the company into a 10,000-square-foot office where everyone now has their own space—complete with closing doors.Numerous companies have embraced the open office—about 70% of U.S. offices are open concept—and by most accounts, very few have moved back into traditional spaces with offices and doors. But research findings that we’re 15% less productive, we have immense trouble concentrating and we’re twice as likely to get sick in open working spaces, have contributed to a growingreaction against open offices.There’s one big reason we’d all love a space with four walls and a door that shuts: focus. The truth is,we can’t multitask and small distractions can cause us to lose focus for upwards of 20 minutes. What’s more, certain open spaces can negatively impact our memory. It’s not so obvious to us each day, but we offload memories—often little details—into our surroundings, says Sally Augustin, an environmental psychologist in La Grange Park, Illinois.Of course, it’s important for us to bond and to get to know each other. But there are plenty of ways to bond in closed offices. Charlie’s team, for instance, eats lunch together every day. A few ideas come out of lunch time chats, he says, but most are developed from more focused brainstorming sessions.1.What did Charlie do in April 2015?A) He started a new branch office.B) He called for building an open office.C) He moved his team into closed offices.D) He moved his company into another city.2.What bad influence do open offices have according to the research?A) People will have less privacy.B) People get tired easily.C) People are 50% less productive.D) People have problems in focusing.3.What does the environmental psychologist Sally Augustin think of working in open spaces?A) It causes the focus loss for 20 minutes.B) It impacts negatively on our memory.C) It distracts us into details in the workplace.D) It leads to the failure of multitasks.4.What do we know about closed office environment according to the passage?A) People don’t have chances to bond if they work in closed offices.B) Working in closed offices is twice as likely for people to get sick.C) Most ideas come out of brainstorming sessions for those in closed offices.D) People are less effective when they are in a closed office environment.
题目解答
答案
1、答案:C2、答案:D3、答案:B4、答案:C
解析
步骤 1:理解问题背景
文章讲述了Charlie在2015年4月将他的团队从开放办公空间搬到了一个有独立空间和门的办公室。文章还提到开放办公空间的负面影响,包括降低生产力、难以集中注意力和增加生病的可能性。此外,文章还提到了在封闭办公空间中人们可以更好地集中注意力和进行头脑风暴。
步骤 2:分析问题1
问题1询问Charlie在2015年4月做了什么。根据文章,Charlie将他的团队从开放办公空间搬到了一个有独立空间和门的办公室。因此,选项C是正确的。
步骤 3:分析问题2
问题2询问开放办公空间的负面影响。根据文章,开放办公空间的负面影响包括降低生产力、难以集中注意力和增加生病的可能性。因此,选项D是正确的。
步骤 4:分析问题3
问题3询问环境心理学家Sally Augustin对在开放空间工作的影响的看法。根据文章,Sally Augustin认为在开放空间工作会对我们的记忆产生负面影响。因此,选项B是正确的。
步骤 5:分析问题4
问题4询问关于封闭办公空间的环境。根据文章,封闭办公空间中人们可以更好地集中注意力和进行头脑风暴。因此,选项C是正确的。
文章讲述了Charlie在2015年4月将他的团队从开放办公空间搬到了一个有独立空间和门的办公室。文章还提到开放办公空间的负面影响,包括降低生产力、难以集中注意力和增加生病的可能性。此外,文章还提到了在封闭办公空间中人们可以更好地集中注意力和进行头脑风暴。
步骤 2:分析问题1
问题1询问Charlie在2015年4月做了什么。根据文章,Charlie将他的团队从开放办公空间搬到了一个有独立空间和门的办公室。因此,选项C是正确的。
步骤 3:分析问题2
问题2询问开放办公空间的负面影响。根据文章,开放办公空间的负面影响包括降低生产力、难以集中注意力和增加生病的可能性。因此,选项D是正确的。
步骤 4:分析问题3
问题3询问环境心理学家Sally Augustin对在开放空间工作的影响的看法。根据文章,Sally Augustin认为在开放空间工作会对我们的记忆产生负面影响。因此,选项B是正确的。
步骤 5:分析问题4
问题4询问关于封闭办公空间的环境。根据文章,封闭办公空间中人们可以更好地集中注意力和进行头脑风暴。因此,选项C是正确的。