题目
When we talk about Americans barely into adulthood who are saddled with(担负着) unbearable levels of debt' the conversation is almost always about student loan debt. But there's a growing body of evidence suggesting that today's young adults are also drowning in credit-card debt and that many of them will take this debt to their graves(坟墓). More than 20% overspent their income by more than ﹩100 every single month. Since they haven't built up their credit histories yet, it's a safe bet that these young adults are paying relatively high interest rates on the resulting credit card debt. Although many young people blame "socializing" as a barrier to saving money, most of them aren't purchasing ﹩20 drinks in trendy bars. They're struggling with much more daily financial demands. To a disturbingly large extent, the young and the broke are relying on credit cards to make it until their next payday. This obviously isn't permanent in the long run, and it's going to put a huge drag on their spending power even after they reach their peak earning years, because they'll still be paying interest on that bottle of orange juice or box of spaghetti (意式面条)they bought a decade earlier. A new study out of Ohio State University found that young adults are accumulating credit card debt at a more rapid rate than other age groups, and that they're slower at paying it off. "If what we found continues to hold true, we may have more elderly people with substantial financial problems in the future'" warns Lucia Dunn, professor of economics at Ohio State. "If our findings persist, we may be faced with a financial crisis among elderly people who can't pay off their credit cards." Dunn says a lot of these young people are never going to get out from under their credit card debt. "Many people are borrowing on credit cards so heavily that payoff rates at these levels are not plenty to recover their credit card debt by the end of their life which could have loss impacts for the credit card issuing banks,"(1)What is the main idea of the first paragraph? ____ A. Many young Americans will never be able to pay off their debts.B. Credit cards play an increasingly important role in college life.C. Credit cards are doing more harm than student loans.D. The American credit card system is under criticism.(2)Why do young people have to pay a higher interest on their credit card debt? ____ A. They tend to forget about the deadlines.B. They haven't developed a credit history.C. They are often unable to pay back in time.D. They are inexperienced in managing money.(3)What is said to be the consequence of young adults relying on credit cards to make ends meet? ____ A. It will place an unnecessary burden on society.B. It will give them no motivation to work hard.C. It will exert psychological pressure on them.D. It will affect their future spending power.(4)What will happen to young adults if their credit card debt keeps accumulating according to Lucia Dunn? ____ A. They will have to pay an increasingly higher interest rate.B. They may experience a financial crisis in their old age.C. Their quality of life will be affected.D. Their credit cards may be cancelled.(5)What does Lucia Dunn think might be a risk for the credit card issuing banks? ____ A. They go bankrupt as a result of over-lending.B. They lose large numbers of their regular clients.C. Their clients leave their debts unpaid upon death.D. Their interest rates have to be reduced now and then.
When we talk about Americans barely into adulthood who are saddled with(担负着) unbearable levels of debt' the conversation is almost always about student loan debt. But there's a growing body of evidence suggesting that today's young adults are also drowning in credit-card debt and that many of them will take this debt to their graves(坟墓).
More than 20% overspent their income by more than ﹩100 every single month. Since they haven't built up their credit histories yet, it's a safe bet that these young adults are paying relatively high interest rates on the resulting credit card debt.
Although many young people blame "socializing" as a barrier to saving money, most of them aren't purchasing ﹩20 drinks in trendy bars. They're struggling with much more daily financial demands.
To a disturbingly large extent, the young and the broke are relying on credit cards to make it until their next payday. This obviously isn't permanent in the long run, and it's going to put a huge drag on their spending power even after they reach their peak earning years, because they'll still be paying interest on that bottle of orange juice or box of spaghetti (意式面条)they bought a decade earlier.
A new study out of Ohio State University found that young adults are accumulating credit card debt at a more rapid rate than other age groups, and that they're slower at paying it off. "If what we found continues to hold true, we may have more elderly people with substantial financial problems in the future'" warns Lucia Dunn, professor of economics at Ohio State. "If our findings persist, we may be faced with a financial crisis among elderly people who can't pay off their credit cards."
Dunn says a lot of these young people are never going to get out from under their credit card debt. "Many people are borrowing on credit cards so heavily that payoff rates at these levels are not plenty to recover their credit card debt by the end of their life which could have loss impacts for the credit card issuing banks,"
(1)What is the main idea of the first paragraph? ____
A. Many young Americans will never be able to pay off their debts.
B. Credit cards play an increasingly important role in college life.
C. Credit cards are doing more harm than student loans.
D. The American credit card system is under criticism.
(2)Why do young people have to pay a higher interest on their credit card debt? ____
A. They tend to forget about the deadlines.
B. They haven't developed a credit history.
C. They are often unable to pay back in time.
D. They are inexperienced in managing money.
(3)What is said to be the consequence of young adults relying on credit cards to make ends meet? ____
A. It will place an unnecessary burden on society.
B. It will give them no motivation to work hard.
C. It will exert psychological pressure on them.
D. It will affect their future spending power.
(4)What will happen to young adults if their credit card debt keeps accumulating according to Lucia Dunn? ____
A. They will have to pay an increasingly higher interest rate.
B. They may experience a financial crisis in their old age.
C. Their quality of life will be affected.
D. Their credit cards may be cancelled.
(5)What does Lucia Dunn think might be a risk for the credit card issuing banks? ____
A. They go bankrupt as a result of over-lending.
B. They lose large numbers of their regular clients.
C. Their clients leave their debts unpaid upon death.
D. Their interest rates have to be reduced now and then.
More than 20% overspent their income by more than ﹩100 every single month. Since they haven't built up their credit histories yet, it's a safe bet that these young adults are paying relatively high interest rates on the resulting credit card debt.
Although many young people blame "socializing" as a barrier to saving money, most of them aren't purchasing ﹩20 drinks in trendy bars. They're struggling with much more daily financial demands.
To a disturbingly large extent, the young and the broke are relying on credit cards to make it until their next payday. This obviously isn't permanent in the long run, and it's going to put a huge drag on their spending power even after they reach their peak earning years, because they'll still be paying interest on that bottle of orange juice or box of spaghetti (意式面条)they bought a decade earlier.
A new study out of Ohio State University found that young adults are accumulating credit card debt at a more rapid rate than other age groups, and that they're slower at paying it off. "If what we found continues to hold true, we may have more elderly people with substantial financial problems in the future'" warns Lucia Dunn, professor of economics at Ohio State. "If our findings persist, we may be faced with a financial crisis among elderly people who can't pay off their credit cards."
Dunn says a lot of these young people are never going to get out from under their credit card debt. "Many people are borrowing on credit cards so heavily that payoff rates at these levels are not plenty to recover their credit card debt by the end of their life which could have loss impacts for the credit card issuing banks,"
(1)What is the main idea of the first paragraph? ____
A. Many young Americans will never be able to pay off their debts.
B. Credit cards play an increasingly important role in college life.
C. Credit cards are doing more harm than student loans.
D. The American credit card system is under criticism.
(2)Why do young people have to pay a higher interest on their credit card debt? ____
A. They tend to forget about the deadlines.
B. They haven't developed a credit history.
C. They are often unable to pay back in time.
D. They are inexperienced in managing money.
(3)What is said to be the consequence of young adults relying on credit cards to make ends meet? ____
A. It will place an unnecessary burden on society.
B. It will give them no motivation to work hard.
C. It will exert psychological pressure on them.
D. It will affect their future spending power.
(4)What will happen to young adults if their credit card debt keeps accumulating according to Lucia Dunn? ____
A. They will have to pay an increasingly higher interest rate.
B. They may experience a financial crisis in their old age.
C. Their quality of life will be affected.
D. Their credit cards may be cancelled.
(5)What does Lucia Dunn think might be a risk for the credit card issuing banks? ____
A. They go bankrupt as a result of over-lending.
B. They lose large numbers of their regular clients.
C. Their clients leave their debts unpaid upon death.
D. Their interest rates have to be reduced now and then.
题目解答
答案
1.A.段落大意题.根据第一段内容But there's a growing body of evidence suggesting that today's young adults are also drowning in credit-card debt-and that many of them will take this debt to their graves.可知,本文主要讲述了许多年轻的美国人永远无法偿还债务.故选A.
2.B.细节理解题.根据第二段Since they haven't built up their credit histories yet,it's a safe bet that these young adults are paying relatively high interest rates on the resulting credit card debt.可知,年轻人必须对他们的信用卡债务支付更高的利息,因为他们还没有建立信用记录.故选B.
3.D.细节理解题.根据第三段To a disturbingly large extent, the young and the broke are relying on credit cards to make it until their next payday. This obviously isn't permanent in the long run, and it's going to put a huge drag on their spending power even after they reach their peak earning years,在很大程度上令人不安的是,年轻人和穷人靠信用卡维持生活,直到他们的下一个发薪日.从长远来看,这显然不是永久性的,即使在他们之后,这也会给他们的消费能力带来巨大的阻力.达到他们的最高收入年数,可知会影响未来的消费能力.
4.B.细节理解题.根据倒数第二段"If our findings persist, we may be faced with a financial crisis among elderly people who can't pay off their credit cards.如果我们的调查结果持续下去,我们就可能面临一场金融危机,那就是那些连信用卡都付不起的老年人.可知在老年时经历财政危机,故选B.
5.C.细节理解题.根据最后一段Many people are borrowing on credit cards so heavily that pay off rates at these levels are not sufficient to recover their credit card debt by the end of their life,which could have loss implications for the credit card issuing banks可知,Lucia Dunn认为可能对信用卡发卡银行构成风险?他们的客户在死亡时未偿还债务.故选C.
2.B.细节理解题.根据第二段Since they haven't built up their credit histories yet,it's a safe bet that these young adults are paying relatively high interest rates on the resulting credit card debt.可知,年轻人必须对他们的信用卡债务支付更高的利息,因为他们还没有建立信用记录.故选B.
3.D.细节理解题.根据第三段To a disturbingly large extent, the young and the broke are relying on credit cards to make it until their next payday. This obviously isn't permanent in the long run, and it's going to put a huge drag on their spending power even after they reach their peak earning years,在很大程度上令人不安的是,年轻人和穷人靠信用卡维持生活,直到他们的下一个发薪日.从长远来看,这显然不是永久性的,即使在他们之后,这也会给他们的消费能力带来巨大的阻力.达到他们的最高收入年数,可知会影响未来的消费能力.
4.B.细节理解题.根据倒数第二段"If our findings persist, we may be faced with a financial crisis among elderly people who can't pay off their credit cards.如果我们的调查结果持续下去,我们就可能面临一场金融危机,那就是那些连信用卡都付不起的老年人.可知在老年时经历财政危机,故选B.
5.C.细节理解题.根据最后一段Many people are borrowing on credit cards so heavily that pay off rates at these levels are not sufficient to recover their credit card debt by the end of their life,which could have loss implications for the credit card issuing banks可知,Lucia Dunn认为可能对信用卡发卡银行构成风险?他们的客户在死亡时未偿还债务.故选C.