logo
  • write-homewrite-home-active首页
  • icon-chaticon-chat-activeAI 智能助手
  • icon-pluginicon-plugin-active浏览器插件
  • icon-subjecticon-subject-active学科题目
  • icon-uploadicon-upload-active上传题库
  • icon-appicon-app-active手机APP
首页
/
英语
题目

Section BDiretons In ths secton, you are going to read a passage with ten statements attached to it. Eachstatement contains information given in one of the paragraphs. Identify the paragraph from which theinformation i derived. You may choose a paragraph more than once. Each paragraph i marked with aletter. Answer the questons by marking the corresponding ettr on Answer Sheet2.Why you shouldn't try to be a morning personA) We've all heard it before: to be successful, get out of bed early. After all, Apple CEO Tim Cook gets up at3:45 a. m., Fiat CEO Sergio Marchionne at 3:30 a. m. and Richard Branson at 5: 45 a. m.-and, as we know,The early bird catche the worm. B)Butjust because some successful people wake up early, does that mean it's a trait most of them share? And if theidea of having exercised, planned your day, eaten breakfast, visualized and done one task before 8 a.m. makesyou want to roll over and hit snooze until next Saturday, are you really doomed to a less successfullife? For abouthalf of us, ths isn't really anissue. It's estimated that some 50% of the population isn'treally morning or evening-oriented, but somewhere in the middle.C) Roughly one in four of us, though, tend more toward bright-eyed early isers, and another one in four are nightowls. For them, the effect can go beyond falling asleepin front of the TV at 10 p. m. or being chronically latefor work. Research shows that morning versu evening types show a classicleft-brain versus right-brain division:more analytical and cooperative versus more imaginative and individualitic.D) Numerous studies have found that morning people are more persistent, self-directed and agreeable. They sethigher goals for themselves, plan for the future more and have a better sense of well-being. And compared tonight ows, they're lesslikelyto be depressed, drink o smoke.E) Although morning types may achieve more academically, night owls tend to perform better on measures ofmemory, processing speed and cognitive abliy, even when they have to perform those tasks in the morning.Night-time people are also more open to new experiences and seek them out more. They may be more creative(although not always). And contrary to the maxim (“healthy, wealthy and wise"), one study showed that nightows are as healthy and wise as morning types-and a itle bt wealthier.F) tillthink the morning people sound more like CEO material? Dont set your alarm for 5 a. m. just yet. Asit turnsout, overhauling(彻底修改) yoursleep times may not have much effect. “If people are leftto their naturallypreferred imes thyfee much bette. They sythat they ae much more produtve. The mentalcpcty theyhave is much broader," says Oxford University biologist Katharina Wulff, who studies chronobiology(生物钟学)and sleep. On the other hand, she says, pushing people too far out of their natural preference can be harmful.When they wake early, for example, night ows are til producing melatonin. “Then you dsrupt it and push thebody to be in the daytime mode. That can have lots of negative physiological consequences," Wulff says, like adifferentsensitivity to insulin and glucose-which can cause weight gain.G) In many ways, that makes sense, since research shows that our chronotype, o internal clock, i mainly biological.Researchers even have found that the circadian(生理节奏的) rhythms of human cellsin vitro(试管内) correlatewith the rhythms of the people they were taken from. Up to 47% of it s inherited, which means if you want toknow why you pop up at dawn each day (or never do), you should probably look at your parents. One geneticfactor seems to be the length of the circadian cycle: humans average a 24.2-hour clock, meaning everyone adjustssightly each day to a 24-hour rhythm. But for night owls, the clock often runs longer-meaning that, withoutexternal cues to change, they'll fall asleep and get up later and later over time.H) Your preference does change as you age. Children tend toward morning, with a peak shift toward night aroundage 20 and a slight change back toward morning at around age 50. But compared to your peers, youll probablyalways fal within the same rough part of the spectrum (范围).I) In our rush to figure out the “secrets" of success, we tend to forget a couple of things. First, not ll high achieversare early risers, and not all early risers are successful. Famous late risers include Box CEO Aaron Levie andBuzzfeed CEO Jonah Peretti plus creatives like James Joyce, Gertrude Stein and Gustave Flaubert.J) But more importantly, in a phrase beloved by academics everywhere, correlation isnt causation. In other words,t's not clear that waking up early itself provides the benefit. Instead, it may be that most of us are expected tostart work or school by 8 or 9 a. m. If you're a morning person, a combination of biological changes, from yourhormones to body temperature, will get you up and way ahead of your night owl peers. That means people whoenjoy rising early will be more in line with their workday and likely to achieve more. For a night owl waking at7 a. m., her body sill thinks she'sasleep and is acting accordingly, so she's groggy(昏沉的) for much longer thana morning person who wakes up at the same time.K) Researchers also point out that because evening types often have to function when their bodies don't want to, itmakes sense that they may have worse moods or lower life satisfaction. It may also mean that they've had to figureout how to be more innovative and cut corners—which may encourage their creativity and cognitive skills.L) Because the cultural stereotype is that people who go to bed and rise late are lazy, most people probably try tobecome morning people as much as they can. The only ones who don't may inherently have more rebellious, orindividualstic, traits. But shifting someone's chronotype doesn't necessarily change these traits. As one recentstudy found, even as people tried to become “morning” people, it didn't make them have a better mood or lifesatisfaction, suggesting these traits are “intrinsic components of the late chronotype.M) Other research also has hinted that your sleep preference may be biologically “bundled” with other characterisics.One recent study, for example, found that more visually-creative people had more sleep disturbances, such aswaking several times at night or insomnia. Again, correlation isn't causation. But there may be a connection togenetics. “There is a dopamine receptor gene that has been previously associated with both increased creativity andalso with insomnia and sleep disturbance, " one researcher says.36. Research shows night owls tend to be more imaginative than early risers.37. Evening types can process information faster than morning types.38. Most peopl try ther best to become morning peope because they don't want to be considered lazy.39. Your parents'sleeping habits can have an importan influence on yours.40. A morning person is likely to achieve more because his biological rhythm matches the rhythm of his workday.41. According to Wulff, i a night ow i forced to get up earl for a period of time, he may gain weight.42. Researchers have found that people who rise late are likely to be ess satisfied with ife.43. Only part of early risers are successful, and some famous high achievers are late risers.44. Someone who is a night owi more likely to suffer from depression.45. A 20-year-old man may sleep and rie later than a 53-year-old man.

Section BDiretons In ths secton, you are going to read a passage with ten statements attached to it. Eachstatement contains information given in one of the paragraphs. Identify the paragraph from which theinformation i derived. You may choose a paragraph more than once. Each paragraph i marked with aletter. Answer the questons by marking the corresponding ettr on Answer Sheet2.Why you shouldn't try to be a morning personA) We've all heard it before: to be successful, get out of bed early. After all, Apple CEO Tim Cook gets up at3:45 a. m., Fiat CEO Sergio Marchionne at 3:30 a. m. and Richard Branson at 5: 45 a. m.-and, as we know,The early bird catche the worm. B)Butjust because some successful people wake up early, does that mean it's a trait most of them share? And if theidea of having exercised, planned your day, eaten breakfast, visualized and done one task before 8 a.m. makesyou want to roll over and hit snooze until next Saturday, are you really doomed to a less successfullife? For abouthalf of us, ths isn't really anissue. It's estimated that some 50% of the population isn'treally morning or evening-oriented, but somewhere in the middle.C) Roughly one in four of us, though, tend more toward bright-eyed early isers, and another one in four are nightowls. For them, the effect can go beyond falling asleepin front of the TV at 10 p. m. or being chronically latefor work. Research shows that morning versu evening types show a classicleft-brain versus right-brain division:more analytical and cooperative versus more imaginative and individualitic.D) Numerous studies have found that morning people are more persistent, self-directed and agreeable. They sethigher goals for themselves, plan for the future more and have a better sense of well-being. And compared tonight ows, they're lesslikelyto be depressed, drink o smoke.E) Although morning types may achieve more academically, night owls tend to perform better on measures ofmemory, processing speed and cognitive abliy, even when they have to perform those tasks in the morning.Night-time people are also more open to new experiences and seek them out more. They may be more creative(although not always). And contrary to the maxim (“healthy, wealthy and wise"), one study showed that nightows are as healthy and wise as morning types-and a itle bt wealthier.F) tillthink the morning people sound more like CEO material? Dont set your alarm for 5 a. m. just yet. Asit turnsout, overhauling(彻底修改) yoursleep times may not have much effect. “If people are leftto their naturallypreferred imes thyfee much bette. They sythat they ae much more produtve. The mentalcpcty theyhave is much broader," says Oxford University biologist Katharina Wulff, who studies chronobiology(生物钟学)and sleep. On the other hand, she says, pushing people too far out of their natural preference can be harmful.When they wake early, for example, night ows are til producing melatonin. “Then you dsrupt it and push thebody to be in the daytime mode. That can have lots of negative physiological consequences," Wulff says, like adifferentsensitivity to insulin and glucose-which can cause weight gain.G) In many ways, that makes sense, since research shows that our chronotype, o internal clock, i mainly biological.Researchers even have found that the circadian(生理节奏的) rhythms of human cellsin vitro(试管内) correlatewith the rhythms of the people they were taken from. Up to 47% of it s inherited, which means if you want toknow why you pop up at dawn each day (or never do), you should probably look at your parents. One geneticfactor seems to be the length of the circadian cycle: humans average a 24.2-hour clock, meaning everyone adjustssightly each day to a 24-hour rhythm. But for night owls, the clock often runs longer-meaning that, withoutexternal cues to change, they'll fall asleep and get up later and later over time.H) Your preference does change as you age. Children tend toward morning, with a peak shift toward night aroundage 20 and a slight change back toward morning at around age 50. But compared to your peers, youll probablyalways fal within the same rough part of the spectrum (范围).I) In our rush to figure out the “secrets" of success, we tend to forget a couple of things. First, not ll high achieversare early risers, and not all early risers are successful. Famous late risers include Box CEO Aaron Levie andBuzzfeed CEO Jonah Peretti plus creatives like James Joyce, Gertrude Stein and Gustave Flaubert.J) But more importantly, in a phrase beloved by academics everywhere, correlation isnt causation. In other words,t's not clear that waking up early itself provides the benefit. Instead, it may be that most of us are expected tostart work or school by 8 or 9 a. m. If you're a morning person, a combination of biological changes, from yourhormones to body temperature, will get you up and way ahead of your night owl peers. That means people whoenjoy rising early will be more in line with their workday and likely to achieve more. For a night owl waking at7 a. m., her body sill thinks she'sasleep and is acting accordingly, so she's groggy(昏沉的) for much longer thana morning person who wakes up at the same time.K) Researchers also point out that because evening types often have to function when their bodies don't want to, itmakes sense that they may have worse moods or lower life satisfaction. It may also mean that they've had to figureout how to be more innovative and cut corners—which may encourage their creativity and cognitive skills.L) Because the cultural stereotype is that people who go to bed and rise late are lazy, most people probably try tobecome morning people as much as they can. The only ones who don't may inherently have more rebellious, orindividualstic, traits. But shifting someone's chronotype doesn't necessarily change these traits. As one recentstudy found, even as people tried to become “morning” people, it didn't make them have a better mood or lifesatisfaction, suggesting these traits are “intrinsic components of the late chronotype.M) Other research also has hinted that your sleep preference may be biologically “bundled” with other characterisics.One recent study, for example, found that more visually-creative people had more sleep disturbances, such aswaking several times at night or insomnia. Again, correlation isn't causation. But there may be a connection togenetics. “There is a dopamine receptor gene that has been previously associated with both increased creativity andalso with insomnia and sleep disturbance, " one researcher says.36. Research shows night owls tend to be more imaginative than early risers.37. Evening types can process information faster than morning types.38. Most peopl try ther best to become morning peope because they don't want to be considered lazy.39. Your parents'sleeping habits can have an importan influence on yours.40. A morning person is likely to achieve more because his biological rhythm matches the rhythm of his workday.41. According to Wulff, i a night ow i forced to get up earl for a period of time, he may gain weight.42. Researchers have found that people who rise late are likely to be ess satisfied with ife.43. Only part of early risers are successful, and some famous high achievers are late risers.44. Someone who is a night owi more likely to suffer from depression.45. A 20-year-old man may sleep and rie later than a 53-year-old man.

题目解答

答案

36.C)37.E)38.L)39.G)40.J)41.F)42.K)43.I)44.D)45.H)

解析

本题是段落信息匹配题,要求根据题目中的陈述找到对应的段落。解题关键是先快速浏览各段落核心内容,再逐一匹配题目信息。

36. Research shows night owls tend to be more imaginative than early risers.

题目关键词:night owls、more imaginative、early risers。
段落C提到:“Research shows that morning versus evening types show a classic left-brain versus right-brain division: more analytical and cooperative versus more imaginative and individualistic.” 明确指出夜猫子(evening types)更具想象力(more imaginative),对应C段。

37. Evening types can process information faster than morning types.

题目关键词:Evening types、process information faster、morning types。
段落E提到:“night owls tend to perform better on measures of memory, processing speed and cognitive ability”,直接说明夜猫子在信息处理速度(processing speed)上优于早起者,对应E段。

38. Most people try their best to become morning people because they don't want to be considered lazy.

题目关键词:Most people、become morning people、not lazy。
段落L提到:“Because the cultural stereotype is that people who go to bed and rise late are lazy, most people probably try to become morning people as much as they can.” 指出因晚睡者被刻板印象为懒惰,大多数人尝试成为早起者,对应L段。

39. Your parents' sleeping habits can have an important influence on yours.

题目关键词:parents、sleeping habits、influence。
段落G提到:“Up to 47% of it is inherited, which means if you want to know why you pop up at dawn each day (or never do), you should probably look at your parents.” 说明说明生物钟(chronotype)47%由遗传决定,即父母的睡眠习惯会影响子女,对应G段。

40. A morning person is likely to achieve more because his biological rhythm matches the rhythm of his workday.

题目关键词:morning person、achieve more、biological rhythm、workday rhythm。
段落J提到:“If you're a morning person, a combination of biological changes... will get you up and way ahead of your night owl peers. That means people who enjoy rising early will be more in line with their workday and likely to achieve more.” 明确早起者的生物节律与工作日节奏匹配,因此更易取得成就,对应J段。

41. According to Wulff, if a night owl is forced to get up early for a period of time, he may gain weight.

题目关键词:Wulff、night owl、forced to get up early、gain weight。
段落F引用Wulff的话:“pushing people too far out of their natural preference can be harmful... like a different sensitivity to insulin and glucose—which can cause weight gain.” 指出强迫夜猫子早起会导致胰岛素和葡萄糖敏感度变化,进而可能增重,对应F段。

42. Researchers have found that people who rise late are likely to be less satisfied with life.

题目关键词:rise late、less satisfied with life。
段落K提到:“evening types often have to function when their bodies don't want to, it makes sense that they may have worse moods or lower life satisfaction.” 说明晚起者因身体需求与行为冲突,生活满意度更低,对应K段。

43. Only part of early risers are successful, and some famous high achievers are late risers.

题目关键词:part of early risers successful、famous high achievers、late risers。
段落I提到:“not all high achievers are early risers, and not all early risers are successful. Famous late risers include Box CEO Aaron Levie... James Joyce...” 明确指出并非所有早起者都成功,部分名人是晚起者,对应I段。

44. Someone who is a night owl is more likely to suffer from depression.

题目关键词:night owl、more likely、depression。
段落D提到:“And compared to night owls, they're less likely to be depressed”(早起者比夜猫子更不容易抑郁),反向说明夜猫子更可能抑郁,对应D段。

45. A 20-year-old man may sleep and rise later than a 53-year-old man.

题目关键词:20-year-old、sleep/rise later、53-year-old。
段落H提到:“Children tend toward morning, with a peak shift toward night around age 20 and a slight change back toward morning at around age 50.” 说明20岁左右是晚起高峰,50岁后稍早,因此20岁男子比53岁男子晚睡晚起,对应H段。

相关问题

  • ID 89612-|||-We prefer fully __ the plan __ it into execution in a hurry.-|||-OA.discussing.to put-|||-OB.discussing . than put-|||-C.discussing...to putting-|||-O Do ti discuss.than to put

  • If you_________in a job for several years, you may be able to accumulate a lot of work experience and skills that would be beneficial to your future career development.A. have workedB. had workedC. have been workingD. had been working

  • The _ of considerable statistics will make it impossible to draw the final decision.A. dependenceB. consequenceC. presenceD. absence

  • ( )I can’t recall the______, but I did meet her before.A. occasionallyB. occasionalC. occasionD. occasioned

  • Whenever I have trouble ( ) many problems, I ask Jack for help.A. dealing withB. to deal withC. on dealing withD. deal with

  • Dreams can be a rich source of ___________ for an artist. (inspire)

  • 26 )Could she picture him ___ politics with her father in the drawing -room at her home ?A discussing B. to discuss C.as to discuss D. that discusses

  • Responsibilities ______becoming a father.A. charge forB. go withC. save forD. go through

  • 23.有一串钥匙在沙发上。Aset of keys _______on the sofa./ There is _________on the sofa.24.问李老师要你的书吧。________Ms. Li ________yourbook!25.请给老赵打电话。_________Old Zhao ______13096935553..26.这条蓝色的裤子是他的吗?Isthis pair of trousers _________?27.我的父母在第一张照片里。_______________are in the first photo.28.谢谢你帮助我。Thankyou for ________________./ Thank you for _____________.29.那个女孩姓王。Thegirl’s __________is Wang./ The girl’s ______________is Wang.30.那只小狗叫什么名字?What’s__________the dog? / What’s ____________name?31.今天玩得开心点!___________today! / Have a good time today!32.这有两张漂亮的她家的全家福。Here_______two nice photos of her family.

  • Elder and weaker Mr. Mag paid_visits to his old friends.A. scarceB. rare()C. insufficientD. inadequate

  • The increase in international business and in foreign investment has created a need for executives with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. Americans, however, have not been well trained in either area and, consequently, have not enjoyed the same level of success in negotiation in an international arena as have their foreign counterparts. Negotiating is the process of communicating back and forth for the purpose of reaching an agreement. It involves persuasion and compromise, but in order to participate in either one, the negotiators must understand the ways in which people are persuaded and how compromise is reached within the culture of the negotiation. In many international business negotiations abroad, Americans are perceived as wealthy and impersonal. It often appears to the foreign negotiator that the American represents a large multi-million-dollar corporation that can afford to pay the price without bargaining further. The American negotiator’s role becomes that of an impersonal supplier of information and cash. In studies of American negotiators abroad, several traits have been identified that may serve to confirm this stereotypical perception, while undermining the negotiator’s position. Two traits in particular that cause cross-cultural misunderstanding are directness and impatience on the part of the American negotiator. Furthermore, American negotiators often insist on realizing short-term goals. Foreign negotiators, on the other hand, may value the relationship established between negotiators and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidify the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other negotiator. Clearly, perceptions and differences in values affect the outcomes of negotiations and the success of negotiators. For Americans to play a more effective role in international business negotiations, they must put forth more effort to improve cross-cultural understanding. [共5题](1)What kind of manager is needed in present international business and foreign investment? [本题2分]A. The man who represents a large multi-million-dollar corporation. B. The man with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. C. The man who is wealthy and impersonal. D. The man who can negotiate with his foreign counterparts.

  • Fill in the blanks with the words given below.Change the form where necessary.Each word can be used only once. budget defy dilemma diverseloyalty manipulate objectivePerspective tackle urge (1)The ____ of the "upright"message is to ask people to save,while the "permissive"message asks people to spend.(2)If you find yourself in a(n) ____ about what is the right decision for your career,speak to a career counselor.(3)It is important for parents to listen to their children's opinion because they may have a very different ____ on the things they've seen.(4)To cater for the different tastes of athletes from all over the world,the organizers of the Beijing Winter Olympics prepared ____ dishes.(5)If you want to save money for a rainy day making a(n) ____ is the first step you may want to take because it gives you a clear plan.(6)The Chinese legend goes that Yue Fei's mother tattooed four Chinese characters on his back to remind him of the importance of ____ to the nation.(7)When children are addicted to online games,they would often ____ their parents and stay online for hours every day.(8)The report goes on to ____ the technicians to take a more active role in developing the standards of artificial intelligence.

  • 6. The children will now play some pieces of music that they ______ themselves. A.were taught B.composed C.accomplished D.worked7. While she waited,she tried to ______ her mind with pleasant thoughts of the vacation. A.occupy B.compose C.think D.intensify8. In the film,the peaceful life of a monk ______ the violent life of a murderer. A.is compared with B.is compared to C.is contrasted to D.is contrasted with9. ______ to pay for an order is simplicity itself. A.Use plastic B.Using plastics C.Using plastic D.Used plastic10. Additional time is required for cooking or ______ homemade dishes. A.chill B.to chill C.chilled D.chilling

  • "There is a senseless concept that children grow up and leave home when they're 18,and the truth is far from that,"says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin.Today,unexpected numbers of young adults are living with their parents."There is a major change in the middle class,"declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University,whose son,19,moved back in after an absence of eight months.Analysts list a variety of reasons for this return to the nest.The marriage age is rising,a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people.A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters.For some,the expense of an away-from-home college education has become so extremely great that many students now attend local schools.Even after graduation,young people find their wings clipped(夹住) by skyrocketing housing costs.Living at home,says Knighton,a school teacher,continues to give her security and moral support.Her mother agreed,"It's ridiculous for the kids to pay all that money for rent.It makes sense for kids to stay at home."But sharing the family home requires adjustments for all.There are the hassles over bathrooms,telephones and privacy.Some families,however,manage the delicate balancing act.But for others,it proves too difficult.Michelle Del Turco,24,has been home three times-and left three times."What I considered a social drink,my dad considered an alcohol problem,"she explains."He never liked anyone I dated,so I either had to hide away or meet them at friends'houses."Just how long should adult children live with their parents before moving on?Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake.Children struggling to establish separate identities,can end up with"a sense of inadequacy,defeat and failure."And aging parents,who should be enjoying some financial and personal freedom,find themselves stuck with responsibilities.Many agree that brief visits,however,can work beneficially.63.According to the author,there was once a trend (趋势) in the U.S ____ .A.for middle class young adults to stay with their parents.B.for young adults to get jobs nearby in order to live with their parents.C.for married young adults to move back home after a lengthy absence.D.for young adults to leave their parents and live independently.64.Which of the following does not account for young adults returning to the nest? ____ A.Young adults find housing costs too high.B.Quite a number of young adults attend local schools.C.Young adults are psychologically and intellectually immature.D.Young adults seek parental comfort and moral support.65.One of the disadvantages of young adults returning to stay with their parents is that ____ .A.the young adults tend to be overprotected by their parentsB.there will unavoidably be inconveniences in everyday lifeC.most parents find it difficult to keep a bigger family goingD.public opinion is against young adults staying with their parents66.The word"hassles"in the passage (Para.3,Line 4)probably means ____ .A.agreementsB.worriesC.disadvantagesD.quarrels

  • These drugs are available over-the-counter without a(n)__________. ()A. infectionB. dosageC. prescription

  • Never before in my career _ _ of an assignment A have l frightened B had I frightened C had I been frightened D have I been frightened

  • In some families,new adults and kids seem to slip in effortlessly, ____ they have been there all along.A. whileB. thoughC. becauseD. as though

  • (Walk)______ a long way, Robbins began to feel tired.

  • The coming of the railways in the 1830s ________ our society and economic life.A. transferredB. transformedC. transportedD. transmitted

上一页下一页
logo
广州极目未来文化科技有限公司
注册地址:广州市黄埔区揽月路8号135、136、137、138房
关于
  • 隐私政策
  • 服务协议
  • 权限详情
学科
  • 医学
  • 政治学
  • 管理
  • 计算机
  • 教育
  • 数学
联系我们
  • 客服电话: 010-82893100
  • 公司邮箱: daxuesoutijiang@163.com
  • qt

©2023 广州极目未来文化科技有限公司 粤ICP备2023029972号    粤公网安备44011202002296号