题目
After a busy day of work and play, the body needs to rest. Sleep is necessary for good health. During this time, the body recovers from the activities of the previous day. The rest that you get while sleeping enables your body to prepare itself for the next day. There are four levels of sleep, each being a little deeper than the one before. As you sleep, your muscles relax little by little. Your heart beats more slowly, and your brain slows down. After you reach the fourth level, your body shifts back and forth from one level of sleep to the other. Although your mind slows down, from time to time you will dream. Scientists who study sleep state that when dreaming occurs, your eyeballs begin to move more quickly (Although your eyelids are closed). This stage of sleep is called REM, which stands for rapid eye movement. If you have trouble falling asleep, some people recommend breathing very deeply. Other people believe that drinking warm milk will help make you . There is also an old suggestion the counting sheep will put you to sleep! A good title for this passage is ____. A. Sleep B. Dreams C. Good Health D. Work and Rest The word drowsy in the last paragraph means ____. A. sick B. asleep C. stand up D. a little sleepy This passage suggests that not getting enough sleep might make you ____. A. dream more often B. have poor health C. nervous D. breathe quickly During REM, ____. A. your eyes move quickly B. you dream C. you are restless D. both A and B The average number of hours of sleep that an adult needs is ____ . A. approximately six hours B. around ten hours C. about eight hours D. not described here
After a busy day of work and play, the body needs to rest. Sleep is necessary for good health. During this time, the body recovers from the activities of the previous day. The rest that you get while sleeping enables your body to prepare itself for the next day.
There are four levels of sleep, each being a little deeper than the one before. As you sleep, your muscles relax little by little. Your heart beats more slowly, and your brain slows down. After you reach the fourth level, your body shifts back and forth from one level of sleep to the other.
Although your mind slows down, from time to time you will dream. Scientists who study sleep state that when dreaming occurs, your eyeballs begin to move more quickly (Although your eyelids are closed). This stage of sleep is called REM, which stands for rapid eye movement.
If you have trouble falling asleep, some people recommend breathing very deeply. Other people believe that drinking warm milk will help make you
. There is also an old suggestion the counting sheep will put you to sleep!
A good title for this passage is ____.
A. Sleep
B. Dreams
C. Good Health
D. Work and Rest
The word drowsy in the last paragraph means ____.
A. sick
B. asleep
C. stand up
D. a little sleepy
This passage suggests that not getting enough sleep might make you ____.
A. dream more often
B. have poor health
C. nervous
D. breathe quickly
During REM, ____.
A. your eyes move quickly
B. you dream
C. you are restless
D. both A and B
The average number of hours of sleep that an adult needs is ____ .
A. approximately six hours
B. around ten hours
C. about eight hours
D. not described here
There are four levels of sleep, each being a little deeper than the one before. As you sleep, your muscles relax little by little. Your heart beats more slowly, and your brain slows down. After you reach the fourth level, your body shifts back and forth from one level of sleep to the other.
Although your mind slows down, from time to time you will dream. Scientists who study sleep state that when dreaming occurs, your eyeballs begin to move more quickly (Although your eyelids are closed). This stage of sleep is called REM, which stands for rapid eye movement.
If you have trouble falling asleep, some people recommend breathing very deeply. Other people believe that drinking warm milk will help make you
. There is also an old suggestion the counting sheep will put you to sleep!
A good title for this passage is ____.
A. Sleep
B. Dreams
C. Good Health
D. Work and Rest
The word drowsy in the last paragraph means ____.
A. sick
B. asleep
C. stand up
D. a little sleepy
This passage suggests that not getting enough sleep might make you ____.
A. dream more often
B. have poor health
C. nervous
D. breathe quickly
During REM, ____.
A. your eyes move quickly
B. you dream
C. you are restless
D. both A and B
The average number of hours of sleep that an adult needs is ____ .
A. approximately six hours
B. around ten hours
C. about eight hours
D. not described here
题目解答
答案
A, D, B, D, D
解析
步骤 1:理解文章内容
文章主要讲述了睡眠的重要性,睡眠的四个阶段,以及REM睡眠的特点。文章还提到了一些帮助入睡的方法。
步骤 2:分析问题
问题1:文章的标题是什么?
问题2:单词"drowsy"的意思是什么?
问题3:文章暗示,睡眠不足可能会导致什么?
问题4:在REM睡眠期间会发生什么?
问题5:成年人平均需要多少小时的睡眠?
步骤 3:回答问题
问题1:文章主要讨论了睡眠,因此标题应为“Sleep”。
问题2:根据上下文,"drowsy"的意思是“有点困”。
问题3:文章提到睡眠对健康很重要,因此睡眠不足可能会导致健康问题。
问题4:在REM睡眠期间,眼球会快速移动,同时也会做梦。
问题5:文章没有提到成年人需要多少小时的睡眠。
文章主要讲述了睡眠的重要性,睡眠的四个阶段,以及REM睡眠的特点。文章还提到了一些帮助入睡的方法。
步骤 2:分析问题
问题1:文章的标题是什么?
问题2:单词"drowsy"的意思是什么?
问题3:文章暗示,睡眠不足可能会导致什么?
问题4:在REM睡眠期间会发生什么?
问题5:成年人平均需要多少小时的睡眠?
步骤 3:回答问题
问题1:文章主要讨论了睡眠,因此标题应为“Sleep”。
问题2:根据上下文,"drowsy"的意思是“有点困”。
问题3:文章提到睡眠对健康很重要,因此睡眠不足可能会导致健康问题。
问题4:在REM睡眠期间,眼球会快速移动,同时也会做梦。
问题5:文章没有提到成年人需要多少小时的睡眠。