logonew chat icon top
  • icon-chaticon-chat-active搜题/提问
    new chat icon
    新建会话
  • icon-calculatoricon-calculator-active计算器
  • icon-subjecticon-subject-active学科题目
  • icon-pluginicon-plugin-active浏览器插件
  • icon-uploadicon-upload-active上传题库
  • icon-appicon-app-active手机APP
recent chat icon
历史记录
首页
/
英语
题目

阅读理解(本大题共10小题,共25.0分)ASeventeen-year-old Sariah Estrada didn't expect to receive anything in return when she saved a drowning man on Marianne Beach in Blanchisseuse earlier this year.However, for her random act of kindness, Estrada was awarded the Hummingbird Medal- Bronze for her bravery, loyalty and devotion to Trinidad and Tobago on Monday, September 24, when the country celebrated its 42nd year as a republic. President Paula-Mae Weekes presented the national award to her.In July of this year, Estrada along with two friends went to the Marianne Beach to relax. Upon leaving the beach, Estrada and her friends noticed a man struggling in the water. Immediately, she and her friends sprang into action. The teens borrowed a body board from some people on the beach and swam to the man's rescue.Library supporters argue that book borrowers arc also book buyers and that libraries are vital spaces for readers to discover new work. Many were cheered by a recent Pew survey, which found that more than half of Americans with library cards say they prefer to buy their e- books. So publishers keep adjusting their lending arrangements in search of the right balance. Random House raised its licensing prices earlier this year, and Harper Collins limits libraries to lending its titles 26 times.7.It can be inferred from paragraph 1 that.A libraries and publishers face the same problem of e-books'piracy R libraries are eager to keep strong relationship with publishers C. most publishers are hesitant to cooperate with libraries D. several big publishers have sold e-books to libraries8.Why are publishers worried that people will switch to electronic borrowing? A Book sales may drop sharply because of convenient electronicR borrowing. There are lots of different and incompatible e-book formats C. available. There is no time limit for the book files downloaded on the D. device. E-books must be checked out and returned to libraries regularly.9.We can learn from the passage that.A e-books can be lent at libraries as many times as you like R OverDrive distributes e-books and audio files to publishers C. over half of Americans are borrowing e-books from libraries D. Amazon is adopting measures to win more customers 10. What is the best title for the text?A The Hopeful Future of Publishing BusinessB.The Uncertain Economics of Lending E-booksC.The Dull Relationship between Libraries and Publishers D. The Close Cooperation between OverDrive and Amazon 二、阅读七选五(本大题共5小题,共10.0分)Learn to Manage Your Time in College A common view both among and of college students is that they are always short on money. While this may be true, many college students are also always running short on something else: time. (1) Here are a few things to consider: Manage your academic time. (2) Consequently, your academic work should always come first when it comes to arranging your time in order of importance. When looking at your schedule for the week, figure out what your academic commitments look like. What time do you have classes? How much homework do you have to do? What assignments are due? When do you have major exams or quizzes?Manage your personal time. It s an unrealistic expectation to think that you can study, go to class, and work all day, every day. (3) Make sure to allow yourself time to go to something fun in the yard, attend a meeting for your favorite club, and just hang out for an hour or so at night with friends over dinner. Doing things that make your personal time more enjoyable and not totally focused on school ? can actually improve your productivity when working on projects later.Keep your health in mind. When people's schedules are tight, one of the first things to go is sleep. While it may be common among college students, a lack of sleep is more hurtful than you might think. It can throw everything into disorder: your mental health, your physical health, your stress level, and, of course, your schedule. (4) Use your technology. Nothing helps a college student stay organized more than a good calendar! Some students use the calendars on their phones; others use things like Google Calendar; others still use the classic paper-calendar model. (5) Just change and try again.A. Try your best to keep a routine on a regular basis.B. Remember that your brain needs to have a break, too.C. If what you're using isn't working for you, don't give up.D.How can you balance your time when there never seems to be enough of it?E.It's important to remember why you're in college in the first place: to graduate.F.G. Take moments to plan out the time for a week: your homework, social timeand sleep.-|||-11. A. A B.B C.C D.D E.-|||-11. A. A B.B C.C-|||-E F.F G. G-|||-B.B C.C-|||-12.A.A B.B C.C-|||-F.F G.G-|||-E-|||-B.B C. C-|||-D.D E.-|||-D.D E.-|||-13. A.A-|||-F.F G.G-|||-E-|||-B.B C.C-|||-B.B C.C D.D E.-|||-14. A.A G.G-|||-F.F-|||-E B.B C.C D.D E.-|||-15.-|||-A.A F.F G. G-|||-完形填空(本大题共20小题,共30.0分)Making a list and then crossing items off as they are completed can be satisfying.In October, I told the eight-year-olds about my plan. 'Td like all of you to do extra jobs to(16)some money. Then well buy food for a Thanksgiving dinner for someone who might not have a nice dinner(17), " I wanted the children to(18) that it's more blessed to give than to(19). I wanted them to understand that religion is(20)nice theological ideas; that people somehow have to make it come(21).Early in the week, the boys and girls arrived in class seizing their hard-earned money and couldn't wait to go shopping. I watched(22)they ran up and down the supermarket aisles. (23), we headed toward the checkout. Then someone(24)a "necessity'* that sent them racing."Flowers!" Kristine cried, The group rushed toward the holiday(25). I pronounced, "you can't eat flowers. " But Mrs. Sherlock, we want flowers. ”(26), I sighed as the children moved a pot of purple mums (菊花)into the cart.Then we set off for the house of a needy grandmother and finally_(2Z) in front of a small house in the woods. A woman with a tired face came to the door to(2a}us. My little group hurried to get the turkey and the trimmings. As each box was carried in, the old woman thanked us- much to children's (29jj When Amy put the mums on the counter, the woman seemed surprised.We returned to the car. Fastening seat belts, we could see the kitchen window. The woman inside waved goodbye, then turned and walked across the room, past the turkey, past the trimmings, (30)to the mums. She put her face in the flowers. When she raised her head,there was a(31)on her lips. She was(32)before our eyes. The children were quiet. In that making weapons , such as bows and arrows. Before paper-(S)- (invent) , strips of bamboo were the most important writing medium, more widely used than silk, (6)-they were cheaper, resistant to corrosion (腐蚀),and more abundant. Bamboo has thus played an important part in the spread and development of traditional ChineseG. Take moments to plan out the time for a week: your homework, social timeand sleep.-|||-11. A. A B.B C.C D.D E.-|||-11. A. A B.B C.C-|||-E F.F G. G-|||-B.B C.C-|||-12.A.A B.B C.C-|||-F.F G.G-|||-E-|||-B.B C. C-|||-D.D E.-|||-D.D E.-|||-13. A.A-|||-F.F G.G-|||-E-|||-B.B C.C-|||-B.B C.C D.D E.-|||-14. A.A G.G-|||-F.F-|||-E B.B C.C D.D E.-|||-15.-|||-A.A F.F G. G-|||-完形填空(本大题共20小题,共30.0分)culture. Bamboo was (7) (close) connected with the daily lives of people in ancient China. Su Dongpo, a literary giant of the Song Dynasty, said that people coukLnot live (8) bamboo,and people of the time used bamboo (9) (make) paper, hats, shoes and so on. At that time, as today, bamboo shoots were eaten as a popular dish because of (10) (they) crispness and fresh, sweet taste. Bamboo shoots also contain vitamins, sugar, fat, and protein.

阅读理解(本大题共10小题,共25.0分)

A

Seventeen-year-old Sariah Estrada didn't expect to receive anything in return when she saved a drowning man on Marianne Beach in Blanchisseuse earlier this year.

However, for her random act of kindness, Estrada was awarded the Hummingbird Medal- Bronze for her bravery, loyalty and devotion to Trinidad and Tobago on Monday, September 24, when the country celebrated its 42nd year as a republic. President Paula-Mae Weekes presented the national award to her.

In July of this year, Estrada along with two friends went to the Marianne Beach to relax. Upon leaving the beach, Estrada and her friends noticed a man struggling in the water. Immediately, she and her friends sprang into action. The teens borrowed a body board from some people on the beach and swam to the man's rescue.

Library supporters argue that book borrowers arc also book buyers and that libraries are vital spaces for readers to discover new work. Many were cheered by a recent Pew survey, which found that more than half of Americans with library cards say they prefer to buy their e- books. So publishers keep adjusting their lending arrangements in search of the right balance. Random House raised its licensing prices earlier this year, and Harper Collins limits libraries to lending its titles 26 times.

7.It can be inferred from paragraph 1 that.

A libraries and publishers face the same problem of e-books'piracy R libraries are eager to keep strong relationship with publishers C. most publishers are hesitant to cooperate with libraries D. several big publishers have sold e-books to libraries

8.Why are publishers worried that people will switch to electronic borrowing? A Book sales may drop sharply because of convenient electronic

R borrowing. There are lots of different and incompatible e-book formats C. available. There is no time limit for the book files downloaded on the D. device. E-books must be checked out and returned to libraries regularly.

9.We can learn from the passage that.

A e-books can be lent at libraries as many times as you like R OverDrive distributes e-books and audio files to publishers C. over half of Americans are borrowing e-books from libraries D. Amazon is adopting measures to win more customers 10. What is the best title for the text?

A The Hopeful Future of Publishing Business

B.The Uncertain Economics of Lending E-books

C.The Dull Relationship between Libraries and Publishers D. The Close Cooperation between OverDrive and Amazon 二、阅读七选五(本大题共5小题,共10.0分)

Learn to Manage Your Time in College A common view both among and of college students is that they are always short on money. While this may be true, many college students are also always running short on something else: time. (1) Here are a few things to consider: Manage your academic time. (2) Consequently, your academic work should always come first when it comes to arranging your time in order of importance. When looking at your schedule for the week, figure out what your academic commitments look like. What time do you have classes? How much homework do you have to do? What assignments are due? When do you have major exams or quizzes?

Manage your personal time. It s an unrealistic expectation to think that you can study, go to class, and work all day, every day. (3) Make sure to allow yourself time to go to something fun in the yard, attend a meeting for your favorite club, and just hang out for an hour or so at night with friends over dinner. Doing things that make your personal time more enjoyable and not totally focused on school ? can actually improve your productivity when working on projects later.

Keep your health in mind. When people's schedules are tight, one of the first things to go is sleep. While it may be common among college students, a lack of sleep is more hurtful than you might think. It can throw everything into disorder: your mental health, your physical health, your stress level, and, of course, your schedule. (4) Use your technology. Nothing helps a college student stay organized more than a good calendar! Some students use the calendars on their phones; others use things like Google Calendar; others still use the classic paper-calendar model. (5) Just change and try again.

A. Try your best to keep a routine on a regular basis.

B. Remember that your brain needs to have a break, too.

C. If what you're using isn't working for you, don't give up.

D.How can you balance your time when there never seems to be enough of it?

E.It's important to remember why you're in college in the first place: to graduate.

F.Making a list and then crossing items off as they are completed can be satisfying.

In October, I told the eight-year-olds about my plan. 'Td like all of you to do extra jobs to(16)some money. Then well buy food for a Thanksgiving dinner for someone who might not have a nice dinner(17), " I wanted the children to(18) that it's more blessed to give than to(19). I wanted them to understand that religion is(20)nice theological ideas; that people somehow have to make it come(21).

Early in the week, the boys and girls arrived in class seizing their hard-earned money and couldn't wait to go shopping. I watched(22)they ran up and down the supermarket aisles. (23), we headed toward the checkout. Then someone(24)a "necessity'* that sent them racing.

"Flowers!" Kristine cried, The group rushed toward the holiday(25). I pronounced, "you can't eat flowers. " But Mrs. Sherlock, we want flowers. ”(26), I sighed as the children moved a pot of purple mums (菊花)into the cart.

Then we set off for the house of a needy grandmother and finally_(2Z) in front of a small house in the woods. A woman with a tired face came to the door to(2a}us. My little group hurried to get the turkey and the trimmings. As each box was carried in, the old woman thanked us- much to children's (29jj When Amy put the mums on the counter, the woman seemed surprised.

We returned to the car. Fastening seat belts, we could see the kitchen window. The woman inside waved goodbye, then turned and walked across the room, past the turkey, past the trimmings, (30)to the mums. She put her face in the flowers. When she raised her head,

there was a(31)on her lips. She was(32)before our eyes. The children were quiet. In that making weapons , such as bows and arrows. Before paper-(S)- (invent) , strips of bamboo were the most important writing medium, more widely used than silk, (6)-they were cheaper, resistant to corrosion (腐蚀),and more abundant. Bamboo has thus played an important part in the spread and development of traditional Chinese

culture. Bamboo was (7) (close) connected with the daily lives of people in ancient China. Su Dongpo, a literary giant of the Song Dynasty, said that people coukLnot live (8) bamboo,

and people of the time used bamboo (9) (make) paper, hats, shoes and so on. At that time, as today, bamboo shoots were eaten as a popular dish because of (10) (they) crispness and fresh, sweet taste. Bamboo shoots also contain vitamins, sugar, fat, and protein.

题目解答

答案

1. D.推理题.根据文章内

容,The week before the incident I participated in a basic life support-training course offere d by the North Central Regional Health Authority..由此可知,事发前一周,

Sariah Estrada参加了由中北地区卫生局提供的基本生命支持培训课程.因为学习了急救 的基本知识,所以她才能够及时的救助那个年轻人.结合选项,故选D.

2.D.词义猜测题.根据文章第八段内容,

I would like to encourage the young people of Trinidad and Tobago to strive for excellence, never sell yourself

short by believing that you cannot do what you desire, all things are possible and hard work surely brings success.哦要鼓励特立尼达和多巴哥的年轻人努力追求卓越,不要因为相 信自己不能做自己想做的事而自我贬低,一切皆有可能,努力工作必定会带来成功.”结 合选项,故选D.

3.A.推理题.根据文章内容,文章主要讲述了 17岁的主人公Sariah Estrada在和朋友 外出游玩的时候,发现有人溺水,他们奋不顾身的下水相救,同时Sariah Estrada利用自 己学习到的急救知识救助了那个溺水的人,她英勇的行为得到了大众的表扬.由此可知, 人们的一个随意的小小的善举可能会带来很大的影响.结合选项,故选A. 本文章主要 讲述了 17岁的主人公SariahEstrada在和朋友外出游玩的时候,发现有人溺水,他们奋 不顾身的下水相救,同时Sariah Estrada利用自己学习到的急救知识救助了那个溺水的人, 她英勇的行为得到了大众的表扬.

做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性的找出 相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的 基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.4.[答案]

1. A.推理判断题.根据文章第二段

According to the AHA, growing evidence shows that, on its own, exercise isn't enough t o cancel out the unhealthy effects of sitting for a long time 可知 AHA 提供的新建议的主要 目的是建议人们少坐,多运动;故选A.

2.B.推理判断题.根据文章第二段

Regardless of how much physical activity someone gets, long sedentary time could negative ly influence the health of your heart and blood vessels 可知 Deborah Rohm Young 同意坐得 太多是心脏病的诱因;故选B.

3.C.细节理解题.根据文章最后一段

Steinbaum said. "Sociologically, instead of being active to be productive or to have enjoy ment, our productivity and fun often requires minimal physical activities 可知根据斯坦鲍姆 的说法,坐时间的增加是社会发展不可避免的结果;故选C

本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了美国心脏协会研究表明考察 学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题

干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事 实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

7 .[答案]

1. A.推理判断题.根据第一段

-books, however, are causing heartache. Libraries know they need digital wares, but m any publishers are too cautious about piracy (盗版)and lost sales to co-operate. 可知,图 书馆和出版商面临同样的电子书盗版问题.故选A.

2.A.细节理解题.根据第二段

Electronic borrowing is awfully convenient. Unlike printed books, which must be checke d out and returned to a physical library miles from where you live, book files can be downlo aded at home. The files disappear from the device when they are due. 可知,出版商担心 人们会转向电子借阅,由于方便的电子借阅,图书销售可能会急剧下降.故选

A. 3. D.细节理解题,根据第三段 Most libraries use a company called OverDrive, which secures rights from publishers and provides e-books and audio files in every format.可 知,大多数图书馆使用名为OverDrive的公司,该公司保护发布者的权利,并提供各种 格式的电子书和音频文件.故选D.

4. B.主旨大意题.阅读全文,根据文章内容可知,本文主要讲述了借阅电子书的不确 定经济学,故选B.

就像疲惫的婚姻一样,图书馆和出版商之间的关系一直很乏味.然而,电子书正在引起心 痛.图书馆知道他们需要数字产品,但许多出版商对盗版和合作销售损失过于谨慎.在六大 中,只有兰登书屋和哈珀柯林斯授权大多数图书馆的电子书.

做阅读理解时要快速的浏览全文,把握文章主旨大意,带着问题回到原文,寻找细节或概 括相应的答案,最后要理清作者写作思路.

11 .[答案]

相关问题

  • Fill in the blanks with the words given below.Change the form where necessary.Each word can be used only once. budget defy dilemma diverseloyalty manipulate objectivePerspective tackle urge (1)The ____ of the "upright"message is to ask people to save,while the "permissive"message asks people to spend.(2)If you find yourself in a(n) ____ about what is the right decision for your career,speak to a career counselor.(3)It is important for parents to listen to their children's opinion because they may have a very different ____ on the things they've seen.(4)To cater for the different tastes of athletes from all over the world,the organizers of the Beijing Winter Olympics prepared ____ dishes.(5)If you want to save money for a rainy day making a(n) ____ is the first step you may want to take because it gives you a clear plan.(6)The Chinese legend goes that Yue Fei's mother tattooed four Chinese characters on his back to remind him of the importance of ____ to the nation.(7)When children are addicted to online games,they would often ____ their parents and stay online for hours every day.(8)The report goes on to ____ the technicians to take a more active role in developing the standards of artificial intelligence.

  • ID 89612-|||-We prefer fully __ the plan __ it into execution in a hurry.-|||-OA.discussing.to put-|||-OB.discussing . than put-|||-C.discussing...to putting-|||-O Do ti discuss.than to put

  • Whenever I have trouble ( ) many problems, I ask Jack for help.A. dealing withB. to deal withC. on dealing withD. deal with

  • 21.The language school started a new __ to help young learners with reading and writing.-|||-A.course B.design C.event D.progress

  • These drugs are available over-the-counter without a(n)__________. ()A. infectionB. dosageC. prescription

  • ( )I can’t recall the______, but I did meet her before.A. occasionallyB. occasionalC. occasionD. occasioned

  • 26 )Could she picture him ___ politics with her father in the drawing -room at her home ?A discussing B. to discuss C.as to discuss D. that discusses

  • Elder and weaker Mr. Mag paid_visits to his old friends. A. scarceB. rare()C. insufficientD. inadequate

  • If you_________in a job for several years, you may be able to accumulate a lot of work experience and skills that would be beneficial to your future career development.A. have workedB. had workedC. have been workingD. had been working

  • (Walk)______ a long way, Robbins began to feel tired.

  • ______, there is no one at home. The lights are out.A. EvidentlyB. EvidentC. EvidencedD. Evidence

  • Dreams can be a rich source of ___________ for an artist. (inspire)

  • The coming of the railways in the 1830s ________ our society and economic life.A. transferredB. transformedC. transportedD. transmitted

  • Never before in my career _ _ of an assignment A have l frightened B had I frightened C had I been frightened D have I been frightened

  • Responsibilities ______becoming a father.A. charge forB. go withC. save forD. go through

  • The increase in international business and in foreign investment has created a need for executives with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. Americans, however, have not been well trained in either area and, consequently, have not enjoyed the same level of success in negotiation in an international arena as have their foreign counterparts. Negotiating is the process of communicating back and forth for the purpose of reaching an agreement. It involves persuasion and compromise, but in order to participate in either one, the negotiators must understand the ways in which people are persuaded and how compromise is reached within the culture of the negotiation. In many international business negotiations abroad, Americans are perceived as wealthy and impersonal. It often appears to the foreign negotiator that the American represents a large multi-million-dollar corporation that can afford to pay the price without bargaining further. The American negotiator’s role becomes that of an impersonal supplier of information and cash. In studies of American negotiators abroad, several traits have been identified that may serve to confirm this stereotypical perception, while undermining the negotiator’s position. Two traits in particular that cause cross-cultural misunderstanding are directness and impatience on the part of the American negotiator. Furthermore, American negotiators often insist on realizing short-term goals. Foreign negotiators, on the other hand, may value the relationship established between negotiators and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidify the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other negotiator. Clearly, perceptions and differences in values affect the outcomes of negotiations and the success of negotiators. For Americans to play a more effective role in international business negotiations, they must put forth more effort to improve cross-cultural understanding. [共5题](1)What kind of manager is needed in present international business and foreign investment? [本题2分]A. The man who represents a large multi-million-dollar corporation. B. The man with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. C. The man who is wealthy and impersonal. D. The man who can negotiate with his foreign counterparts.

  • In some families,new adults and kids seem to slip in effortlessly, ____ they have been there all along.A. whileB. thoughC. becauseD. as though

  • 6. The children will now play some pieces of music that they ______ themselves. A.were taught B.composed C.accomplished D.worked7. While she waited,she tried to ______ her mind with pleasant thoughts of the vacation. A.occupy B.compose C.think D.intensify8. In the film,the peaceful life of a monk ______ the violent life of a murderer. A.is compared with B.is compared to C.is contrasted to D.is contrasted with9. ______ to pay for an order is simplicity itself. A.Use plastic B.Using plastics C.Using plastic D.Used plastic10. Additional time is required for cooking or ______ homemade dishes. A.chill B.to chill C.chilled D.chilling

  • The _ of considerable statistics will make it impossible to draw the final decision .A dependence B consequence C presence D absence

  • "There is a senseless concept that children grow up and leave home when they're 18,and the truth is far from that,"says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin.Today,unexpected numbers of young adults are living with their parents."There is a major change in the middle class,"declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University,whose son,19,moved back in after an absence of eight months.Analysts list a variety of reasons for this return to the nest.The marriage age is rising,a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people.A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters.For some,the expense of an away-from-home college education has become so extremely great that many students now attend local schools.Even after graduation,young people find their wings clipped(夹住) by skyrocketing housing costs.Living at home,says Knighton,a school teacher,continues to give her security and moral support.Her mother agreed,"It's ridiculous for the kids to pay all that money for rent.It makes sense for kids to stay at home."But sharing the family home requires adjustments for all.There are the hassles over bathrooms,telephones and privacy.Some families,however,manage the delicate balancing act.But for others,it proves too difficult.Michelle Del Turco,24,has been home three times-and left three times."What I considered a social drink,my dad considered an alcohol problem,"she explains."He never liked anyone I dated,so I either had to hide away or meet them at friends'houses."Just how long should adult children live with their parents before moving on?Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake.Children struggling to establish separate identities,can end up with"a sense of inadequacy,defeat and failure."And aging parents,who should be enjoying some financial and personal freedom,find themselves stuck with responsibilities.Many agree that brief visits,however,can work beneficially.63.According to the author,there was once a trend (趋势) in the U.S ____ .A.for middle class young adults to stay with their parents.B.for young adults to get jobs nearby in order to live with their parents.C.for married young adults to move back home after a lengthy absence.D.for young adults to leave their parents and live independently.64.Which of the following does not account for young adults returning to the nest? ____ A.Young adults find housing costs too high.B.Quite a number of young adults attend local schools.C.Young adults are psychologically and intellectually immature.D.Young adults seek parental comfort and moral support.65.One of the disadvantages of young adults returning to stay with their parents is that ____ .A.the young adults tend to be overprotected by their parentsB.there will unavoidably be inconveniences in everyday lifeC.most parents find it difficult to keep a bigger family goingD.public opinion is against young adults staying with their parents66.The word"hassles"in the passage (Para.3,Line 4)probably means ____ .A.agreementsB.worriesC.disadvantagesD.quarrels

上一页下一页
logo
广州极目未来文化科技有限公司
注册地址:广州市黄埔区揽月路8号135、136、137、138房
关于
  • 隐私政策
  • 服务协议
  • 权限详情
学科
  • 医学
  • 政治学
  • 管理
  • 计算机
  • 教育
  • 数学
联系我们
  • 客服电话: 010-82893100
  • 公司邮箱: daxuesoutijiang@163.com
  • qt

©2023 广州极目未来文化科技有限公司 粤ICP备2023029972号    粤公网安备44011202002296号