题目
Five Modern Time-Savers That Really Aren't 1 In 2021, one of my favorite computer brands announced its most powerful and advanced tablet so far, pushing the limits of what's possible on a tablet. It is loaded with up to 2 TB of high-speed storage and has a 12.9-inch display. And I think pretty soon I won't be able to live without it. It will save me time because I'll never again have to carry my novels to the charity shop, move them from one home to the next, or even go to a bookshop. However, not all so-called convenience items can really save us time. I spent the last year juggling four computers while I worked on a book on how our lives became so heartlessly ruled by email, and____.1/51. By saying "...pretty soon I won't be able to live without it" (Para.1) the author means that____.he/she is going to buy the new tablet and use it all the time6 helpshe is popular and important in the tablet
Five Modern Time-Savers That Really Aren't 1 In 2021, one of my favorite computer brands announced its most powerful and advanced tablet so far, pushing the limits of what's possible on a tablet. It is loaded with up to 2 TB of high-speed storage and has a 12.9-inch display. And I think pretty soon I won't be able to live without it. It will save me time because I'll never again have to carry my novels to the charity shop, move them from one home to the next, or even go to a bookshop. However, not all so-called convenience items can really save us time. I spent the last year juggling four computers while I worked on a book on how our lives became so heartlessly ruled by email, and____.1/51. By saying "...pretty soon I won't be able to live without it" (Para.1) the author means that____.he/she is going to buy the new tablet and use it all the time6 helpshe is popular and important in the tablet
题目解答
答案
最终答案: 作者的意思是他/她打算购买这款新平板电脑,并且会经常使用它。
解析
步骤 1:理解句子含义
作者在第一段中提到,他/她认为很快将无法没有这款新平板电脑生活。这表明作者对这款平板电脑的依赖程度很高,认为它将极大地改变他/她的生活方式。
步骤 2:分析选项
选项 "he/she is going to buy the new tablet and use it all the time" 表示作者打算购买这款新平板电脑,并且会经常使用它。这与作者在文中表达的意思相符。
选项 "he/she is popular and important in the tablet" 表示作者在平板电脑领域很受欢迎和重要。这与文中的意思不符。
步骤 3:得出结论
根据作者的描述,他/她认为这款新平板电脑将极大地改变他/她的生活方式,因此作者打算购买这款新平板电脑,并且会经常使用它。
作者在第一段中提到,他/她认为很快将无法没有这款新平板电脑生活。这表明作者对这款平板电脑的依赖程度很高,认为它将极大地改变他/她的生活方式。
步骤 2:分析选项
选项 "he/she is going to buy the new tablet and use it all the time" 表示作者打算购买这款新平板电脑,并且会经常使用它。这与作者在文中表达的意思相符。
选项 "he/she is popular and important in the tablet" 表示作者在平板电脑领域很受欢迎和重要。这与文中的意思不符。
步骤 3:得出结论
根据作者的描述,他/她认为这款新平板电脑将极大地改变他/她的生活方式,因此作者打算购买这款新平板电脑,并且会经常使用它。