题目
Listening and understanding In college students need to plan in advance for their future career. One they have a goal they can call the College Career Center for suggestion and help. Now listen to a conversation and check()the things that the woman thinks important to get a job in the UN or an NGO.□1 a double major 2 communication skills 3 extracurricular activities and projects 4 t heGPA 5 language ability G sports 7 volunteer work^---^2 Listen to the conversation again and choose the best answer to of the questions you hear. 1 A. To look for a job.B. To change his major.C. To get a reference from the UN.D. To get advice for his future career.
$$ Listening and understanding In college students need to plan in advance for their future career. One they have a goal they can call the College Career Center for suggestion and help. Now listen to a conversation and check()the things that the woman thinks important to get a job in the UN or an NGO.□1\ \ a double major 2\ \ communication skills 3\ \ extracurricular activities and projects 4\ \ t heGPA 5\ \ language ability G sports 7\ \ volunteer work^---^2\ \ Listen to the conversation again and choose the best answer to of the questions you hear. 1\ \ $$
- A. To look for a job.
- B. To change his major.
- C. To get a reference from the UN.
- D. To get advice for his future career.
题目解答
答案
D
解析
步骤 1:理解问题背景
问题要求我们根据一段对话,选择对话中提到的对于在联合国或非政府组织(NGO)找到工作重要的因素。对话中还提到一个学生去职业中心寻求建议,目的是为了规划未来的职业生涯。
步骤 2:分析对话内容
对话中提到的对于在联合国或非政府组织找到工作重要的因素包括:沟通技巧、课外活动和项目、语言能力、志愿者工作。对话中没有提到双学位、GPA和体育。
步骤 3:选择正确答案
根据对话内容,学生去职业中心寻求建议的目的是为了规划未来的职业生涯,而不是为了找工作、改变专业或从联合国获得推荐信。
问题要求我们根据一段对话,选择对话中提到的对于在联合国或非政府组织(NGO)找到工作重要的因素。对话中还提到一个学生去职业中心寻求建议,目的是为了规划未来的职业生涯。
步骤 2:分析对话内容
对话中提到的对于在联合国或非政府组织找到工作重要的因素包括:沟通技巧、课外活动和项目、语言能力、志愿者工作。对话中没有提到双学位、GPA和体育。
步骤 3:选择正确答案
根据对话内容,学生去职业中心寻求建议的目的是为了规划未来的职业生涯,而不是为了找工作、改变专业或从联合国获得推荐信。