Explore your future career!Date: Monday, August 8thTime: 10 am-5 pmPlace: Room 5, Johnson Building, College CampusAttention all students! Don't miss out on an amazing opportunity to discover the jobs of the future at our student careers fair!Discover careers: Get ready to explore some exciting possibilities! From AI specialists to virtual designers, you'll be able to explore the jobs of tomorrow.Connect with industry experts: Meet recruiters and professionals who are at the forefront of their fields. Network with industry experts who can provide advice and internship opportunities.What is the purpose of this poster?A. To inform students about the job application process.B. To inform students about how to develop their skills.C. To advertise a part-time job position.D. To advertise a student careers fair.
Explore your future career! Date: Monday, August 8th Time: 10 am-5 pm Place: Room 5, Johnson Building, College Campus Attention all students! Don't miss out on an amazing opportunity to discover the jobs of the future at our student careers fair! Discover careers: Get ready to explore some exciting possibilities! From AI specialists to virtual designers, you'll be able to explore the jobs of tomorrow. Connect with industry experts: Meet recruiters and professionals who are at the forefront of their fields. Network with industry experts who can provide advice and internship opportunities. What is the purpose of this poster? A. To inform students about the job application process. B. To inform students about how to develop their skills. C. To advertise a part-time job position. D. To advertise a student careers fair.
题目解答
答案
解析
本题考查对海报内容的理解以及对其目的的判断。解题思路是仔细仔细阅读海报中的关键信息,包括标题、时间、地点地点以及正文内容,然后将这些信息与各个选项进行进行对比分析。
- 首先看海报标题“Explore your future career!”,表明与未来职业探索相关。
- 接着看正文,明确提到“student careers fair”,这是整个海报的核心的活动。
- 再看活动的具体安排,有明确的时间“Monday, August 8th,10 am - 5 pm”和地点“Room 5, Johnson Building, College Campus”。
- 然后分析活动内容,包括“Discover careers”,能让学生探索未来职业,“Connect with industry experts”能让学生与行业专家交流并获得建议和实习机会。
- 最后将这些信息与选项进行对比:
- 选项A:海报中并没有详细说明如何申请工作,所以A选项不符合。
- 选项B:海报也没有提及如何发展技能的内容,B选项也不正确。
- 选项C:海报没有针对某一个具体的兼职职位进行广告宣传,C选项错误。
- 选项D:海报的主要内容就是围绕“student careers fair”展开,目的就是在宣传这个学生职业博览会,D选项正确。