Most fatal accidents involve a disproportionately ( 不成比例的 ) high number of men unden the age of 25 . A report on young driver research prepared last year by Monash University - accident research centre found that , in 1990 and 1991 , almost a bird of the people killed in road crashes were drivers under 25 . Yet this age group represents only 14 percent of the population . The report , which also updated a review of international literature about , among other things , driver training , also reached what many would consider a startling cond usi on : Training and education pro no pally in the US do not appear to reduce younger drivers risk of crashing The Monash University researchers looked at the crash information from New South Wales for 1986 to 1990 from Victoria for 1984 to 1990 and from South Australia for 1986 to 1990 . The only Australian evidence which possibly indicates that counter - measures targeted specifically at young beginner drivers have been effective comes from evaluations of zero blood alcohol concentration legislation . The Monash researchers also looked the US road - crash in 九番 ation for 1989 on 6.6 million police - reported crashes involving fatal flies injuries and motor vehicle damage . The researchers looked at a sample of 44 000 crashes . The conclusion was that the available literature gives a pessimistic view of the effectiveness of driver training and education reflected in the In a blini ty to produce drivers safer than those who have not been trained . The Monash University s report about young drivers con duded that younger drivers were more likely to take risks at night younger men were more likely to take risks than younger women but younger women appeared to have greater skills deli den cy . Overall the researchers concluded that I appears that vehicle - control skills improve rapidly with increasing experience but that their development is still incomplete after one or two years and possible after considerably longer periodsA place where white has been made to representAll that is good and pure and fine and decent.Harsh was among the few “keenly interested in the welfare of their race". After she was made head of the Hall Branch.she continued to work in black neighborhood.Once middle-class,the neighborhood was home to poor. scarcely educated.recent arrivals from the South.She put her heart and soul into the library. But still, Harsh was plagued with doubts about he accomplishments.Two years after retirement. she died depressed.Yet it is through Harsh that numerous African Americans learned the meaning of preservin their own cultural heritage and the power of education to turn lives around.24.Why was Harsh asked to study specific libraries in 1934?A.To ask for donations from other libraries.B.To list the most important books about the black.C.To learn advanced library management experience.D.To find out how libraries served black communities in other cities.25.What do we know about Harsh?A.She herself was poorly educatedB.She worked as a historian the whole life.C.Her aim to change black people's life failed.D. She struggled for a better understanding of her race.26.What does the underlined word "plagued"in Paragraph 10 mean?A.TroubledB Questioned.C. Panicked.D.Pleased.27.Which of the following can best describe Harsh as a librarian?A. Cautious.B.Devoted.C.Generous.D.Mild.
Most fatal accidents involve a disproportionately ( 不成比例的 ) high number of men unden the age of 25 . A report on young driver research prepared last year by Monash University - accident research centre found that , in 1990 and 1991 , almost a bird of the people killed in road crashes were drivers under 25 . Yet this age group represents only 14 percent of the population . The report , which also updated a review of international literature about , among other things , driver training , also reached what many would consider a startling cond usi on : Training and education pro no pally in the US do not appear to reduce younger drivers risk of crashing The Monash University researchers looked at the crash information from New South Wales for 1986 to 1990 from Victoria for 1984 to 1990 and from South Australia for 1986 to 1990 . The only Australian evidence which possibly indicates that counter - measures targeted specifically at young beginner drivers have been effective comes from evaluations of zero blood alcohol concentration legislation . The Monash researchers also looked the US road - crash in 九番 ation for 1989 on 6.6 million police - reported crashes involving fatal flies injuries and motor vehicle damage . The researchers looked at a sample of 44 000 crashes . The conclusion was that the available literature gives a pessimistic view of the effectiveness of driver training and education reflected in the In a blini ty to produce drivers safer than those who have not been trained . The Monash University s report about young drivers con duded that younger drivers were more likely to take risks at night younger men were more likely to take risks than younger women but younger women appeared to have greater skills deli den cy . Overall the researchers concluded that I appears that vehicle - control skills improve rapidly with increasing experience but that their development is still incomplete after one or two years and possible after considerably longer periods
A place where white has been made to represent
All that is good and pure and fine and decent.
Harsh was among the few “keenly interested in the welfare of their race". After she was made head of the Hall Branch.she continued to work in black neighborhood.Once middle-class,the neighborhood was home to poor. scarcely educated.recent arrivals from the South.
She put her heart and soul into the library. But still, Harsh was plagued with doubts about he accomplishments.Two years after retirement. she died depressed.
Yet it is through Harsh that numerous African Americans learned the meaning of preservin their own cultural heritage and the power of education to turn lives around.
24.Why was Harsh asked to study specific libraries in 1934?
A.To ask for donations from other libraries.
B.To list the most important books about the black.
C.To learn advanced library management experience.
D.To find out how libraries served black communities in other cities.
25.What do we know about Harsh?
A.She herself was poorly educated
B.She worked as a historian the whole life.
C.Her aim to change black people's life failed.
D. She struggled for a better understanding of her race.
26.What does the underlined word "plagued"in Paragraph 10 mean?
A.Troubled
B Questioned.
C. Panicked.
D.Pleased.
27.Which of the following can best describe Harsh as a librarian?
A. Cautious.
B.Devoted.
C.Generous.
D.Mild.
题目解答
答案
24.句意:为什么哈什在1934年被要求研究特定的图书馆?本题考查对文章的细节的理解,原文.In 1934、 she was granted $500 to study libraries serving black communities in other cities.译为她被资助了500美元去研究为黑人服务的图书馆,了解图书馆是如何为黑人社区服务的。A.向其他图书馆寻求捐款。B列出关于黑人最重要的书。C学习先进的图书馆管理经验。D.了解图书馆如何为其他城市的黑人社区服务。所以本题选D
25.题意为关于Harsh我们知道什么,.本题考查对文章细节的理解,本题可以采用排除法, A她本人受教育程度很低原文中并没有提到harsh的学历,只是提到了曾经的工作,所以A排除。B她一生都是历史学家。根据原文可知,她只从事过一段时间的历史学,后来来到图书馆工作。所以B排除。C她改变黑人生活的目标失败了。原文中提到了harsh的成就,以及对黑人生活的改变,所以并没有失败,所以C排除。根据原文Harsh was among the few “keenly interested in the welfare of their race". After she was made head of the Hall Branch.she continued to work in black neighborhood.Once middle-class,the neighborhood was home to poor. scarcely educated.recent arrivals from the South.可知哈什是为数不多的“对他们种族的福利非常感兴趣”的人之一,他想为自己的种族谋福利,帮助自己的种族,D她为更好地了解自己的种族而努力。可知应选D。
26.本题考查词意推断,题意为第十段划线词“plagued”是什么意思,原句“Harsh was plagued with doubts about he accomplishments.Two years after retirement. she died depressed.”哈harsh对自己的成就充满怀疑。退休两年后。她死于抑郁。A译为烦恼的,B译为质疑的,C译为恐慌的,D译为愉快的,且根据后文depressed,抑郁的,故应选A,句意为她很烦恼关于对自己成就的怀疑。
27.本题考查对文章的推断,题意为下面哪一个词能最好的描已"述作为图书管理员的Harsh,A译为小心谨慎的,B译为全心全意的,C译为大方的,D译为温和的,根据文章She put her
heart and soul into the library,意为她全心全意地投入图书馆。可知应选B