题目
1 In college students need to plan in advance for their future career. Once they have a goal they can call the College Career Center for suggestions and help. Now listen to a conversation and check()the things that the woman thinks important to get a job in the UN or an NGO. 1 a double major 2 communication skills□3 extracurricular activities and projects□4 t heGPA▅5 language ability▅6 sports□7 volunteer work^---^2 Listen to the conversation again and choose the best answer to each of the questions you hear. 1 A. To look for a job.B. To change his major.C. To get a reference from the UN.D. To get advice for his future career.
$$ 1\ \ In college students need to plan in advance for their future career. Once they have a goal they can call the College Career Center for suggestions and help. Now listen to a conversation and check()the things that the woman thinks important to get a job in the UN or an NGO. 1\ \ a double major 2\ \ communication skills□3\ \ extracurricular activities and projects□4\ \ t heGPA▅5\ \ language ability▅6\ \ sports□7\ \ volunteer work^---^2\ \ Listen to the conversation again and choose the best answer to each of the questions you hear. 1\ \ $$
- A. To look for a job.
- B. To change his major.
- C. To get a reference from the UN.
- D. To get advice for his future career.
题目解答
答案
D
解析
步骤 1:理解问题背景
问题背景是关于大学生在大学期间需要提前规划未来的职业,并且在有目标时可以向大学职业中心寻求建议和帮助。对话中,女性提到了她认为在联合国或非政府组织(NGO)工作时重要的事情。
步骤 2:分析对话内容
对话中女性提到的重要的事情包括:沟通技巧、课外活动和项目、GPA、语言能力、志愿者工作。这些是她认为在联合国或非政府组织工作时重要的因素。
步骤 3:选择最佳答案
问题询问对话中男性来职业中心的目的。根据对话内容,男性来职业中心是为了获得关于未来职业的建议。
问题背景是关于大学生在大学期间需要提前规划未来的职业,并且在有目标时可以向大学职业中心寻求建议和帮助。对话中,女性提到了她认为在联合国或非政府组织(NGO)工作时重要的事情。
步骤 2:分析对话内容
对话中女性提到的重要的事情包括:沟通技巧、课外活动和项目、GPA、语言能力、志愿者工作。这些是她认为在联合国或非政府组织工作时重要的因素。
步骤 3:选择最佳答案
问题询问对话中男性来职业中心的目的。根据对话内容,男性来职业中心是为了获得关于未来职业的建议。