题目
急求英语阅读理解答案(2小时内有效)3.阅读理解An English traveler spent a few weeks in Sweden. When he was about to return home he had only enough money to get a ticket back to England. Thinking the matter over, he decided that he could get home without eating anything as it was only a two-day’s voyage. So he bought a ticket with that little money he had and went on board the ship.He closed his ears to the sound of the lunch bell, and when dinnertime came ,he refused to go down to the place where people had their dinner. Saying that he did not feel well.The following day he did not get up until breakfast was over ,pretending that he had overslept. At lunch time too, he kept out of the way. By the time of the dinner ,however , he became so hungry that he could even have eaten paper.“I can’t stand this any longer.”he said to himself . “I must have something to eat.” At dinner table he ate everything put in front of him .When he was quite satisfied, he felt stronger and at once went to see the waiter. “Bring me the bill,” he said to the waiter.“the bill?” said the waiter in surprise.“Yes,” answered the traveler.“There isn’t any bill here .” said the waiter . “On this ship, meals are already included in the ticket.”26. The traveler thought that he ( ).A. would find no food served on board.B. Could not get home without having meals on board.C. Could do without any food before he get homeD. Would not be allowed to eat on board27. “He closed his ears to the sound of the lunch bell” means ( ).A. he did not hear the lunch bell.B. He heard the lunch bell ,but didn’t go for lunch.C. He put something in his ears to close him .D. He did not know it was the lunch bell28.The first day he didn’t have his lunch because he did not ( ).A. feel wellB. know the time for lunch C. hear the lunch bellD. have the money29. The traveler said to himself, “ ( )”.A. I can’t bear any longer.B. I can’t stay hungry any longer .C. I can’t keep my feet on this place any longer.D. I must sit down for a while.30. He became so hungry that he ( ) .A. went to sleepB. ate paper C. went to the dinner-tableD. kept out of the way
急求英语阅读理解答案(2小时内有效)
3.阅读理解
An English traveler spent a few weeks in Sweden. When he was about to return home he had only enough money to get a ticket back to England. Thinking the matter over, he decided that he could get home without eating anything as it was only a two-day’s voyage. So he bought a ticket with that little money he had and went on board the ship.
He closed his ears to the sound of the lunch bell, and when dinnertime came ,he refused to go down to the place where people had their dinner. Saying that he did not feel well.
The following day he did not get up until breakfast was over ,pretending that he had overslept. At lunch time too, he kept out of the way. By the time of the dinner ,however , he became so hungry that he could even have eaten paper.
“I can’t stand this any longer.”he said to himself . “I must have something to eat.” At dinner table he ate everything put in front of him .When he was quite satisfied, he felt stronger and at once went to see the waiter. “Bring me the bill,” he said to the waiter.
“the bill?” said the waiter in surprise.
“Yes,” answered the traveler.
“There isn’t any bill here .” said the waiter . “On this ship, meals are already included in the ticket.”
26. The traveler thought that he ( ).
A. would find no food served on board.
B. Could not get home without having meals on board.
C. Could do without any food before he get home
D. Would not be allowed to eat on board
27. “He closed his ears to the sound of the lunch bell” means ( ).
A. he did not hear the lunch bell.
B. He heard the lunch bell ,but didn’t go for lunch.
C. He put something in his ears to close him .
D. He did not know it was the lunch bell
28.The first day he didn’t have his lunch because he did not ( ).
A. feel well
B. know the time for lunch
C. hear the lunch bell
D. have the money
29. The traveler said to himself, “ ( )”.
A. I can’t bear any longer.
B. I can’t stay hungry any longer .
C. I can’t keep my feet on this place any longer.
D. I must sit down for a while.
30. He became so hungry that he ( ) .
A. went to sleep
B. ate paper
C. went to the dinner-table
D. kept out of the way
3.阅读理解
An English traveler spent a few weeks in Sweden. When he was about to return home he had only enough money to get a ticket back to England. Thinking the matter over, he decided that he could get home without eating anything as it was only a two-day’s voyage. So he bought a ticket with that little money he had and went on board the ship.
He closed his ears to the sound of the lunch bell, and when dinnertime came ,he refused to go down to the place where people had their dinner. Saying that he did not feel well.
The following day he did not get up until breakfast was over ,pretending that he had overslept. At lunch time too, he kept out of the way. By the time of the dinner ,however , he became so hungry that he could even have eaten paper.
“I can’t stand this any longer.”he said to himself . “I must have something to eat.” At dinner table he ate everything put in front of him .When he was quite satisfied, he felt stronger and at once went to see the waiter. “Bring me the bill,” he said to the waiter.
“the bill?” said the waiter in surprise.
“Yes,” answered the traveler.
“There isn’t any bill here .” said the waiter . “On this ship, meals are already included in the ticket.”
26. The traveler thought that he ( ).
A. would find no food served on board.
B. Could not get home without having meals on board.
C. Could do without any food before he get home
D. Would not be allowed to eat on board
27. “He closed his ears to the sound of the lunch bell” means ( ).
A. he did not hear the lunch bell.
B. He heard the lunch bell ,but didn’t go for lunch.
C. He put something in his ears to close him .
D. He did not know it was the lunch bell
28.The first day he didn’t have his lunch because he did not ( ).
A. feel well
B. know the time for lunch
C. hear the lunch bell
D. have the money
29. The traveler said to himself, “ ( )”.
A. I can’t bear any longer.
B. I can’t stay hungry any longer .
C. I can’t keep my feet on this place any longer.
D. I must sit down for a while.
30. He became so hungry that he ( ) .
A. went to sleep
B. ate paper
C. went to the dinner-table
D. kept out of the way
题目解答
答案
26.C
27.B
28.D
29.B
30.C
解析
步骤 1:理解问题背景
题目描述了一位英国旅行者在瑞典旅行后,由于钱不够,决定在回英国的两天航程中不吃饭,以节省开支。然而,他最终发现船上的餐费已经包含在船票中,因此他不必为餐费担心。
步骤 2:分析每个问题
26. 旅行者认为他( )。
A. 在船上找不到食物。
B. 没有在船上吃饭就不能回家。
C. 在回家之前可以不吃东西。
D. 在船上不允许吃饭。
解析:根据文章,旅行者认为他可以不吃东西回家,因此选择C。
27. “他闭上耳朵,不听午餐铃声”意味着( )。
A. 他没有听到午餐铃声。
B. 他听到午餐铃声,但没有去吃午餐。
C. 他把什么东西放在耳朵里,使自己听不见。
D. 他不知道那是午餐铃声。
解析:根据文章,旅行者听到午餐铃声,但没有去吃午餐,因此选择B。
28. 第一天他没有吃午餐,因为他( )。
A. 感觉不舒服。
B. 不知道午餐时间。
C. 没有听到午餐铃声。
D. 没有钱。
解析:根据文章,旅行者没有吃午餐是因为他没有钱,因此选择D。
29. 旅行者对自己说( )。
A. 我不能再忍受了。
B. 我不能再饿了。
C. 我不能再站在这里了。
D. 我必须坐下来一会儿。
解析:根据文章,旅行者对自己说他不能再饿了,因此选择B。
30. 他饿得( )。
A. 去睡觉。
B. 吃纸。
C. 去餐桌。
D. 不在场。
解析:根据文章,旅行者饿得去餐桌吃饭,因此选择C。
题目描述了一位英国旅行者在瑞典旅行后,由于钱不够,决定在回英国的两天航程中不吃饭,以节省开支。然而,他最终发现船上的餐费已经包含在船票中,因此他不必为餐费担心。
步骤 2:分析每个问题
26. 旅行者认为他( )。
A. 在船上找不到食物。
B. 没有在船上吃饭就不能回家。
C. 在回家之前可以不吃东西。
D. 在船上不允许吃饭。
解析:根据文章,旅行者认为他可以不吃东西回家,因此选择C。
27. “他闭上耳朵,不听午餐铃声”意味着( )。
A. 他没有听到午餐铃声。
B. 他听到午餐铃声,但没有去吃午餐。
C. 他把什么东西放在耳朵里,使自己听不见。
D. 他不知道那是午餐铃声。
解析:根据文章,旅行者听到午餐铃声,但没有去吃午餐,因此选择B。
28. 第一天他没有吃午餐,因为他( )。
A. 感觉不舒服。
B. 不知道午餐时间。
C. 没有听到午餐铃声。
D. 没有钱。
解析:根据文章,旅行者没有吃午餐是因为他没有钱,因此选择D。
29. 旅行者对自己说( )。
A. 我不能再忍受了。
B. 我不能再饿了。
C. 我不能再站在这里了。
D. 我必须坐下来一会儿。
解析:根据文章,旅行者对自己说他不能再饿了,因此选择B。
30. 他饿得( )。
A. 去睡觉。
B. 吃纸。
C. 去餐桌。
D. 不在场。
解析:根据文章,旅行者饿得去餐桌吃饭,因此选择C。