logo
  • write-homewrite-home-active首页
  • icon-chaticon-chat-activeAI 智能助手
  • icon-pluginicon-plugin-active浏览器插件
  • icon-subjecticon-subject-active学科题目
  • icon-uploadicon-upload-active上传题库
  • icon-appicon-app-active手机APP
首页
/
英语
题目

三、 阅读理解(共 4 题)16. 根据短文理解,选择正确答案。Cats are creatures of habit. They like to go to sleep about the same time every day and for acertain length of time. They seem to have a natural clock inside them that tells them when tosleep. Cats increase their regular sleep with occasional cat naps(打盹). Some experts feel thathumans could also benefit from this habit. Cat naps help to build up energy in the body. Theyare also a good way to get rid of trouble! Since cats have the same moods as humans, someexperts believe that people can improve their moods. People might become happier.A number of famous people have copied cats by taking cat naps during the day. The napswould usually last from 15 to 30 minutes. Winston Churchill took cat naps. So did PresidentsHarry Truman, John F. Kennedy, and Lyndon B. Johnson. These famous men were known fortheir energy. They were also able to work long hours, often into the night. Napping was theirsecret.(1)Naps usually last _________.A.three hoursB.less than half an hourC.forty-five minutesD.fifty-five minutes(2)Taking cat naps _________.A.will make person lazy and tiredB.is a bad habitC.will make people feel betterD.can help people to become famous(3)Which of the following statements is NOT true?A.People should take their naps secretly.B.Cats have the same moods as people.C.Some famous people take cat naps.D.Some people have full energy after they take cat naps.17. 根据短文理解,选择正确答案。Many people go to school for an education. They learn languages, history, geography, physics,chemistry and mathematics. Others go to school to learn a skill so that they can make a living.School education is very important and useful. Yet no one can learn everything from school;no matter how much the teacher knows, he cannot teach his students everything they want toknow. The teacher's job is to show his students how to learn. He teaches them how to read andhow to think. So much more is to be learned outside school by the students themselves.It is always more important to study by oneself than to memorize some facts or a formula( 公式).It is actually quite easy to learn a certain fact in history or a formula in mathematics. But it isvery difficult to use a formula in working out a maths problem. Great scientists, such asEinstein, Newton and Galileo didn't get everything from school. But they were all sosuccessful. They invented so many things for mankind. The reason for their success is thatthey knew how to study. They read books that were not taught at school. They worked hard alltheir lives, wasting not a single moment. They would ask many questions at what they readand they did thousands of experiments.(1)What do many people go to school for?A.Teaching.B.ooks.C.Learning languages.D.An education(2)The teacher's job is to teach ______.A.everything the students want to knowB.students everything he knowsC.students some facts or formulasD.students the methods of learning(3)Einstein, Newton and Galileo did so many things for mankind because _______.A.they learned a lot at schoolB.they learned everything inside and outside schoolC.they were so usefulD.they went to college and learned from professors18. 根据短文理解,选择正确答案。Today, air travel is far safer than driving a car on a busy motorway. But still there is a dangerthat grows every year. Airliners get larger and larger. Some airplanes can carry over 300passengers. And the air itself becomes more and more crowded. If one large airliner struckinto another in midair, 600 lives could be lost.From the moment an airliner takes off to the moment it lands, every movement is watched onradar screens. Air traffic controllers tell the pilot exactly when to turn, when to climb andwhen to come down.The air traffic controllers around a busy airport like London, Heathrow may deal with 2,500planes a day. Not all of them actually land at the airport. Any plane that flies near the airportcomes under the orders of the controllers there. Even a small mistake on their part could causea terrible accident.Recently such a disaster almost happened. Two large jets were flying towards the airport. Onewas carrying 69 passengers from Toronto, the other 176 passengers from Chicago. An airtraffic controller noticed on his radar(雷达) screen that the two planes were too close toeach other. He ordered one to turn to the right and to climb. But he made a mistake. Heordered the wrong plane to do this. So, instead of turning away from the second plane the firstplane turned towards it. Fifteen seconds later, it flew directly in front of the second plane.They avoided each other by the smallest part of a second. The distance between them was lessthan that of a large swimming pool. This is an example of the danger that grows every year.(1)The air traffic controllers of an airport _______.A.control all the planes flying near the airportB.give orders to planes leaving the airportC.only deal with the planes that want to land thereD.are allowed to handle 250 planes a day(2)The danger of air crashes(碰撞) grows every year because ________.A.airliners are getting larger and air traffic is becoming heavierB.a pilot does not always hear a controller's orderC.a controller is likely to make more and more mistakesD.airports can hardly serve the growing number of airplanes(3)The example in the passage is to show that _______.A.air traffic controllers are often carelessB.air traffic controllers should pay much attention to avoiding accidentsC.it is difficult for airplanes to avoid terrible accidentsD.two planes should not fly too close to each other19. 根据短文理解,选择正确答案。I once had a hard time making a living in France. Three years ago, I moved to a newneighborhood and felt an intense( 强 烈 的 ) need to meet people so I went to the cinema.Outside the cinema was a woman with long gray hair who had a strong smell and was askingfor money. I reached for my wallet to give her a Euro and then something made me stop andenter into conversation with her. I said, “Look, all the women going to the cinema here on aTuesday night are seeing a film that can change your life. I'd rather buy you a ticket than giveyou money.”She hesitated(犹豫) for a moment and then came in with me. She hid behind me because,she said, the people running the theater didn't like her. I got her a ticket and she sat next to me.There were about 80 women there; I noticed some of them were turning around and looking atme with expressions of surprise and curiosity(好奇心).I encouraged the woman I had bought the ticket for to come the following night to an eventwhere there would be many representatives(代表) of various social services. I thought theycould be of some help to her. She did come and I was able to direct her to an agency thathelped women in her situation. At the same time, a woman came toward me and said, “Areyou the person who bought a ticket for the woman outside the theater askingforhandouts?”When I said yes she said, “I want you to come to the community center where Iwork. I want the other employees there to meet you.”This was the beginning of a deep friendship and colleague relationship. I now have a great joband have more work than I've ever had in my 20 years in France. And the woman I took to thecinema that night? I learned that she was not homeless and that she was a secretary.(1)In what order did the following events happen?a. Some of the women turned around and looked at the author in surprise.b. The author went to the cinema to meet some people.c. The woman accepted the ticket and sat next to the author in the cinema.d. The author got a job in the community center.e. A woman came to the author and asked her a question.A.b, a, c, d, eB.c, e, a, b, dC.b, c, a, e, dD.b, c, d, a, e(2)Why did the woman hide behind the author when going into the cinema?A.She wanted to see a film without a ticket.B.Her body gave out a pleasant smell.C.She was afraid of being caught by the clerk on duty.D.She was not welcome to see the film there.(3)The underlined word “handouts” in the third paragraph refers to something “_____”A.that is given to a poor personB.that people use as a giftC.that people enjoy eatingD.that is difficult to get(4)What is the main idea of the text?A.Why the author had a hard time in France.B.How the author changed a woman's life and got a job.C.Kindness is necessary sometimes.D.Getting a job is not so easy.

三、 阅读理解(共 4 题) 16. 根据短文理解,选择正确答案。 Cats are creatures of habit. They like to go to sleep about the same time every day and for a certain length of time. They seem to have a natural clock inside them that tells them when to sleep. Cats increase their regular sleep with occasional cat naps(打盹). Some experts feel that humans could also benefit from this habit. Cat naps help to build up energy in the body. They are also a good way to get rid of trouble! Since cats have the same moods as humans, some experts believe that people can improve their moods. People might become happier. A number of famous people have copied cats by taking cat naps during the day. The naps would usually last from 15 to 30 minutes. Winston Churchill took cat naps. So did Presidents Harry Truman, John F. Kennedy, and Lyndon B. Johnson. These famous men were known for their energy. They were also able to work long hours, often into the night. Napping was their secret. (1)Naps usually last _________. A.three hours B.less than half an hour C.forty-five minutes D.fifty-five minutes (2)Taking cat naps _________. A.will make person lazy and tired B.is a bad habit C.will make people feel better D.can help people to become famous (3)Which of the following statements is NOT true? A.People should take their naps secretly. B.Cats have the same moods as people. C.Some famous people take cat naps. D.Some people have full energy after they take cat naps. 17. 根据短文理解,选择正确答案。 Many people go to school for an education. They learn languages, history, geography, physics, chemistry and mathematics. Others go to school to learn a skill so that they can make a living. School education is very important and useful. Yet no one can learn everything from school; no matter how much the teacher knows, he cannot teach his students everything they want to know. The teacher's job is to show his students how to learn. He teaches them how to read and how to think. So much more is to be learned outside school by the students themselves. It is always more important to study by oneself than to memorize some facts or a formula( 公 式). It is actually quite easy to learn a certain fact in history or a formula in mathematics. But it is very difficult to use a formula in working out a maths problem. Great scientists, such as Einstein, Newton and Galileo didn't get everything from school. But they were all so successful. They invented so many things for mankind. The reason for their success is that they knew how to study. They read books that were not taught at school. They worked hard all their lives, wasting not a single moment. They would ask many questions at what they read and they did thousands of experiments. (1)What do many people go to school for? A.Teaching. B.ooks. C.Learning languages. D.An education (2)The teacher's job is to teach ______. A.everything the students want to know B.students everything he knows C.students some facts or formulas D.students the methods of learning (3)Einstein, Newton and Galileo did so many things for mankind because _______. A.they learned a lot at school B.they learned everything inside and outside school C.they were so useful D.they went to college and learned from professors 18. 根据短文理解,选择正确答案。 Today, air travel is far safer than driving a car on a busy motorway. But still there is a danger that grows every year. Airliners get larger and larger. Some airplanes can carry over 300 passengers. And the air itself becomes more and more crowded. If one large airliner struck into another in midair, 600 lives could be lost. From the moment an airliner takes off to the moment it lands, every movement is watched on radar screens. Air traffic controllers tell the pilot exactly when to turn, when to climb and when to come down. The air traffic controllers around a busy airport like London, Heathrow may deal with 2,500 planes a day. Not all of them actually land at the airport. Any plane that flies near the airport comes under the orders of the controllers there. Even a small mistake on their part could cause a terrible accident. Recently such a disaster almost happened. Two large jets were flying towards the airport. One was carrying 69 passengers from Toronto, the other 176 passengers from Chicago. An air traffic controller noticed on his radar(雷达) screen that the two planes were too close to each other. He ordered one to turn to the right and to climb. But he made a mistake. He ordered the wrong plane to do this. So, instead of turning away from the second plane the first plane turned towards it. Fifteen seconds later, it flew directly in front of the second plane. They avoided each other by the smallest part of a second. The distance between them was less than that of a large swimming pool. This is an example of the danger that grows every year. (1)The air traffic controllers of an airport _______. A.control all the planes flying near the airport B.give orders to planes leaving the airport C.only deal with the planes that want to land there D.are allowed to handle 250 planes a day (2)The danger of air crashes(碰撞) grows every year because ________. A.airliners are getting larger and air traffic is becoming heavier B.a pilot does not always hear a controller's order C.a controller is likely to make more and more mistakes D.airports can hardly serve the growing number of airplanes (3)The example in the passage is to show that _______. A.air traffic controllers are often careless B.air traffic controllers should pay much attention to avoiding accidents C.it is difficult for airplanes to avoid terrible accidents D.two planes should not fly too close to each other 19. 根据短文理解,选择正确答案。 I once had a hard time making a living in France. Three years ago, I moved to a new neighborhood and felt an intense( 强 烈 的 ) need to meet people so I went to the cinema. Outside the cinema was a woman with long gray hair who had a strong smell and was asking for money. I reached for my wallet to give her a Euro and then something made me stop and enter into conversation with her. I said, “Look, all the women going to the cinema here on a Tuesday night are seeing a film that can change your life. I'd rather buy you a ticket than give you money.” She hesitated(犹豫) for a moment and then came in with me. She hid behind me because, she said, the people running the theater didn't like her. I got her a ticket and she sat next to me. There were about 80 women there; I noticed some of them were turning around and looking at me with expressions of surprise and curiosity(好奇心). I encouraged the woman I had bought the ticket for to come the following night to an event where there would be many representatives(代表) of various social services. I thought they could be of some help to her. She did come and I was able to direct her to an agency that helped women in her situation. At the same time, a woman came toward me and said, “Are you the person who bought a ticket for the woman outside the theater asking forhandouts?”When I said yes she said, “I want you to come to the community center where I work. I want the other employees there to meet you.” This was the beginning of a deep friendship and colleague relationship. I now have a great job and have more work than I've ever had in my 20 years in France. And the woman I took to the cinema that night? I learned that she was not homeless and that she was a secretary. (1)In what order did the following events happen? a. Some of the women turned around and looked at the author in surprise. b. The author went to the cinema to meet some people. c. The woman accepted the ticket and sat next to the author in the cinema. d. The author got a job in the community center. e. A woman came to the author and asked her a question. A.b, a, c, d, e B.c, e, a, b, d C.b, c, a, e, d D.b, c, d, a, e (2)Why did the woman hide behind the author when going into the cinema? A.She wanted to see a film without a ticket. B.Her body gave out a pleasant smell. C.She was afraid of being caught by the clerk on duty. D.She was not welcome to see the film there. (3)The underlined word “handouts” in the third paragraph refers to something “_____” A.that is given to a poor person B.that people use as a gift C.that people enjoy eating D.that is difficult to get (4)What is the main idea of the text? A.Why the author had a hard time in France. B.How the author changed a woman's life and got a job. C.Kindness is necessary sometimes. D.Getting a job is not so easy.

题目解答

答案

三、 阅读理解 16. 【答案】 (1)B (2)C (3)A 【解析】 短文大意:该文介绍了打盹的好处。猫打盹能增加他们有规律的睡眠。打盹经常持续 15-30 分钟。一些专家认为打盹能改善人的情绪,让人变得更快乐。有一些名人经常在 白天模仿猫打盹后,他们精力更充沛,工作效率更高。 (1)B 细节理解题。根据第二段的 The naps would usually last from 15 to 30 minutes.可 知打盹经常持续 15-30 分钟,因此是少于 30 分钟。所以选 B。 (2)C 细节理解题。根据第二段的 some experts believe that people can improve their moods. People might become happier.可知打盹能使人变得更快乐。所以选 C。 (3)A 细节理解题。根据第二段的 Napping was their secret.可知打盹只是一些名人的秘 密,并不是要建议人们都秘密的打盹。所以 A 项与文章意思不符。故选 A。 17. 【答案】 (1)D (2)D (3)B 【解析】 短文大意:很多人去学校接受教育。他们学习语言、历史、政治、地理、物理、化学 和数学。其他人去学校学习一项技能,这样他们可以谋生。学校教育是非常重要和有 用的。一个老师,不管他知道多少,不能教他的学生他们想知道的一切。老师的工作 是告诉他的学生如何学习。 (1)D 细节理解题。根据短文开头 Many people go to school for an education.可知很多 人去学校接受教育。所以选 D。 (2)D 细节理解题。根据第一段中 The teacher's job is to show his students how to learn. 可知老师的工作是告诉他的学生如何学习。也就是教给他们学习的方法,所以选 D。 (3)B 细节理解题。根据最后一段的描述可知是因为他们学习校内校外的每样东西, 所以选 B。 18. 【答案】 (1)A (2)A (3)B 【解析】 短文大意:今天,航空旅行比在繁忙的高速公路上开车更安全。但仍有一个危险每年 增长。飞机越来越大。飞机本身变得越来越拥挤。如果一个大型客机在半空中撞到另 一个,600 人可能失去生命。 (1)A 细节理解题。根据第三段中 The air traffic controllers around a busy airport like London, Heathrow may deal with 2,500 planes a day. Not all of them actually land at the airport. Any plane that flies near the airport comes under the orders of the controllers there 可 知机场的空中交通管制员控制所有在机场附近飞行的飞机,所以该选 A。 (2)A 细节理解题。根据第一段中 Airliners get larger and larger. Some airplanes can carry over 300 passengers. And the air itself becomes more and more crowded.可知飞机越来 越大,空中交通日益加重将导致飞机碰撞的危险,所以该选 A。 (3)B 细节理解题。根据短文中的例子可知空中交通管制者应多注意避免交通事故, 所以该选 B。 19. 【答案】 (1)C (2)D (3)A (4)B 短文大意:作者曾经在法国生活的很艰难。一次在电影院外面遇见了一个留着长长的 灰色头发的女人,她需要帮助。作者从自己的钱包拿出一欧元给了她,然后她又让我 给她买一张票好让她去看电影。就因为这个作者在那社区找到了一份工作,从此改变 了生活。 (1)C 细节理解题。细读短文可知作者去电影院看了一些人,这名妇女接受了这张票, 坐在电影院的作者旁边,有些妇女转身看了看作者,一位妇女走到作者前,问她一个 问题,作者在社区中心找到了一份工作。所以该选 C。 (2)D 细节理解题。根据第一段中 Outside the cinema was a woman with long gray hair who had a strong smell and was asking for money.的描述可知那位妇女躲在作者身后是害 怕不欢迎她进去看电影,所以该选 D。 (3)A 词义猜测题。根据前后文的描述可知划线词值得是给穷人的那些东西,所以该 选 A。 (4)B 细节理解题。该文中主要介绍了作者如何改变那个妇女的生活最后找到了工作, 所以该选 B。 【解析】

相关问题

  • Whenever I have trouble ( ) many problems, I ask Jack for help.A. dealing withB. to deal withC. on dealing withD. deal with

  • Most children with healthy appetites are ready to eat almost anything that is offered them and a child rarely dislikes food (51) it is badly cooked. The way a meal is cooked and served is most important and an (52) served meal will often improve a child’s appetite. Never ask a child whether he likes or dislikes a food and never (53) likes and dislikes in front of him or allow anybody else to do so. If the father says he hates fat meat or the mother refuses vegetables in the child’s hearing he is (54) to copy this procedure. Take it (55) granted that he likes everything and he probably will. Nothing healthful should be omitted from the meal because of a (56) dislike. At meal times it is a good idea to give a child a small portion and let him (57) back for a second helping rather than give him as much as he is likely to eat all at once. Do not talk too much to the child (58) meal times, but let him get on with his food, and do not allow him to leave the table immediately after a meal or he will soon learn to swallow his food (59) he can hurry back to his toys. Under (60) circumstances must a child be coaxed or forced to eat.55()。A. withB. asC. overD. for

  • Dreams can be a rich source of ___________ for an artist. (inspire)

  • The increase in international business and in foreign investment has created a need for executives with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. Americans, however, have not been well trained in either area and, consequently, have not enjoyed the same level of success in negotiation in an international arena as have their foreign counterparts. Negotiating is the process of communicating back and forth for the purpose of reaching an agreement. It involves persuasion and compromise, but in order to participate in either one, the negotiators must understand the ways in which people are persuaded and how compromise is reached within the culture of the negotiation. In many international business negotiations abroad, Americans are perceived as wealthy and impersonal. It often appears to the foreign negotiator that the American represents a large multi-million-dollar corporation that can afford to pay the price without bargaining further. The American negotiator’s role becomes that of an impersonal supplier of information and cash. In studies of American negotiators abroad, several traits have been identified that may serve to confirm this stereotypical perception, while undermining the negotiator’s position. Two traits in particular that cause cross-cultural misunderstanding are directness and impatience on the part of the American negotiator. Furthermore, American negotiators often insist on realizing short-term goals. Foreign negotiators, on the other hand, may value the relationship established between negotiators and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidify the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other negotiator. Clearly, perceptions and differences in values affect the outcomes of negotiations and the success of negotiators. For Americans to play a more effective role in international business negotiations, they must put forth more effort to improve cross-cultural understanding. [共5题](1)What kind of manager is needed in present international business and foreign investment? [本题2分]A. The man who represents a large multi-million-dollar corporation. B. The man with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. C. The man who is wealthy and impersonal. D. The man who can negotiate with his foreign counterparts.

  • Fill in the blanks with the words given below.Change the form where necessary.Each word can be used only once. budget defy dilemma diverseloyalty manipulate objectivePerspective tackle urge (1)The ____ of the "upright"message is to ask people to save,while the "permissive"message asks people to spend.(2)If you find yourself in a(n) ____ about what is the right decision for your career,speak to a career counselor.(3)It is important for parents to listen to their children's opinion because they may have a very different ____ on the things they've seen.(4)To cater for the different tastes of athletes from all over the world,the organizers of the Beijing Winter Olympics prepared ____ dishes.(5)If you want to save money for a rainy day making a(n) ____ is the first step you may want to take because it gives you a clear plan.(6)The Chinese legend goes that Yue Fei's mother tattooed four Chinese characters on his back to remind him of the importance of ____ to the nation.(7)When children are addicted to online games,they would often ____ their parents and stay online for hours every day.(8)The report goes on to ____ the technicians to take a more active role in developing the standards of artificial intelligence.

  • In some families,new adults and kids seem to slip in effortlessly, ____ they have been there all along.A. whileB. thoughC. becauseD. as though

  • 6. The children will now play some pieces of music that they ______ themselves. A.were taught posed C.accomplished D.worked7. While she waited,she tried to ______ her mind with pleasant thoughts of the vacation. A.occupy pose C.think D.intensify8. In the film,the peaceful life of a monk ______ the violent life of a murderer. A.is compared with B.is compared to C.is contrasted to D.is contrasted with9. ______ to pay for an order is simplicity itself. A.Use plastic B.Using plastics C.Using plastic D.Used plastic10. Additional time is required for cooking or ______ homemade dishes. A.chill B.to chill C.chilled D.chilling

  • Americans experience more food recalls (召回) today than they did five years ago, especially when it comes to meat and poultry (家禽). Meat and poultry recalls increased by two-thirds from 2013 to 2018, while food recalls overall went up 10%, according to the report recently published by the U.S. Public Interest Research Group.Meanwhile, the U.S. Centers for Disease Control and Prevention estimates (估计) 48 million people get sick, 128,000 are hospitalized and 3,000 die from food-borne disease each year in the U.S. "We are looking for the farm-to-fork preventative solutions," said Adam Garber, the research group's consumer watchdog. "By doing that, we can protect people's health."Over the five-year period, poultry posted the most recalls (168), followed by beef (137) and pork (128). The report shows the most serious meat recalls are on the rise. Among meat and poultry, the number of Class I recalls has increased by 83%, nearly doubling. Class I, the most serious of the recalls, is issued when there is a reasonable probability that the food will cause health problems or death.53. When would Class I recalls be issued?A. When the food is likely to cause health problems or death.B. When there are too many complaints from customers.C. When the food problem lasts for five years.D. When the product quality is below standard.

  • 26)Could she picture him ___ politics with her father in the drawing-room at her home ?A. discussingB. to discussC. as to discussD. that discusses

  • The coming of the railways in the 1830s ________ our society and economic life.A. transferredB. transformedC. transportedD. transmitted

  • Never before in my career _ _ of an assignment A have l frightened B had I frightened C had I been frightened D have I been frightened

  • Elder and weaker Mr. Mag paid_visits to his old friends.A. scarceB. rare()C. insufficientD. inadequate

  • We were always encouraged to focus on constructing the most out of the situation ______. A. at hand B. on hand C. in hand D. by hand

  • These drugs are available over-the-counter without a(n)__________. ()A. infectionB. dosageC. prescription

  • 23.有一串钥匙在沙发上。Aset of keys _______on the sofa./ There is _________on the sofa.24.问李老师要你的书吧。________Ms. Li ________yourbook!25.请给老赵打电话。_________Old Zhao ______13096935553..26.这条蓝色的裤子是他的吗?Isthis pair of trousers _________?27.我的父母在第一张照片里。_______________are in the first photo.28.谢谢你帮助我。Thankyou for ________________./ Thank you for _____________.29.那个女孩姓王。Thegirl’s __________is Wang./ The girl’s ______________is Wang.30.那只小狗叫什么名字?What’s__________the dog? / What’s ____________name?31.今天玩得开心点!___________today! / Have a good time today!32.这有两张漂亮的她家的全家福。Here_______two nice photos of her family.

  • If you_________in a job for several years, you may be able to accumulate a lot of work experience and skills that would be beneficial to your future career development.A. have workedB. had workedC. have been workingD. had been working

  • The Harry Potter series, written by J.K. Rowling, is perhaps the most popular set of novels of the modern era. With seven books and many successful films to its name, the series has gathered about 15 billion dollars in sales. How did the series become so popular? The reason can be broken down into several areas.The first book in the series was rejected 12 times before it was picked up by Bloomsbury—a small publisher in England. So receiving this contract was Rowling's first step to success. However, getting a book contract does not ensure the success of a book. The story was soon loved by children and adults alike. In light of this, Bloomsbury Publishing published a second version of the books with “adult” (less colorful and more boring) book covers. This made it easier for a full range of ages to enjoy the series.Another factor that worked like a charm was that the publisher and Rowling herself, through the books, conducted midnight releases, promotions, and pre-ordering more readers. Customers who feared that their local bookstore would run out of copies responded by pre-ordering over 700,000 copies before the July 8, 2000 release.What does the underlined word “releases” (Para. 3) mean?A. The activity that frees or expresses energy or emotion.B. The announcement about the book’s publishing information.C. The sales of books that is available only at midnight.

  • 1.A:Here is my business card.-|||-B: __-|||-A.Yes,the heat is killing me. B.Wonderful.Is it between-|||-school teams?-|||-C.Thank you for the nice party D.Thanks.This is mine.-|||-2.Alice:Is there any typical Chinese festival you celebrate every year?-|||-Bob: __-|||-A.Yes,the heat is killing me. B. I bet it will.-|||-C.It`s so stuffy and no wind at all. D.Yes,there are many.The-|||-Dragon Boat Festival is one of them.

  • Responsibilities ______becoming a father.A. charge forB. go withC. save forD. go through

上一页下一页
logo
广州极目未来文化科技有限公司
注册地址:广州市黄埔区揽月路8号135、136、137、138房
关于
  • 隐私政策
  • 服务协议
  • 权限详情
学科
  • 医学
  • 政治学
  • 管理
  • 计算机
  • 教育
  • 数学
联系我们
  • 客服电话: 010-82893100
  • 公司邮箱: daxuesoutijiang@163.com
  • qt

©2023 广州极目未来文化科技有限公司 粤ICP备2023029972号    粤公网安备44011202002296号