题目
二、 阅读理解(共 4 题)2. Adolescence, the period of a child’s life when they are most vulnerable to outside influences, isa relatively scary time for parents. Children of this age become the target of many negativeinfluences while at the same time they are experiencing hormones that are raging out of control.But parents should not be fooled by their children’s rejection and rudeness. In fact childrenexpect the constant support, guidance, and influence from their parents.I came from a family where anger always lies just below the surface, waiting for an excuse toerupt. My parents often said that my sisters and I could tell them anything. Though theypromised not to be angry at whatever we would say, they couldn’t do it. Without the emotionalsupport from my parents during my most vulnerable years, I often found myself losing mytemper easily and even doing risky behaviors.There is no certain standard about parenting, but I knew exactly what I should not do after Ibecame a parent. I knew the importance of establishing open communication and trust, whichresulted in my proper reactions and my children’s trust.Our home was a quiet place, a shelter for my children’s emotional well-being. My childrenfreely shared with me what happened in their lives, whether good or bad, shocking orhumorous. As their mother, I rarely raised my voice and my reactions to their telling abouttheir improper behaviors remained calm, no matter how I felt inside.Parenting I did was far from easy. It took patience, persistence, and consistency. Everyonehopes for beautiful relationships with their children, and everyone can have them. The theoryis simple: trust is the lock---communication is the key.【1】What do we know about adolescents according to the text?A. They cannot easily control themselvesB. They are easily influenced by their parentsC. They are eager to communicate with parentsD. They don’t expect parents’ guidance and support【2】Which of the following words best describes the author when she was a teenager?A. Gentle B. DishonestC. Hurt D. Careless【3】How did the author gain trust when communicating with her children?A. By making a promise B. By raising her voiceC. By demanding much of them D. By controlling her reactions【4】The text is mainly intended to tell us __________.A. the need of riding anger at homeB. the ways of parenting adolescentsC. the importance of supporting childrenD. the benefit of building good relationships with children 3. The Australian postal service has apologized for delivering a letter half a century after it wassent from an island in the South Pacific.A couple from Adelaide found the faded postcard, from the French Polynesian island of Tahiti,resting on their doorstep under a gas bill. It bore a postmark of 1966 and was addressed to one“Robert Giorgio”, according to the Adelaide Advertiser. The postcard, which was written bysomeone named “Chris’, reads: “I am enjoying myself greatly. The weather is very humid. I’lltry and drop you a note in England.” Its stamp cost 13 francs, or around nine pence, and isunderstood to have been sent to the original owner of the house, whose whereabout isunknown.“It took a while to realize it was an old one,” said Tim Duffy, who bought the house 18months ago with his wife, Claire, and believes it was built by an Italian man in 1963. “Then Ichecked the post date and it’s 1966.” He suspects the card may have been sent by someonewho was travelling by boat. “It’s fresh enough although it is a bit faded and it’s got somedamage to the top left, which looks like a bit of water damage,” he said. Mr Duffy handed theletter back to Australia Post, who acknowledged that something had “gone wrong” and issuedan apology. “It is clear that something went wrong 50 years ago after the postcard was postedin French Polynesia, and we apologise for the inconvenience,” a spkesman said.It is not the first time that a letter has taken vastly longer than expected arrive at itsdestination.A love letter sent by a British soldier during World War Two was apparently stuck in transitfor more than 64 years before it reached RAF Lakenheath in Suffolk.【1】Who wrote the postcard?A. Claire B. ChrisC. Tim Duffy D. Robert Giorgio【2】What does the postcard look like?A. Nice and perfect B. Old and damagedC. Old put beautiful D. Fresh but damaged【3】The underlined word “whereabout” in Paragraph 2 is closest in meaning to “________”A. location B. familyC. habit D. name【4】What can be inferred from the text?A. The post card was sent out in 1963B. Tim Duffy accepted the apology from the Australia PostC. This is the first letter that has gone wrong during deliveringD. The person who wrote the post card would travel to England 4. In every significant relationship, there comes a time when you have to ask the tough questions:what’s the deal with the mysterious fifth pocket on our favorite jeans?To find out, we called in the experts: Korie Lovette and John Cunningham ,two merchandisemangers for Wrangler jeans. “The fifth pocket was introduced in the 1800s as a protectivesleeve for cowboys’ pocket watches,” Lovette told TODAY Style. “Although the pocket israrely used for watches today, standard jeans are still being produced in a way that canaccommodate a size 16 pocket watch.”We haven’t seen a pocket watch since the last time we watched “Castaway” , but Cunninghaminsists that the pocket has plenty of modern uses. “Today, men use them for pocket knives orloose change, while women might use it to hold lipstick,” he said. “Over the past couple years,it has become an increasingly popular spot to store technology devices such as cell phones oriPods.”And then, of course, there is the issue of aesthetic(美感). “A classic pair of jeans would lookincomplete without the fifth pocket,” Cunningham explained. “It’s a tradition; an authenticconstruction of the jean. It was product innovation before that was a famous item. We keep thefifth pocket for the typical completeness of our jeans.”That said, there are times when it makes sense to break with tradition for a more pleasing fit.“When Wrangler determines whether to include the fifth pocket or not, we look at the overallaesthetic of the figure,” said Lovette. “For women’s skinny jeans or leggings, we usually don’tinclude a fifth picket since the consumer will most likely be wearing a blouse that will coverthe pocket.”【1】The original use of the fifth pocket is to ___________.A. hold pocket knives B. carry cowboys’ moneyC. make the jeans more beautiful D. protect cowboys’ pocket watches【2】What can we infer from the text?A. Women usually like the fifth pocket on their jeansB. Wrangler has some kinds of jeans without the fifth pocketC. The fifth pocket was designed mainly for storing cell phonesD. The question about the fifth pocket is asked often between phones【3】What may be the best title for the text?A. Is the extra pocket good or bad? B. Is the fifth pocket to be changed?C. The reasons for having that extra pocket D. The styles of the fifth pocket 5. The best password managersLastPassPerhaps the best-known password manger made news last November by announcing that itsapp would be free across all platforms. “By offering LastPass for free across all your devices,we’re making it that much easier for everyone to make good password habits the rule, whileresetting the expectations of what a great password management experience should be in amulti-device world,” Joe Siegrist, vice president of LastPass, wrote in a blog post.DashlaneYou need to pay 39.99 for the updated version, which allows you to sync( 同步)and sharewith all your devices. The free version is great if you just need the manager on one device.Dashlane provides a dashboard that judges how secure your passwords are, so you can see inreal time if your new password is more secure than the old one, and it’ll automatically changeyour password for you if needed.KeepassOne big reason why might choose Keepass is that Keepass doesn’t use a cloud to keep trackof all of your passwords. Instead, all your information is kept on your own computer. That’sbad news if your computer dies or gets stolen and you haven’t backed it up, but if you’recautious about a cloud-based system, this open-source platform might be the way to go.Sticky PasswordIf safety and security are your biggest concerns, Sticky Password is a good option, especiallyconsidering its team from AVG Technologies. Perhaps its biggest feature is that you shouldsync your devices using your own Wi-Fi, meaning the passwords wouldn’t ever leave yourhome network.【1】LastPass is a kind of password manager that _____.A. was designed last NovemberB. helps users develop good living habitsC. offers users good management experienceD. helps users experience password management【2】What is an advantage of Dashlane?A. Users can get the updated version for freeB. It helps users change the password regularlyC. Users can use it on two different devices for freeD. It helps users evaluate the safety of the password【3】One may choose Keepass if ___________.A. he is afraid of his computer being stolenB. he likes keeping his information in his own e-mailC. he doesn’t trust the safety of the cloud-based systemD. he doesn’t like spending money on password managers【4】What will be advised to do when people update Sticky Password?A. Consider the safety of its teamB. Use the network in their own homesC. Keep the new password written downD. Call the engineers from AVG Technologies
二、 阅读理解(共 4 题)
2.  Adolescence, the period of a child’s life when they are most vulnerable to outside influences, is
a relatively scary time for parents. Children of this age become the target of many negative
influences while at the same time they are experiencing hormones that are raging out of control.
But parents should not be fooled by their children’s rejection and rudeness. In fact children
expect the constant support, guidance, and influence from their parents.
I came from a family where anger always lies just below the surface, waiting for an excuse to
erupt. My parents often said that my sisters and I could tell them anything. Though they
promised not to be angry at whatever we would say, they couldn’t do it. Without the emotional
support from my parents during my most vulnerable years, I often found myself losing my
temper easily and even doing risky behaviors.
There is no certain standard about parenting, but I knew exactly what I should not do after I
became a parent. I knew the importance of establishing open communication and trust, which
resulted in my proper reactions and my children’s trust.
Our home was a quiet place, a shelter for my children’s emotional well-being. My children
freely shared with me what happened in their lives, whether good or bad, shocking or
humorous. As their mother, I rarely raised my voice and my reactions to their telling about
their improper behaviors remained calm, no matter how I felt inside.
Parenting I did was far from easy. It took patience, persistence, and consistency. Everyone
hopes for beautiful relationships with their children, and everyone can have them. The theory
is simple: trust is the lock---communication is the key.
【1】What do we know about adolescents according to the text?
A. They cannot easily control themselves
B. They are easily influenced by their parents
C. They are eager to communicate with parents
D. They don’t expect parents’ guidance and support
【2】Which of the following words best describes the author when she was a teenager?
A. Gentle    B. Dishonest
C. Hurt    D. Careless
【3】How did the author gain trust when communicating with her children?
A. By making a promise    B. By raising her voice
C. By demanding much of them    D. By controlling her reactions
【4】The text is mainly intended to tell us __________.
A. the need of riding anger at home
B. the ways of parenting adolescents
C. the importance of supporting children
D. the benefit of building good relationships with children
 
3.  The Australian postal service has apologized for delivering a letter half a century after it was
sent from an island in the South Pacific.
A couple from Adelaide found the faded postcard, from the French Polynesian island of Tahiti,
resting on their doorstep under a gas bill. It bore a postmark of 1966 and was addressed to one
“Robert Giorgio”, according to the Adelaide Advertiser. The postcard, which was written by
someone named “Chris’, reads: “I am enjoying myself greatly. The weather is very humid. I’ll
try and drop you a note in England.” Its stamp cost 13 francs, or around nine pence, and is
understood to have been sent to the original owner of the house, whose whereabout is
unknown.
“It took a while to realize it was an old one,” said Tim Duffy, who bought the house 18
months ago with his wife, Claire, and believes it was built by an Italian man in 1963. “Then I
checked the post date and it’s 1966.” He suspects the card may have been sent by someone
who was travelling by boat. “It’s fresh enough although it is a bit faded and it’s got some
damage to the top left, which looks like a bit of water damage,” he said. Mr Duffy handed the
letter back to Australia Post, who acknowledged that something had “gone wrong” and issued
an apology. “It is clear that something went wrong 50 years ago after the postcard was posted
in French Polynesia, and we apologise for the inconvenience,” a spkesman said.
It is not the first time that a letter has taken vastly longer than expected arrive at its
destination.
A love letter sent by a British soldier during World War Two was apparently stuck in transit
for more than 64 years before it reached RAF Lakenheath in Suffolk.
【1】Who wrote the postcard?
A. Claire    B. Chris
C. Tim Duffy    D. Robert Giorgio
【2】What does the postcard look like?
A. Nice and perfect    B. Old and damaged
C. Old put beautiful    D. Fresh but damaged
【3】The underlined word “whereabout” in Paragraph 2 is closest in meaning to “________”
A. location    B. family
C. habit    D. name
【4】What can be inferred from the text?
A. The post card was sent out in 1963
B. Tim Duffy accepted the apology from the Australia Post
C. This is the first letter that has gone wrong during delivering
D. The person who wrote the post card would travel to England
 
4.  In every significant relationship, there comes a time when you have to ask the tough questions:
what’s the deal with the mysterious fifth pocket on our favorite jeans?
To find out, we called in the experts: Korie Lovette and John Cunningham ,two merchandise
mangers for Wrangler jeans. “The fifth pocket was introduced in the 1800s as a protective
sleeve for cowboys’ pocket watches,” Lovette told TODAY Style. “Although the pocket is
rarely used for watches today, standard jeans are still being produced in a way that can
accommodate a size 16 pocket watch.”
We haven’t seen a pocket watch since the last time we watched “Castaway” , but Cunningham
insists that the pocket has plenty of modern uses. “Today, men use them for pocket knives or
loose change, while women might use it to hold lipstick,” he said. “Over the past couple years,
it has become an increasingly popular spot to store technology devices such as cell phones or
iPods.”
And then, of course, there is the issue of aesthetic(美感). “A classic pair of jeans would look
incomplete without the fifth pocket,” Cunningham explained. “It’s a tradition; an authentic
construction of the jean. It was product innovation before that was a famous item. We keep the
fifth pocket for the typical completeness of our jeans.”
That said, there are times when it makes sense to break with tradition for a more pleasing fit.
“When Wrangler determines whether to include the fifth pocket or not, we look at the overall
aesthetic of the figure,” said Lovette. “For women’s skinny jeans or leggings, we usually don’t
include a fifth picket since the consumer will most likely be wearing a blouse that will cover
the pocket.”
【1】The original use of the fifth pocket is to ___________.
A. hold pocket knives    B. carry cowboys’ money
C. make the jeans more beautiful    D. protect cowboys’ pocket watches
【2】What can we infer from the text?
A. Women usually like the fifth pocket on their jeans
B. Wrangler has some kinds of jeans without the fifth pocket
C. The fifth pocket was designed mainly for storing cell phones
D. The question about the fifth pocket is asked often between phones
【3】What may be the best title for the text?
A. Is the extra pocket good or bad?    B. Is the fifth pocket to be changed?
C. The reasons for having that extra pocket    D. The styles of the fifth pocket
 
5.  The best password managers
LastPass
Perhaps the best-known password manger made news last November by announcing that its
app would be free across all platforms. “By offering LastPass for free across all your devices,
we’re making it that much easier for everyone to make good password habits the rule, while
resetting the expectations of what a great password management experience should be in a
multi-device world,” Joe Siegrist, vice president of LastPass, wrote in a blog post.
Dashlane
You need to pay $39.99 for the updated version, which allows you to sync( 同步)and share
with all your devices. The free version is great if you just need the manager on one device.
Dashlane provides a dashboard that judges how secure your passwords are, so you can see in
real time if your new password is more secure than the old one, and it’ll automatically change
your password for you if needed.
Keepass
One big reason why might choose Keepass is that Keepass doesn’t use a cloud to keep track
of all of your passwords. Instead, all your information is kept on your own computer. That’s
bad news if your computer dies or gets stolen and you haven’t backed it up, but if you’re
cautious about a cloud-based system, this open-source platform might be the way to go.
Sticky Password
If safety and security are your biggest concerns, Sticky Password is a good option, especially
considering its team from AVG Technologies. Perhaps its biggest feature is that you should
sync your devices using your own Wi-Fi, meaning the passwords wouldn’t ever leave your
home network.
【1】LastPass is a kind of password manager that _____.
A. was designed last November
B. helps users develop good living habits
C. offers users good management experience
D. helps users experience password management
【2】What is an advantage of Dashlane?
A. Users can get the updated version for free
B. It helps users change the password regularly
C. Users can use it on two different devices for free
D. It helps users evaluate the safety of the password
【3】One may choose Keepass if ___________.
A. he is afraid of his computer being stolen
B. he likes keeping his information in his own e-mail
C. he doesn’t trust the safety of the cloud-based system
D. he doesn’t like spending money on password managers
【4】What will be advised to do when people update Sticky Password?
A. Consider the safety of its team
B. Use the network in their own homes
C. Keep the new password written down
D. Call the engineers from AVG Technologies
题目解答
答案
二、 阅读理解
2.  【答案】
【1】A
【2】C
【3】D
【4】B
 【解析】
这篇文章主要讲了父母和青春期的孩子相处,最重要的一个准则就是信任并且控制自
己的言行。
【1】细节理解题。由 Children of this age become the target of many negative influences
while at the same time they are experiencing hormones that are raging out of control. 可判断
出青少年不能很容易地控制他们自己,故选 A。
【2】细节理解题。由 Without the emotional support from my parents during my most
vulnerable  years, I  often  found  myself  losing  my  temper  easily  and  even  doing  risky
behaviors.可以看出在作者还是一个青少年的时候,她的内心很痛苦。Gentle 温和的,
Dishonest 不诚实的,Hurt    痛苦的, Careless 粗心的,故选 C。
【3】推理判断题。从 My children freely shared with me what happened in their lives,
whether good or bad, shocking or humorous. As their mother, I rarely raised my voice and my
reactions to their telling about their improper behaviors remained calm, no matter how I felt
inside. 可以看出,在作者成为一个母亲之后,不管孩子们表现好与坏,作者都能很好
的控制自己的言行,故选 D。
【4】写作意图题。这篇文章主要讲了父母和青春期的孩子相处,最重要的一个准则就
是信任并且控制自己的言行,所以这篇文章旨在告诉读者教育青春期孩子的方法,故
选 B。
3.  【答案】
【1】B
【2】D
【3】A
【4】D
 【解析】
本文主要报道了澳大利亚的邮电系统为一封迟到了半个世纪的信而道歉的事情。
【1】细节理解题。由 The postcard, which was written by someone named “Chris’,可知这
张明信片是 Chris 写的,故选 B。  
【2】细节理解题。由“It’s fresh enough although it is a bit faded and it’s got some damage
to the top left, which looks like a bit of water damage,”可以看出这张明信片虽然有些损毁,
但是依然清晰,故选 D。
【3】词义猜测题。找到“whereabout”所在的句子,Its stamp cost 13 francs, or around nine
pence, and is understood to have been sent to the original owner of the house, whose
whereabout is unknown. 可知这里意思是她的地点已经不知道了,选 A。 location 地点,
family
家庭,habit 习惯, name 名字。
【4】推理判断题。由 The postcard, which was written by someone named “Chris’, reads: “I
am enjoying myself greatly. The weather is very humid. I’ll try and drop you a note in
England.” 可判断出写这个明信片的人可能会到英国,故选 D。
4.  【答案】
【1】D
【2】B
【3】C
 【解析】
这篇文章主要讲了牛仔裤上第五个口袋的来源以及它存在的现代意义。
【1】细节理解题。由“The fifth pocket was introduced in the 1800s as a protective sleeve
for cowboys’ pocket watches,” Lovette told TODAY Style.可以看出第五个口袋的最初用途
是为了保护牛仔的怀表,故选 D。
【2】推理判断题。由“When Wrangler determines whether to include the fifth pocket or not,
we look at the overall aesthetic of the figure,” said Lovette. “For women’s skinny jeans or
leggings, we usually don’t include a fifth picket since the consumer will most likely be
wearing a blouse that will cover the pocket.”推断出 Wrangler 有一些没有第五个口袋的牛
仔裤,故选 B。
【3】主旨大意题。这篇文章主要讲了牛仔裤上第五个口袋的来源以及它存在的现代意
义,故选 C。
5.  【答案】
【1】D
【2】D
【3】C
【4】B
 【解析】
这篇文章的作者为我们介绍了几款最好的密码管理器。
【 1 】 细 节 理 解 题 。 由 we’re making it that much easier for everyone to make good
password  habits  the  rule,  while  resetting  the  expectations  of  what  a  great  password
management experience should be in a multi-device world,可判断出 LastPass 是一种帮助用
户体验密码管理的密码管理器,故选 D。
【 2 】 细 节 理 解 题 。 由 Dashlane provides a dashboard that judges how secure your
passwords are,可判断出 Dashlane 的优点是帮助用户评估密码的安全性,故选 D。
【3】细节理解题。由 but if you’re cautious about a cloud-based system, this open-source
platform might be the way to go.可找到信息,如果有人不信任云系统的安全性,他可能
会选 Keepass,故选 C。
【4】细节理解题。由 Perhaps its biggest feature is that you should sync your devices using
your own Wi-Fi, meaning the passwords wouldn’t ever leave your home network.可知当人们
更新 Sticky Password 时,作者建议使用自己家里的网络,故选 B。