题目
二、 阅读理解(共 4 题)11. At the beginning of the century there was a big farm called Hollywood Ranch. It was near LosAngeles in California. A few years later Hollywood was one of the famous places of the world.From 1910s to the 1950s Hollywood was the film center of the world. Every family knew thenames of its film stars Charlie Chaplin, Grete Garbo, Bergman and hundreds more.The reason why people went to Hollywood to make films was the sun. At first people madefilms in New York on the east coast of the United States. But then they heard about LosAngeles where there are 350 days of sun every year. As they made all the films by sunlight,the west coast was a much better place to work.Also near Hollywood you can find mountains and sea and desert. They did not have to travelfar to make any kind o filmWhen TV became popular in the 1960s, Hollywood started making films for television. Thenin 1970s they discovered people still went to cinema to see big expensive films. After twentyyears they are still making films in Hollywood and people watch them all over the world.【1】Hollywood used to be a .A.cinema B.big farmC.park D.market【2】Who was not mentioned as a film star in the passage?A.Charlie Chaplin. B.Marilyn MonroeC.Ingrid Bergman D.Greta Garbo.【3】People went to Hollywood to make films because .A.it was a beautiful place B.you could find many film starsC.there was a lot of sunlight there D.it was a famous place【4】Which statement is true?A.The west coast was a better place to make films.B.There are no mountains near Hollywood.C.People no longer went to the cinema after television became popular.D.Hollywood began to make films for television before the First World War. 12. Coca-Cola has created a publicity stunt (作秀) in Singapore — a vending machine (自动售货机) which gives out free cans of Coke in return for (作为对…回报) hugs. Thewhackyidea is partof the company’s Open Haziness campaign (运动) designed to attract young people in Singapore.Students at the National University of Singapore were surprised to find that the soft drinkscompany had placed the machine in the schoolyard. But instead of the drinks brand’s logo (标志), the words “Hug Me” are written across its red-and-white logo. Instead of paying money,customers have to hug the drinks machine to receive a free can of Coke.Public displays of affection are uncommon and have long been discouraged in Singapore, butare on the rise among young people. The move is part of a campaign created by advertisingfirm Ogilvy & Mather, intended to let the youth to see the brand as a non-threatening (无威胁的) friend.Leonardo O’Grady, leader of the campaign, said, “Happiness is contagious ( 传染的). TheCoca-Cola Hug Machine is a single idea to spread some happiness. We want to spreadhappiness in an unexpected, creative way to attract not only the people present, but theaudience at large.”He hopes that it will encourage consumers to bring positivity, optimism (乐观) and fun intotheir lives and to open a Coke, sharing a little happiness.The machines haw been such a success that there are plans to roll them out across Asia. Mr.O’Grady added, “The reaction was amazing — at one point we had four to five peoplehugging the machine at the same time as well as each other! In fact, there was a long line ofpeople looking to give hugs.”【1】The underlined word “whacky” in Paragraph 1 can be replaced by “ ”.A.free B.strangeC.uncertain D.traditional【2】What was the purpose of the campaign?A.To help sell more Coca-Cola drinks.B.To display the famous logo of Coca-Cola.C.To tell the young Coca-Cola is their friend.D.To show Coca-Cola is especially generous. (慷慨的)【3】Leonardo O’Grady thinks that .A.the Coca-Cola Hug Machine is the best advertisementB.the Coca-Cola Hug Machine can spread happinessC.the Coca-Cola Hug Machine should be open only to the studentsD.people who enjoy the campaign would buy more Coca-Cola drinks【4】What can we infer from the passage?A.The campaign has achieved good results.B.The campaign has cost Coca-Cola much money.C.The Coca-Cola Hug Machines will be seen worldwide.D.Coca-Cola concentrates more on (更加关注) sharing happiness than on sales. 13. You’re rushing to work and a man ahead of you collapses (跌倒) on the sidewalk. Do you stopto help? In astudy of by-standers, it was found that some peopleavert their gazeand keep on walking ratherthan stop and get involved. “There is a tendency to decide that no action is needed.” says apsychologist. “The first thoughts that pop into (进入) your mind often keep you from offeringhelp. In order to take action, you have to work against them.” Here are some commonthoughts that might prevent you from helping.◆ Why should I be the one? I’m probably not the most competent ( 有能力的) person in thiscrowd. You might think someone older or with more medical knowledge should offerassistance (帮助).◆ What if he doesn’t really need my help? The fear of embarrassment is powerful; no onewants to risk looking foolish in front of others.◆ No one else looks concerned-this must not be a problem. We can follow the people aroundus, but most people tend to hold back their emotions in public.“If you spot (发现) trouble and find yourself explaining inaction, force yourself to stop andevaluate the situation instead of walking on,” says the psychologist. “Then retry to involveother people; you don’t have to take on the entire responsibility of being helpful. Sometimesit’s just a matter of turning to the person next to you and saying, “It looks like we should dosomething.” Or asking someone if an ambulance has been called and, if not, to call for one.Once you take action, most people will follow you.”【1】Which is NOT the common thought that stops you from helping others?A.I’m not the very person capable of setting the problem.B.It looks like we should do something.C.It can not be a problem as no one else is concerned.D.The doesn’t really need my help.【2】According to a study of by-standers, what will some people do when a man ahead fallsdown on the sidewalk?A.They will call for help and then walk away.B.They will stop and offer help.C.They will look in other direction and go on walking.D.They will risk laughing at the helper.【3】The undefined words “avert their gaze” in Paragraph 1 probably means .A.fix their eyes on (关注) somethingB.pay close attention to somethingC.stare at (盯着看) somethingD.turn their eyes away from something 14. Nearly all of us have a bad habit, whether we know it or not. Some people say they want to getrid of (去除) it but don’t know the proper ways. Here’s some advice on how to get rid of badhabits.Make a list. Write down all the reasons why you want to stop a certain behavior, how it’shurting you and why to get rid of it, this will help a lot. Look at that list regularly.Join in other activities. It’s wise of you to do something else when you want to stop your badhabit. If you get angry easily, for example, you can practice having a deep breath or going fora walk.Give yourself a present. Before you take action against a bad habit, decide what you’ll do tocelebrate it if you reach your goal.Keep off bad habits. If you are fat and want to lose weight, keep junk food out of your house.If you are a heavy smoker with coffee, turn to tea and keep away from friends who likesmoking.Be patient. Bad habits develop over years, so you probably won’t be able to get rid of themquickly. In fact, people often give up several times before being successful, so you should bepatient.Find support. Don’t be afraid to ask for support from friends, family or other people who havethe same bad habits as you. When you talk to others, they might be able to provide advice orencouragement that you usually wouldn’t get from yourself.【1】The writer gives us pieces of advice in the passage.A.four B.fiveC.six D.seven【2】If you want to lose weight, you should .A.drink more coffeeB.refuse the junk foodC.find support from friendsD.find a heavy smoker【3】Which of the following is WRONG according to the passage?A.It’s not easy to get rid of bad habits in a short time.B.You can write down all the reasons for getting rid of bad habits.C.When talking to others, you can get what you can’t get from yourself.D.When you want to stop your bad habits, don’t do anything.【4】From the passage you can learn .A.how to get rid of bad habitsB.why we have some bad habitsC.what to do to have a bed habitD.where to find some support
二、 阅读理解(共 4 题)
11. At the beginning of the century there was a big farm called Hollywood Ranch. It was near Los
Angeles in California. A few years later Hollywood was one of the famous places of the world.
From 1910s to the 1950s Hollywood was the film center of the world. Every family knew the
names of its film stars Charlie Chaplin, Grete Garbo, Bergman and hundreds more.
The reason why people went to Hollywood to make films was the sun. At first people made
films in New York on the east coast of the United States. But then they heard about Los
Angeles where there are 350 days of sun every year. As they made all the films by sunlight,
the west coast was a much better place to work.
Also near Hollywood you can find mountains and sea and desert. They did not have to travel
far to make any kind o film
When TV became popular in the 1960s, Hollywood started making films for television. Then
in 1970s they discovered people still went to cinema to see big expensive films. After twenty
years they are still making films in Hollywood and people watch them all over the world.
【1】Hollywood used to be a .
A.cinema B.big farm
C.park D.market
【2】Who was not mentioned as a film star in the passage?
A.Charlie Chaplin. B.Marilyn Monroe
C.Ingrid Bergman D.Greta Garbo.
【3】People went to Hollywood to make films because .
A.it was a beautiful place B.you could find many film stars
C.there was a lot of sunlight there D.it was a famous place
【4】Which statement is true?
A.The west coast was a better place to make films.
B.There are no mountains near Hollywood.
C.People no longer went to the cinema after television became popular.
D.Hollywood began to make films for television before the First World War.
12. Coca-Cola has created a publicity stunt (作秀) in Singapore — a vending machine (自动售货
机) which gives out free cans of Coke in return for (作为对…回报) hugs. Thewhackyidea is part
of the company’s Open Haziness campaign (运动) designed to attract young people in Singapore.
Students at the National University of Singapore were surprised to find that the soft drinks
company had placed the machine in the schoolyard. But instead of the drinks brand’s logo (标
志), the words “Hug Me” are written across its red-and-white logo. Instead of paying money,
customers have to hug the drinks machine to receive a free can of Coke.
Public displays of affection are uncommon and have long been discouraged in Singapore, but
are on the rise among young people. The move is part of a campaign created by advertising
firm Ogilvy & Mather, intended to let the youth to see the brand as a non-threatening (无威胁
的) friend.
Leonardo O’Grady, leader of the campaign, said, “Happiness is contagious ( 传染的). The
Coca-Cola Hug Machine is a single idea to spread some happiness. We want to spread
happiness in an unexpected, creative way to attract not only the people present, but the
audience at large.”
He hopes that it will encourage consumers to bring positivity, optimism (乐观) and fun into
their lives and to open a Coke, sharing a little happiness.
The machines haw been such a success that there are plans to roll them out across Asia. Mr.
O’Grady added, “The reaction was amazing — at one point we had four to five people
hugging the machine at the same time as well as each other! In fact, there was a long line of
people looking to give hugs.”
【1】The underlined word “whacky” in Paragraph 1 can be replaced by “ ”.
A.free B.strange
C.uncertain D.traditional
【2】What was the purpose of the campaign?
A.To help sell more Coca-Cola drinks.
B.To display the famous logo of Coca-Cola.
C.To tell the young Coca-Cola is their friend.
D.To show Coca-Cola is especially generous. (慷慨的)
【3】Leonardo O’Grady thinks that .
A.the Coca-Cola Hug Machine is the best advertisement
B.the Coca-Cola Hug Machine can spread happiness
C.the Coca-Cola Hug Machine should be open only to the students
D.people who enjoy the campaign would buy more Coca-Cola drinks
【4】What can we infer from the passage?
A.The campaign has achieved good results.
B.The campaign has cost Coca-Cola much money.
C.The Coca-Cola Hug Machines will be seen worldwide.
D.Coca-Cola concentrates more on (更加关注) sharing happiness than on sales.
13. You’re rushing to work and a man ahead of you collapses (跌倒) on the sidewalk. Do you stop
to help? In a
study of by-standers, it was found that some peopleavert their gazeand keep on walking rather
than stop and get involved. “There is a tendency to decide that no action is needed.” says a
psychologist. “The first thoughts that pop into (进入) your mind often keep you from offering
help. In order to take action, you have to work against them.” Here are some common
thoughts that might prevent you from helping.
◆ Why should I be the one? I’m probably not the most competent ( 有能力的) person in this
crowd. You might think someone older or with more medical knowledge should offer
assistance (帮助).
◆ What if he doesn’t really need my help? The fear of embarrassment is powerful; no one
wants to risk looking foolish in front of others.
◆ No one else looks concerned-this must not be a problem. We can follow the people around
us, but most people tend to hold back their emotions in public.
“If you spot (发现) trouble and find yourself explaining inaction, force yourself to stop and
evaluate the situation instead of walking on,” says the psychologist. “Then retry to involve
other people; you don’t have to take on the entire responsibility of being helpful. Sometimes
it’s just a matter of turning to the person next to you and saying, “It looks like we should do
something.” Or asking someone if an ambulance has been called and, if not, to call for one.
Once you take action, most people will follow you.”
【1】Which is NOT the common thought that stops you from helping others?
A.I’m not the very person capable of setting the problem.
B.It looks like we should do something.
C.It can not be a problem as no one else is concerned.
D.The doesn’t really need my help.
【2】According to a study of by-standers, what will some people do when a man ahead falls
down on the sidewalk?
A.They will call for help and then walk away.
B.They will stop and offer help.
C.They will look in other direction and go on walking.
D.They will risk laughing at the helper.
【3】The undefined words “avert their gaze” in Paragraph 1 probably means .
A.fix their eyes on (关注) something
B.pay close attention to something
C.stare at (盯着看) something
D.turn their eyes away from something
14. Nearly all of us have a bad habit, whether we know it or not. Some people say they want to get
rid of (去除) it but don’t know the proper ways. Here’s some advice on how to get rid of bad
habits.
Make a list. Write down all the reasons why you want to stop a certain behavior, how it’s
hurting you and why to get rid of it, this will help a lot. Look at that list regularly.
Join in other activities. It’s wise of you to do something else when you want to stop your bad
habit. If you get angry easily, for example, you can practice having a deep breath or going for
a walk.
Give yourself a present. Before you take action against a bad habit, decide what you’ll do to
celebrate it if you reach your goal.
Keep off bad habits. If you are fat and want to lose weight, keep junk food out of your house.
If you are a heavy smoker with coffee, turn to tea and keep away from friends who like
smoking.
Be patient. Bad habits develop over years, so you probably won’t be able to get rid of them
quickly. In fact, people often give up several times before being successful, so you should be
patient.
Find support. Don’t be afraid to ask for support from friends, family or other people who have
the same bad habits as you. When you talk to others, they might be able to provide advice or
encouragement that you usually wouldn’t get from yourself.
【1】The writer gives us pieces of advice in the passage.
A.four B.five
C.six D.seven
【2】If you want to lose weight, you should .
A.drink more coffee
B.refuse the junk food
C.find support from friends
D.find a heavy smoker
【3】Which of the following is WRONG according to the passage?
A.It’s not easy to get rid of bad habits in a short time.
B.You can write down all the reasons for getting rid of bad habits.
C.When talking to others, you can get what you can’t get from yourself.
D.When you want to stop your bad habits, don’t do anything.
【4】From the passage you can learn .
A.how to get rid of bad habits
B.why we have some bad habits
C.what to do to have a bed habit
D.where to find some support
题目解答
答案
二、 阅读理解
11. 【答案】
【1】B
【2】B
【3】C
【4】A
本文介绍了好莱坞所在的西海岸是一个拍摄电影的好场所,人们去好莱坞拍电影是因
为那里有很多阳光。
【 1 】 细 节 理 解 题 。 根 据 At the beginning of the century there was a big farm called
Hollywood Ranch.可知好莱坞曾经是一个大农场,所以选 B。
【2】细节理解题。根据 Every family knew the names of its film stars Charlie Chaplin,
Grete Garbo, Bergman and hundreds more.可知文中没有提到的影星是 Marilyn Monroe,
所以选 B。
【3】细节理解题。根据 But then they heard about Los Angeles where there are 350 days of
sun every year. As they made all the films by sunlight, the west coast was a much better place
to work.可知人们去好莱坞拍电影是因为那里有很多阳光,所以选 C。
【4】细节理解题。根据 As they made all the films by sunlight, the west coast was a much
better place to work.可知西海岸是一个拍摄电影的好场所,所以选 A。
【解析】
12. 【答案】
【1】B
【2】C
【3】B
【4】A
这篇文章主要讲了可口可乐公司在新加坡国立大学安放的一台特别的售卖机器。不用
付钱,顾客只需拥抱这台机器,就可以获得免费的可口可乐。
【1】词义猜测题。根据 Coca-Cola has created a publicity stunt (作秀) in Singapore — a
vending machine (自动售货机) which gives out free cans of Coke in return for (作为对…回
报) hugs. Thewhackyidea is part of the company’s Open Haziness campaign (运动) designed
to attract young people in Singapore.可猜出“whacky”的意思是奇怪的,所以选 B。
【2】细节理解题。根据 The move is part of a campaign created by advertising firm Ogilvy
& Mather, intended to let the youth to see the brand as a non-threatening (无威胁的) friend.可
知这次活动的目的是告诉年轻人可口可乐是他们的朋友,所以选 C。
【3】细节理解题。根据 Leonardo O’Grady, leader of the campaign, said, “Happiness is
contagious (传染的). The Coca-Cola Hug Machine is a single idea to spread some happiness.
We want to spread happiness in an unexpected, creative way to attract not only the people
present, but the audience at large.”可知 Leonardo O’Grady 认为可口可乐拥抱机可以传递快
乐,所以选 B。
【4】推理判断题。根据 The machines haw been such a success that there are plans to roll
them out across Asia. Mr. O’Grady added, “The reaction was amazing — at one point we had
four to five people hugging the machine at the same time as well as each other! In fact, there
was a long line of people looking to give hugs.”可推断出这次活动取得了很好的成果,所
以选 A。
【解析】
13. 【答案】
【1】B
【2】C
【3】D
本文主要讲了旁观者调查显示,当前面的一个人摔倒了,有些人可能会眼睛看向其他
方向继续走路,作者针对这一现象的原因进行了分析。
【1】细节理解题。根据 Why should I be the one? I’m probably not the most competent (有
能 力 的 ) person in this crowd. What if he doesn’t really need my help? The fear of
embarrassment is powerful; no one wants to risk looking foolish in front of others. No one
else looks concerned-this must not be a problem. A、C 和 D 文中都提到了,所以选 B。
【2】细节理解题。根据 In a study of by-standers, it was found that some peopleavert their
gazeand keep on walking rather than stop and get involved.可知旁观者调查显示,当前面的
一个人摔倒了,有些人可能会眼睛看向其他方向继续走路,所以选 C。
【3】词义猜测题。根据 study of by-standers, it was found that some peopleavert their
gazeand keep on walking rather than stop and get involved.可猜出“avert their gaze”的意思是
把他们的眼睛转向别处,所以选 D。
【解析】
14. 【答案】
【1】C
【2】B
【3】D
【4】A
本文作者就如何摆脱坏习惯这一问题给出了一些建议。
【1】细节理解题。根据各个段落的标题,Make a list,Join in other activities,Give
yourself a present,Keep off bad habits, Be patient,Find support 可知这篇文章作者给出
了六条建议,所以选 C。
【2】细节理解题。根据 If you are fat and want to lose weight, keep junk food out of your
house.可知如果你想要减肥,你应该拒绝垃圾食品,所以选 B。
【3】细节理解题。根据 It’s wise of you to do something else when you want to stop your
bad habit.可知当你想要停止你的坏习惯,什么事情都不做,这个表述是错误的,所以
选 D。
【4】主旨大意题。根据 Here’s some advice on how to get rid of bad habits.可知从这篇文
章你可以学到怎样摆脱坏习惯,所以选 A。
【解析】