What are baseball fans? Baseball fans wear their official team T - shirts and jackets everywhere, sometimes even to work . Then, whenever the team offers a free item, the fans rush to get it . In addition, baseball fans cover the walls of their rooms with their favorite players’ pictures . When they go to a game, which they do as often as possible, the true baseball fans put on their team colors, grab their team flags, pin on their team buttons . At the game, these fans from a section, constantly encouraging their favorite players and enthusiastically responding to every cheer flashed on the electronic scoreboard. Baseball fans in addition to behaving crazily are also extremely interested in things of small importance . Every day, they turn to the sports page of the newspaper and study last night s statistics . Their bookshelves s are full of books and newspapers with information of their team . They delight in remembering such unimportant flocks as who is left-handed and what food their favorite player likes . Last of all baseball fans are extremely loyal to the team of their choice . This strong loyalty makes fans dangerous, for anyone who dares to say to a loyal fans that some of the team is better could be risking physical damage . Incidents of violence on the baseball field have increased in recent years and are a matter of growing concern . From mid - October through March baseball fans are like any other human beings . They pay their taxes, take out the garbage, and complain about the high cost of living or the latest home repair . But when April comes, the colors and radios go on, the record books come off the shelves, and the devotion returns . For the true baseball fan, another season of craziness has begun.1.According to the passage,which of the following behavior do baseball fans have?A.Covering their walls with their team’s flags.B.Going to their team’s games as early as they can.C.Wearing their team’s official T-shirts and jackets.D.Knowing the favorite colors of their team players..2.According to the passage,which of the following is NOT true?A.Baseball fans react passionately when their team gets a score.B.aseball fans of a team try to sit together in one area at a game.C.Baseball fans can remember all the important facts of their favorite players.D.Baseball fans will go immediately to get a free item that the team gives on.3.What does the word “loyal”in paragraph 3 probably mean?A.crazy B.devoted C.friendly D.reasonable4.What is the writer’s attitude toward “baseball fans are extremely loyal to the team of their choice”?A.Worried B.Delighted C.Enthusiastic D.isappointed5.According to the passage,when is the baseball season in the year?A.From March to April B.From March to OctoberC.From mid-October to March D.From April to mid-October
What are baseball fans? Baseball fans wear their official team T - shirts and jackets everywhere, sometimes even to work . Then, whenever the team offers a free item, the fans rush to get it . In addition, baseball fans cover the walls of their rooms with their favorite players’ pictures . When they go to a game, which they do as often as possible, the true baseball fans put on their team colors, grab their team flags, pin on their team buttons . At the game, these fans from a section, constantly encouraging their favorite players and enthusiastically responding to every cheer flashed on the electronic scoreboard.
Baseball fans in addition to behaving crazily are also extremely interested in things of small importance . Every day, they turn to the sports page of the newspaper and study last night s statistics . Their bookshelves s are full of books and newspapers with information of their team . They delight in remembering such unimportant flocks as who is left-handed and what food their favorite player likes .
Last of all baseball fans are extremely loyal to the team of their choice . This strong loyalty makes fans dangerous, for anyone who dares to say to a loyal fans that some of the team is better could be risking physical damage . Incidents of violence on the baseball field have increased in recent years and are a matter of growing concern .
From mid - October through March baseball fans are like any other human beings . They pay their taxes, take out the garbage, and complain about the high cost of living or the latest home repair . But when April comes, the colors and radios go on, the record books come off the shelves, and the devotion returns . For the true baseball fan, another season of craziness has begun.
1.According to the passage,which of the following behavior do baseball fans have?
A.Covering their walls with their team’s flags.
B.Going to their team’s games as early as they can.
C.Wearing their team’s official T-shirts and jackets.
D.Knowing the favorite colors of their team players..
2.According to the passage,which of the following is NOT true?
A.Baseball fans react passionately when their team gets a score.
B.aseball fans of a team try to sit together in one area at a game.
C.Baseball fans can remember all the important facts of their favorite players.
D.Baseball fans will go immediately to get a free item that the team gives on.
3.What does the word “loyal”in paragraph 3 probably mean?
A.crazy B.devoted C.friendly D.reasonable
4.What is the writer’s attitude toward “baseball fans are extremely loyal to the team of their choice”?
A.Worried B.Delighted C.Enthusiastic D.isappointed
5.According to the passage,when is the baseball season in the year?
A.From March to April B.From March to October
C.From mid-October to March D.From April to mid-October
题目解答
答案
1.本题是细节理解题,题目根据文章,棒球迷有以下哪些行为?A. 用他们团队的旗帜覆盖他们的墙壁。定位到baseball fans cover the walls of their rooms with their favorite players’ pictures.用的是喜欢球员的照片覆盖墙壁B. 尽早参加球队的比赛。球队比赛是有具体时间的,不是尽早参加的。C. 穿着球队的官方 T 恤和夹克定位到 Baseball fans wear their official team T - shirts and jackets everywhere.D.了解队员们最喜欢的颜色。题目中没有提到。所以本题C选项在文中有提及,本题选C。
2.本题是细节理解题,根据文章,下列哪项不正确?根据选项分别定位到不同位置,A选项可以定位到constantly encouraging their favorite players and enthusiastically responding to every cheer flashed on the electronic scoreboard.,意义相同。B选项可以定位到. At the game, these fans from a section,符合题意,D选项可以定位到Then, whenever the team offers a free item, the fans rush to get it ,意义相同,C选项可以定位到 Baseball fans in addition to behaving crazily are also extremely interested in things of small importance ,符合但不完整,球迷不只对球员重要的事情感兴趣,也对无关紧要的事情感兴趣,所以C项错误。
3.本题是同义词替换,第3段中的“忠诚”一词大概是什么意思?意为最后,棒球迷对他们选择的球队非常忠诚。A. 疯狂 B. 专注 C. 友善 D. 合理,结合题意,棒球迷对他们选择的球队非常专注,本题选择B。
4.本题为推理题,题目:对于“棒球迷对自己选择的球队非常忠诚”,作者是什么态度?根据题目可以定位到第三段This strong loyalty makes fans dangerous, for anyone who dares to say to a loyal fans that some of the team is better could be risking physical damage . 可知,作者认为极度的忠诚会导致危险,推断出作者会比较担心,选择A选项即可。
5.本题是细节理解题,题目:根据文章,一年中的棒球赛季是什么时候?根据选项可以定位到第四段第一句和But when April comes,结合文中的时间,从 10 月中旬到 3 月,棒球迷和其他人一样。但是当四月到来时,对于真正的棒球迷来说,又一个疯狂的赛季开始了。所以4月到10月中旬是棒球季。选择D选项。