题目
B. Read the choices. Listen to the passage and choose the best answer to each question you hear.(1) (单选题).A.Wilma Melville and Murphy.B.Wilma Melville’s rescue dogs.C.How to train search dogs.D.Where to use search dogs.(2) (单选题).A.When Wilma just retired.B.In April, 1995.C.In April, 2015.D.In recent years.(3) (单选题).A.Wilma had dreamed of owning many highly trained canines ever since she was young.B.Wilma realized that more work had to be done to strengthen America’s disaster response.C.Wilma set up the non-profit Search Dog Foundation.D.Wilma set up the National Training Center for disaster search dogs.(4) (单选题).A.They were selected in a competition nationwide.B.They were selected in a competition worldwide.C.They were selected from animal shelters around the country.D.They were selected from animal shelters around the world.
B. Read the choices. Listen to the passage and choose the best answer to each question you hear.(1) (单选题).A.Wilma Melville and Murphy.B.Wilma Melville’s rescue dogs.C.How to train search dogs.D.Where to use search dogs.(2) (单选题).A.When Wilma just retired.B.In April, 1995.C.In April, 2015.D.In recent years.(3) (单选题).A.Wilma had dreamed of owning many highly trained canines ever since she was young.B.Wilma realized that more work had to be done to strengthen America’s disaster response.C.Wilma set up the non-profit Search Dog Foundation.D.Wilma set up the National Training Center for disaster search dogs.(4) (单选题).A.They were selected in a competition nationwide.B.They were selected in a competition worldwide.C.They were selected from animal shelters around the country.D.They were selected from animal shelters around the world.
题目解答
答案
1、B2、B3、A4、C
解析
步骤 1:理解问题背景
题目要求根据听到的段落选择最佳答案。段落内容涉及Wilma Melville和她的救援犬,以及如何训练和使用搜索犬。
步骤 2:分析每个问题
(1) 问题询问的是段落的主题。根据选项,段落可能涉及Wilma Melville和她的救援犬,如何训练搜索犬,以及在哪里使用搜索犬。
(2) 问题询问的是某个事件发生的时间。根据选项,时间可能是Wilma Melville刚退休时,1995年4月,2015年4月,或最近几年。
(3) 问题询问的是某个事件发生的原因。根据选项,原因可能是Wilma Melville从小就梦想拥有许多训练有素的犬,意识到需要加强美国的灾难应对能力,建立非营利的搜救犬基金会,或建立国家灾难搜救犬训练中心。
(4) 问题询问的是搜救犬的选拔方式。根据选项,搜救犬可能是通过全国范围内的比赛选拔,通过全球范围内的比赛选拔,从全国的动物收容所中选拔,或从全球的动物收容所中选拔。
步骤 3:选择最佳答案
根据段落内容,选择每个问题的最佳答案。
题目要求根据听到的段落选择最佳答案。段落内容涉及Wilma Melville和她的救援犬,以及如何训练和使用搜索犬。
步骤 2:分析每个问题
(1) 问题询问的是段落的主题。根据选项,段落可能涉及Wilma Melville和她的救援犬,如何训练搜索犬,以及在哪里使用搜索犬。
(2) 问题询问的是某个事件发生的时间。根据选项,时间可能是Wilma Melville刚退休时,1995年4月,2015年4月,或最近几年。
(3) 问题询问的是某个事件发生的原因。根据选项,原因可能是Wilma Melville从小就梦想拥有许多训练有素的犬,意识到需要加强美国的灾难应对能力,建立非营利的搜救犬基金会,或建立国家灾难搜救犬训练中心。
(4) 问题询问的是搜救犬的选拔方式。根据选项,搜救犬可能是通过全国范围内的比赛选拔,通过全球范围内的比赛选拔,从全国的动物收容所中选拔,或从全球的动物收容所中选拔。
步骤 3:选择最佳答案
根据段落内容,选择每个问题的最佳答案。