A,B,C and D.You should choose the best answer.-|||-Passage 1-|||-Questions 41 to 45 are based on the following passage.-|||-In 99 cases out of 100,insomnia(失眠)is caused by a disturbance of the natural sleep-|||-rhythm.The reasons why the rhythm has been disturbed are many and they range from-|||-drugs that are being taken to treat a separate medical condition to anxiety.A sudden-|||-change in lifestyle or climate could do it, or just that you`ve fallen into the habit of dozing-|||-off in front of the television.-|||-Certainly the body must have enough sleep.Tests that deprived people of sleep have-|||-proved lack of it can cause fairly rapid physical and mental deterioration (恶化).But on-|||-the other hand,it doesn`t need too much.So if you`re sleeping in front of the TV,you-|||-won`t sleep soundly at night.Similarly,if you`re holidaying in Spain, and spending your-|||-days sleeping on the beach,chances are that you `ll be wide awake at bedtime.-|||-Of course,the problem for my summer insomniacs is that,despite a strong urge to-|||-put their heads down on their desks in the afternoons,they aren`t getting any extra sleep to-|||-compensate for their wakeful nights.For the worst sufferers I sometimes prescribe a mild-|||-sleeping pill which,after a few nights, reestablishes the body`s natural sleep rhythm,-|||-conditioning it to accept the heat.-|||-41.From the passage, insomnia results from __-|||-A.the interrupting of the ordinary sleep pattern B.being unable to sleep-|||-C.keeping awake at night D.drugs to treat a special disease-|||-42.Lack of sleep will lead to __ _.-|||-A.a sudden change in lifestyle-|||-B.a good condition in body-|||-C.the habit of being sleep in front of the television-|||-D.a quick drop in both body and mind condition-|||-43.A mild sleeping pill can help a person well __ _,-|||-A.spend time sleeping B.recover their normal sleep-|||-C.keep awake at night D.compensate for their missing sleep-|||-44.The problem for the author`s summer insomniacs is that they __ 一-|||-A.can`t make up for the sleepless nights B.slecp in the afternoons-|||-C.can have extra sleep at night D.can never sleep well-|||-45.It can be inferred that the writer is a __-|||-A.singer B.sufferer C.doctor D.touristA,B,Cand D. You should choose the best answer Passage 1 Questions 41 to 45 are based on the following passage. In 99 cases out of 100, insomnia(失眠)is caused by a disturbance of the natural sleep rhythm. The reasons why the rhythm has been disturbed are many and they range from drugs that are being taken to treat a separate medical condition to anxiety. A sudden change in lifestyle or climate could do it, or just that you've fallen into the habit of dozing off in front of the television. Certainly the body must have enough sleep. Tests that deprived people of sleep have proved lack of it can cause fairly rapid physical and mental deterioration(恶化). But on the other hand, it docsn't need too much. So if you're sleeping in front of the TV, you won't sleep soundly at night. Similarly, if you're holidaying in Spain, and spending your days sleeping on the beach, chances are that you'll be wide awake at bedtime. Of course, the problem for my summer insomniacs is that, despite a strong urge to put their heads down on their desks in the afternoons, they aren't getting any extra sleep to compensate for their wakeful nights. For the worst sufferers I sometimes prescribe a mild sleeping pill which, after a few nights, reestablishes the body's natural sleep rhythm, conditioning it to accept the heat. 41.From the passage, insomnia results from_ A. the interrupting of the ordinary sleep pattern B. Being unable to sleep C. keeping awake at night D. drugs to treat a special disease 42. Lack of sleep will lead to A. a sudden change in lifestyle B.a good condition in body C. the habit of being sleep in front of the television D.aquick drop in both body and mind condition 43.A mild sleeping pill can help a person well A. spend time sleeping B. Recover their normal sleep C. keep awake at night D. Compensate for their missing sleep 44.The problem for the author's summer insomniacs is that they A. can't make up for the sleepless nights B. Sleep in the afternoons C.can have extra sleep at night D.can never sleep well 45.It can be inferred that the writeris a A. singer B. SuffererC. Doctor D. Tourist 页 共 4 页
A,B,Cand D. You should choose the best answer Passage 1 Questions 41 to 45 are based on the following passage. In 99 cases out of 100, insomnia(失眠)is caused by a disturbance of the natural sleep rhythm. The reasons why the rhythm has been disturbed are many and they range from drugs that are being taken to treat a separate medical condition to anxiety. A sudden change in lifestyle or climate could do it, or just that you've fallen into the habit of dozing off in front of the television. Certainly the body must have enough sleep. Tests that deprived people of sleep have proved lack of it can cause fairly rapid physical and mental deterioration(恶化). But on the other hand, it docsn't need too much. So if you're sleeping in front of the TV, you won't sleep soundly at night. Similarly, if you're holidaying in Spain, and spending your days sleeping on the beach, chances are that you'll be wide awake at bedtime. Of course, the problem for my summer insomniacs is that, despite a strong urge to put their heads down on their desks in the afternoons, they aren't getting any extra sleep to compensate for their wakeful nights. For the worst sufferers I sometimes prescribe a mild sleeping pill which, after a few nights, reestablishes the body's natural sleep rhythm, conditioning it to accept the heat. 41.From the passage, insomnia results from_ A. the interrupting of the ordinary sleep pattern B. Being unable to sleep C. keeping awake at night D. drugs to treat a special disease 42. Lack of sleep will lead to A. a sudden change in lifestyle B.a good condition in body C. the habit of being sleep in front of the television D.aquick drop in both body and mind condition 43.A mild sleeping pill can help a person well A. spend time sleeping B. Recover their normal sleep C. keep awake at night D. Compensate for their missing sleep 44.The problem for the author's summer insomniacs is that they A. can't make up for the sleepless nights B. Sleep in the afternoons C.can have extra sleep at night D.can never sleep well 45.It can be inferred that the writeris a A. singer B. SuffererC. Doctor D. Tourist 页 共 4 页
题目解答
答案
41.A
42.D
43.B
44.A
45.C
解析
问题要求我们根据给定的段落,选择最佳答案。段落主要讨论了失眠的原因、缺乏睡眠的影响以及如何通过药物帮助恢复正常的睡眠模式。
步骤 2:分析每个问题
问题 41:从段落中,失眠是由于什么引起的?
段落中提到失眠是由于自然睡眠节奏的干扰引起的。因此,正确答案是 A. the interrupting of the ordinary sleep pattern(普通睡眠模式的中断)。
问题 42:缺乏睡眠会导致什么?
段落中提到缺乏睡眠会导致身体和精神的快速恶化。因此,正确答案是 D. a quick drop in both body and mind condition(身体和精神状况的快速下降)。
问题 43:轻微的安眠药可以帮助一个人做什么?
段落中提到轻微的安眠药可以帮助恢复正常的睡眠模式。因此,正确答案是 B. recover their normal sleep(恢复正常的睡眠)。
问题 44:作者的夏季失眠者的问题是什么?
段落中提到作者的夏季失眠者的问题是他们无法弥补失眠的夜晚。因此,正确答案是 A. can't make up for the sleepless nights(无法弥补失眠的夜晚)。
问题 45:可以推断出作者是什么?
段落中提到作者有时会开轻微的安眠药,因此可以推断出作者是医生。因此,正确答案是 C. Doctor(医生)。