题目
1. Directions: Read the following passage and choose the correct answer for question or statement. Traveling captures our imagination with a sense of wanderlust and has us longing for more destinations to visit, cultures to experience, food to eat, and people to meet. As amazing as traveling is, many people think they need to wait until their later years to really explore a lot of the world. But I want to inspire you to travel more now, whilst you are young. We can consider concepts and we can consider experiences. When we travel, we may notice that some of the things we have heard about the world end up being very different from what we were told to believe. Traveling is also an amazingly underrated investment. As you travel you are exposed to more new people, cultures and lifestyles than you are by remaining in your homeland. With all the new experiences in your life, you are also exposed to new insights, ways of seeing the world and ways of life. These often give people a new purpose for their lives. If you are feeling unclear as to what your purpose is in life, what you want to do with your life, the career or educational path you want to pursue, you can go traveling. You might just be surprised about what you discover in the form of a new sense of purpose and direction in life. Life is a wonderful gift. As we travel and experience more of the world and life itself, we often become overwhelmed with gratitude and appreciation for all the beautiful moments we enjoy. This bring us the realization that we can experience new things and be more practive from now on whilst we are young and energetic. 1.1 According to this passage, many people think they _ to really explore a lot of the world [单选题20分] A. do not have enough experience B. do not have enough time C. are eager D. need to wait until their later years
1. Directions: Read the following passage and choose the correct answer for question or statement. Traveling captures our imagination with a sense of wanderlust and has us longing for more destinations to visit, cultures to experience, food to eat, and people to meet. As amazing as traveling is, many people think they need to wait until their later years to really explore a lot of the world. But I want to inspire you to travel more now, whilst you are young. We can consider concepts and we can consider experiences. When we travel, we may notice that some of the things we have heard about the world end up being very different from what we were told to believe. Traveling is also an amazingly underrated investment. As you travel you are exposed to more new people, cultures and lifestyles than you are by remaining in your homeland. With all the new experiences in your life, you are also exposed to new insights, ways of seeing the world and ways of life. These often give people a new purpose for their lives. If you are feeling unclear as to what your purpose is in life, what you want to do with your life, the career or educational path you want to pursue, you can go traveling. You might just be surprised about what you discover in the form of a new sense of purpose and direction in life. Life is a wonderful gift. As we travel and experience more of the world and life itself, we often become overwhelmed with gratitude and appreciation for all the beautiful moments we enjoy. This bring us the realization that we can experience new things and be more practive from now on whilst we are young and energetic. 1.1 According to this passage, many people think they _ to really explore a lot of the world [单选题20分] A. do not have enough experience B. do not have enough time C. are eager D. need to wait until their later years
题目解答
答案
根据文章第一段第三行,“As amazing as traveling is, many people think they need to wait until their later years to really explore a lot of the world.” 可知,许多人认为需要等到晚年才能真正探索世界。
A项“没有足够经验”未提及;
B项“没有足够时间”不符合文意;
C项“渴望”与“需要等待”不符;
D项“需要等到晚年”与原文一致。
答案:D. need to wait until their later years
解析
本题考查对文章细节的理解,需要根据原文直接提取关键信息。解题核心在于定位到第一段中明确提到的“many people think they need to wait until their later years to really explore a lot of the world”。需注意选项中与原文表述完全一致的选项,排除干扰项。
- 定位关键句:文章第一段第三行明确指出,“many people think they need to wait until their later years to really explore a lot of the world”。
- 分析选项:
- A. do not have enough experience:文中未提及“经验不足”这一原因。
- B. do not have enough time:文中强调的是“等待晚年”,而非“时间不够”。
- C. are eager:与原文“需要等待”的态度矛盾。
- D. need to wait until their later years:与原文表述完全一致。
- 结论:正确答案为D,直接对应原文内容。