题目
【单选题】What does the author mean by saying "blunt the sharp edge of enthusiasm" (Para. 4)? PASSAGE PASSAGE PASSAGE After decades of being on the back burner owing to costs far outweighing benefits, deep sea mining is now emerging as a serious threat to the stability of ocean systems and processes that have yet to be understood well enough to punish in good conscience their large-scale destruction. Critical to evaluating what is at stake are technologies needed to access the deep sea. The mining company, Nautilus Minerals, has invested heavily in mining machinery. However, resources needed for independent scientific assessment at those depths are essentially non-existent. The role of life in the deep sea relating to the carbon cycle is vaguely understood, and the influence of the microbial(微生物) systems (only recently discovered) and the diverse ecosystems in the water column and sea bed have yet to be thoughtfully analyzed. The principle of exploiting minerals in the deep sea is based on their perceived current monetary value. The living systems that will be destroyed are perceived to have no monetary value. Will decisions about use of the natural world continue to be based on the financial advantage for a small number of people despite risks to systems that maintain planetary stability -- systems that support human survival? The IUCN (International Union for Conservation of Nature) World Conservation Congress helps set in motion some significant and very timely actions that could help blunt the sharp edge of enthusiasm for dividing up the deep ocean. Whatever it takes, there must be ways to elevate recognition of the critical importance of intact natural systems. We need technologies to access the deep sea to independently explore and understand the nature of Earth's largest living system. But most importantly, we need the will to challenge and change the attitudes, traditions and policies about the natural world that have driven us to burn through the assets as if there is no tomorrow. This "as if" can be a reality -- or not -- depending on what we do now. Or what we fail to do. However, there is undeniably cause for hope: there is still time to choose.A. Put a stop to the deep sea mining projects.B. Solve the conflicts among deep sea miners.A.Cool down the craze of deep sea exploitation.D. Recognize the enthusiasm towards the ocean.
【单选题】What does the author mean by saying "blunt the sharp edge of enthusiasm" (Para. 4)? PASSAGE PASSAGE PASSAGE After decades of being on the back burner owing to costs far outweighing benefits, deep sea mining is now emerging as a serious threat to the stability of ocean systems and processes that have yet to be understood well enough to punish in good conscience their large-scale destruction. Critical to evaluating what is at stake are technologies needed to access the deep sea. The mining company, Nautilus Minerals, has invested heavily in mining machinery. However, resources needed for independent scientific assessment at those depths are essentially non-existent. The role of life in the deep sea relating to the carbon cycle is vaguely understood, and the influence of the microbial(微生物) systems (only recently discovered) and the diverse ecosystems in the water column and sea bed have yet to be thoughtfully analyzed. The principle of exploiting minerals in the deep sea is based on their perceived current monetary value. The living systems that will be destroyed are perceived to have no monetary value. Will decisions about use of the natural world continue to be based on the financial advantage for a small number of people despite risks to systems that maintain planetary stability -- systems that support human survival? The IUCN (International Union for Conservation of Nature) World Conservation Congress helps set in motion some significant and very timely actions that could help blunt the sharp edge of enthusiasm for dividing up the deep ocean. Whatever it takes, there must be ways to elevate recognition of the critical importance of intact natural systems. We need technologies to access the deep sea to independently explore and understand the nature of Earth's largest living system. But most importantly, we need the will to challenge and change the attitudes, traditions and policies about the natural world that have driven us to burn through the assets as if there is no tomorrow. This "as if" can be a reality -- or not -- depending on what we do now. Or what we fail to do. However, there is undeniably cause for hope: there is still time to choose.
- A. Put a stop to the deep sea mining projects.
- B. Solve the conflicts among deep sea miners.
- A.Cool down the craze of deep sea exploitation.
- D. Recognize the enthusiasm towards the ocean.
题目解答
答案
Cool down the craze of deep sea exploitation.
解析
步骤 1:理解背景信息
文章讨论了深海采矿的兴起及其对海洋系统稳定性的威胁。作者提到,深海采矿的兴起是基于矿物的当前货币价值,而被破坏的生态系统被认为没有货币价值。作者还提到,IUCN(国际自然保护联盟)世界保护大会采取了一些及时的行动,以帮助“钝化”对深海划分的狂热。
步骤 2:分析选项
A. Put a stop to the deep sea mining projects.(停止深海采矿项目)
B. Solve the conflicts among deep sea miners.(解决深海矿工之间的冲突)
C. Cool down the craze of deep sea exploitation.(冷却对深海开发的狂热)
D. Recognize the enthusiasm towards the ocean.(认可对海洋的热情)
步骤 3:选择正确答案
根据文章内容,作者提到IUCN世界保护大会采取了一些及时的行动,以帮助“钝化”对深海划分的狂热。因此,正确答案是C选项,即“冷却对深海开发的狂热”。
文章讨论了深海采矿的兴起及其对海洋系统稳定性的威胁。作者提到,深海采矿的兴起是基于矿物的当前货币价值,而被破坏的生态系统被认为没有货币价值。作者还提到,IUCN(国际自然保护联盟)世界保护大会采取了一些及时的行动,以帮助“钝化”对深海划分的狂热。
步骤 2:分析选项
A. Put a stop to the deep sea mining projects.(停止深海采矿项目)
B. Solve the conflicts among deep sea miners.(解决深海矿工之间的冲突)
C. Cool down the craze of deep sea exploitation.(冷却对深海开发的狂热)
D. Recognize the enthusiasm towards the ocean.(认可对海洋的热情)
步骤 3:选择正确答案
根据文章内容,作者提到IUCN世界保护大会采取了一些及时的行动,以帮助“钝化”对深海划分的狂热。因此,正确答案是C选项,即“冷却对深海开发的狂热”。