阅读理解 Online advertising is the means of selling a product on the Internet. With the arrival of the Internet, the business world has become digitalized (数字化) and people prefer buying things online, which is easier and faster. Online advertising is also known as e-advertising. It offers a great variety of services, which can not be offered by any other way of advertising. One major benefit of online advertising is the immediate spread of information that is not limited by geography or time. Online advertising can be viewed day and night throughout the world. Besides, it reduces the cost and increases the profit of the company. Small businesses especially find online advertising cheap and effective. They can focus on their ideal customers and pay very little for the advertisements. In a word, online advertising is a cheap and effective way of advertising, whose success has so far fully proved its great potential (潜力).( ) 1. According to the first paragraph, buying things online is more .A. convenientB. fashionableC. traditionalD. difficult( ) 2. Compared with any other way of advertising, online advertising .A. attracts more customersB. displays more samples (样品)C. offers more servicesD. reduces more profits( ) 3. Which of the following statements is TRUE of online advertising?A. It has taken the place of traditional advertising.B. It will make the Internet technology more efficient.C. It can help sell the latest models of digitalized productsD. It can spread information without being limited by time.( ) 4. Who can especially benefit from online advertising?A. Local companies.B. Small businesses.C. Government departments. D. International organizations.( ) 5. This passage is mainly about .A. the function and the use of the InternetB. the application of digital technologyC. the development of small businessesD. the advantages of online advertising.
阅读理解
Online advertising is the means of selling a product on the Internet. With the arrival of the Internet, the business world has become digitalized (数字化) and people prefer buying things online, which is easier and faster. Online advertising is also known as e-advertising. It offers a great variety of services, which can not be offered by any other way of advertising.
One major benefit of online advertising is the immediate spread of information that is not limited by geography or time. Online advertising can be viewed day and night throughout the world. Besides, it reduces the cost and increases the profit of the company.
Small businesses especially find online advertising cheap and effective. They can focus on their ideal customers and pay very little for the advertisements.
In a word, online advertising is a cheap and effective way of advertising, whose success has so far fully proved its great potential (潜力).
( ) 1. According to the first paragraph, buying things online is more .
A. convenient
B. fashionable
C. traditional
D. difficult
( ) 2. Compared with any other way of advertising, online advertising .
A. attracts more customers
B. displays more samples (样品)
C. offers more services
D. reduces more profits
( ) 3. Which of the following statements is TRUE of online advertising?
A. It has taken the place of traditional advertising.
B. It will make the Internet technology more efficient.
C. It can help sell the latest models of digitalized products
D. It can spread information without being limited by time.
( ) 4. Who can especially benefit from online advertising?
A. Local companies.
B. Small businesses.
C. Government departments.
D. International organizations.
( ) 5. This passage is mainly about .
A. the function and the use of the Internet
B. the application of digital technology
C. the development of small businesses
D. the advantages of online advertising
.题目解答
答案
答案: 1.A;2.C;3.D;4.B;5.D.
.解析
题目要求我们阅读一篇关于在线广告的文章,并回答五个选择题。每个问题都要求我们从文章中找到相关信息并选择正确的答案。
步骤 2:分析问题
1. 根据第一段,网上购物更方便。
2. 与任何其他广告方式相比,在线广告提供更多的服务。
3. 关于在线广告的陈述,它可以在不受时间限制的情况下传播信息。
4. 谁能从在线广告中特别受益,小企业。
5. 这篇文章主要讲的是在线广告的优点。
步骤 3:解答问题
1. 根据第一段,网上购物更方便。A. convenient
2. 与任何其他广告方式相比,在线广告提供更多的服务。C. offers more services
3. 关于在线广告的陈述,它可以在不受时间限制的情况下传播信息。D. It can spread information without being limited by time.
4. 谁能从在线广告中特别受益,小企业。B. Small businesses.
5. 这篇文章主要讲的是在线广告的优点。D. the advantages of online advertising.