题目
Today Newton is a very clean place. Many years ago, however, there were millions of rats in it. They attacked the cats and dogs. Sometimes a great number of them knocked down a man or woman walking home at night. The rats were very large in size and they harmed many people.The Government ordered everybody to kill rats. Most people were lazy, so they didn't kill many. The Government promised to pay some money for each dead rat. That made the people very happy. They killed thousands of rats everyday. A Government officer put all the dead rats in a big pile. Sometimes a man brought hundreds in one day.After two weeks there were not many rats in the city, but people still brought many rats to the Government office. The Government officer thought that people were stealing dad rats from the pile. He ordered his men to dig a deep hole and put the rats in it. Soon there were no more rats, and the Government didn't pay any more money.1)、Newton is a place which ______.A. used to be very cleanB. is no longer a cityC. is very cleanD. will be very clean
Today Newton is a very clean place. Many years ago, however, there were millions of rats in it. They attacked the cats and dogs. Sometimes a great number of them knocked down a man or woman walking home at night. The rats were very large in size and they harmed many people.The Government ordered everybody to kill rats. Most people were lazy, so they didn't kill many. The Government promised to pay some money for each dead rat. That made the people very happy. They killed thousands of rats everyday. A Government officer put all the dead rats in a big pile. Sometimes a man brought hundreds in one day.After two weeks there were not many rats in the city, but people still brought many rats to the Government office. The Government officer thought that people were stealing dad rats from the pile. He ordered his men to dig a deep hole and put the rats in it. Soon there were no more rats, and the Government didn't pay any more money.1)、Newton is a place which ______.
A. used to be very clean
B. is no longer a city
C. is very clean
D. will be very clean
题目解答
答案
C. is very clean
解析
步骤 1:理解背景信息
Newton现在是一个非常干净的地方,但多年前,它有很多老鼠,这些老鼠对人们造成了很大的危害。
步骤 2:分析问题
问题询问Newton现在是一个什么样的地方。根据文章第一句“Today Newton is a very clean place.”,可以得出答案。
步骤 3:选择正确答案
根据文章第一句,Newton现在是一个非常干净的地方,因此选项C是正确的。
Newton现在是一个非常干净的地方,但多年前,它有很多老鼠,这些老鼠对人们造成了很大的危害。
步骤 2:分析问题
问题询问Newton现在是一个什么样的地方。根据文章第一句“Today Newton is a very clean place.”,可以得出答案。
步骤 3:选择正确答案
根据文章第一句,Newton现在是一个非常干净的地方,因此选项C是正确的。