logonew chat icon top
  • icon-chaticon-chat-active搜题/提问
    new chat icon
    新建会话
  • icon-calculatoricon-calculator-active计算器
  • icon-subjecticon-subject-active学科题目
  • icon-pluginicon-plugin-active浏览器插件
  • icon-uploadicon-upload-active上传题库
  • icon-appicon-app-active手机APP
recent chat icon
历史记录
首页
/
英语
题目

Dr.William Farber,a forward-thinking veterinarian,is not one to be swayed by the skepticism of his peers.After performing acupuncture on a rabbit,he asserts, "I am not crazy," and instead considers himself to be "ahead of my time." Despite occasional ridicule from coworkers due to his unconventional methods,Farber is confident in the effectiveness of his approach. Farber,an alumnus of Colorado State University,initially followed a more traditional veterinary path.His interest in alternative treatments was piqued 20 years ago when he experienced severe back pain.After finding little relief from muscle-relaxing drugs,he turned to acupuncture —an ancient Chinese therapeutic practice —and was pleasantly surprised by the improvement he experienced after just a few sessions.This personal success inspired him to explore these techniques further,leading him to integrate them into his veterinary practice after a couple of years of study. Farber's holistic approach to veterinary medicine,which combines traditional Western treatments with acupuncture,chiropractic,and herbal medicine,has yielded positive outcomes for his patients.Leigh Tindale's dog,Charlie,who suffered from a serious heart condition,was given an additional five months of life thanks to Farber's treatments,which significantly alleviated Charlie's suffering.Similarly,Priscilla Dewing noticed that her horse,Nappy,enjoyed improved mobility and comfort after receiving a chiropractic adjustment. Farber is optimistic about the future of holistic veterinary medicine,and the growth in membership of the American Holistic Veterinary Medical Association —from 30 in 1982 to over 700 today —suggests that his optimism may be well-founded.He expresses his commitment to his work,saying, "Sometimes it surprises me that it works so well.I will do anything to help an animal.That's my job." His dedication to finding the most effective treatments for animals,whether traditional or holistic,underscores his commitment to his profession and the well-being of the animals he treats.(1)What do some of Farber's coworkers think of him? ____ A.He's odd.B.He's strict.C.He's brave.D.He's rude.(2)Why did Farber decide to try acupuncture on pets? ____ A.He was trained in it at university.B.He was inspired by another veterinarian.C.He benefited from it as a patient.D.He wanted to save money for pet owners.(3)What does paragraph 3 mainly talk about? ____ A.Steps of a chiropractic treatment.B.The complexity of veterinarians' work.C.Examples of rare animal diseases.D.The effectiveness of holistic medicine.(4)Why does the author mention the American Holistic Veterinary Medical Association? ____ A.To prove Farber's point.B.To emphasize its importance.C.To praise veterinarians.D.To advocate animal protection.

    Dr.William Farber,a forward-thinking veterinarian,is not one to be swayed by the skepticism of his peers.After performing acupuncture on a rabbit,he asserts, "I am not crazy," and instead considers himself to be "ahead of my time." Despite occasional ridicule from coworkers due to his unconventional methods,Farber is confident in the effectiveness of his approach.
    Farber,an alumnus of Colorado State University,initially followed a more traditional veterinary path.His interest in alternative treatments was piqued 20 years ago when he experienced severe back pain.After finding little relief from muscle-relaxing drugs,he turned to acupuncture —an ancient Chinese therapeutic practice —and was pleasantly surprised by the improvement he experienced after just a few sessions.This personal success inspired him to explore these techniques further,leading him to integrate them into his veterinary practice after a couple of years of study.
    Farber's holistic approach to veterinary medicine,which combines traditional Western treatments with acupuncture,chiropractic,and herbal medicine,has yielded positive outcomes for his patients.Leigh Tindale's dog,Charlie,who suffered from a serious heart condition,was given an additional five months of life thanks to Farber's treatments,which significantly alleviated Charlie's suffering.Similarly,Priscilla Dewing noticed that her horse,Nappy,enjoyed improved mobility and comfort after receiving a chiropractic adjustment.
    Farber is optimistic about the future of holistic veterinary medicine,and the growth in membership of the American Holistic Veterinary Medical Association —from 30 in 1982 to over 700 today —suggests that his optimism may be well-founded.He expresses his commitment to his work,saying, "Sometimes it surprises me that it works so well.I will do anything to help an animal.That's my job." His dedication to finding the most effective treatments for animals,whether traditional or holistic,underscores his commitment to his profession and the well-being of the animals he treats.

(1)What do some of Farber's coworkers think of him? ____
A.He's odd.
B.He's strict.
C.He's brave.
D.He's rude.
(2)Why did Farber decide to try acupuncture on pets? ____
A.He was trained in it at university.
B.He was inspired by another veterinarian.
C.He benefited from it as a patient.
D.He wanted to save money for pet owners.
(3)What does paragraph 3 mainly talk about? ____
A.Steps of a chiropractic treatment.
B.The complexity of veterinarians' work.
C.Examples of rare animal diseases.
D.The effectiveness of holistic medicine.
(4)Why does the author mention the American Holistic Veterinary Medical Association? ____
A.To prove Farber's point.
B.To emphasize its importance.
C.To praise veterinarians.
D.To advocate animal protection.

题目解答

答案

(1)观点态度题。由本文第一段中最后一句话Despite occasional ridicule from coworkers due to his unconventional methods,Farber is confident in the effectiveness of his approach.(尽管由于他的非传统方法偶尔会受到同事的嘲笑,但Farber对自己方法的有效性很有信心。)可知,一些同事会嘲笑Farber,可能会认为他有点奇怪。故选A。
(2)推理判断题。由本文第二段中最后一句话This personal success inspired him to explore these techniques further,leading him to integrate them into his veterinary practice after a couple of years of study.(这一个人成功激励他进一步探索这些技术,经过几年的学习,他将这些技术融入到他的兽医实践中。)可知促使Farber尝试将针灸用于宠物的原因是作为病人他从针灸中受益过。故选C。
(3)段落大意题。由本文第三段"Farber's holistic approach to veterinary medicine,which combines traditional Western treatments with acupuncture,chiropractic,and herbal medicine,has yielded positive outcomes for his patients.Leigh Tindale's dog,Charlie,who suffered from a serious heart condition,was given an additional five months of life thanks to Farber's treatments,which significantly alleviated Charlie's suffering.Similarly,Priscilla Dewing noticed that her horse,Nappy,enjoyed improved mobility and comfort after receiving a chiropractic adjustment.(Farber的兽医整体疗法将传统的西方疗法与针灸、脊椎指压疗法和草药结合起来,为他的病人带来了积极的效果。Leigh Tindale的狗Charlie患有严重的心脏病,由于Farber的治疗,它多活了五个月,这大大减轻了Charlie的痛苦。同样,Priscilla Dewing注意到,她的马Nappy在接受脊椎按摩治疗后,活动能力和舒适度都有所提高。)可知,第三段主要讨论了整体医学的有效性。故选D。
(4)推理判断题。由本文最后一段中第一句话Farber is optimistic about the future of holistic veterinary medicine,and the growth in membership of the American Holistic Veterinary Medical Association—from 30 in 1982 to over 700 today—suggests that his optimism may be well-founded.(Farber对整体兽医学的未来持乐观态度,美国整体兽医学协会会员的增长——从1982年的30个增加到今天的700多个——表明他的乐观可能是有根据的。)可知,作者提到美国整体兽医协会是为了证明Farber的观点。故选A。

相关问题

  • The increase in international business and in foreign investment has created a need for executives with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. Americans, however, have not been well trained in either area and, consequently, have not enjoyed the same level of success in negotiation in an international arena as have their foreign counterparts. Negotiating is the process of communicating back and forth for the purpose of reaching an agreement. It involves persuasion and compromise, but in order to participate in either one, the negotiators must understand the ways in which people are persuaded and how compromise is reached within the culture of the negotiation. In many international business negotiations abroad, Americans are perceived as wealthy and impersonal. It often appears to the foreign negotiator that the American represents a large multi-million-dollar corporation that can afford to pay the price without bargaining further. The American negotiator’s role becomes that of an impersonal supplier of information and cash. In studies of American negotiators abroad, several traits have been identified that may serve to confirm this stereotypical perception, while undermining the negotiator’s position. Two traits in particular that cause cross-cultural misunderstanding are directness and impatience on the part of the American negotiator. Furthermore, American negotiators often insist on realizing short-term goals. Foreign negotiators, on the other hand, may value the relationship established between negotiators and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidify the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other negotiator. Clearly, perceptions and differences in values affect the outcomes of negotiations and the success of negotiators. For Americans to play a more effective role in international business negotiations, they must put forth more effort to improve cross-cultural understanding. [共5题](1)What kind of manager is needed in present international business and foreign investment? [本题2分]A. The man who represents a large multi-million-dollar corporation. B. The man with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. C. The man who is wealthy and impersonal. D. The man who can negotiate with his foreign counterparts.

  • 21.The language school started a new __ to help young learners with reading and writing.-|||-A.course B.design C.event D.progress

  • "There is a senseless concept that children grow up and leave home when they're 18,and the truth is far from that,"says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin.Today,unexpected numbers of young adults are living with their parents."There is a major change in the middle class,"declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University,whose son,19,moved back in after an absence of eight months.Analysts list a variety of reasons for this return to the nest.The marriage age is rising,a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people.A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters.For some,the expense of an away-from-home college education has become so extremely great that many students now attend local schools.Even after graduation,young people find their wings clipped(夹住) by skyrocketing housing costs.Living at home,says Knighton,a school teacher,continues to give her security and moral support.Her mother agreed,"It's ridiculous for the kids to pay all that money for rent.It makes sense for kids to stay at home."But sharing the family home requires adjustments for all.There are the hassles over bathrooms,telephones and privacy.Some families,however,manage the delicate balancing act.But for others,it proves too difficult.Michelle Del Turco,24,has been home three times-and left three times."What I considered a social drink,my dad considered an alcohol problem,"she explains."He never liked anyone I dated,so I either had to hide away or meet them at friends'houses."Just how long should adult children live with their parents before moving on?Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake.Children struggling to establish separate identities,can end up with"a sense of inadequacy,defeat and failure."And aging parents,who should be enjoying some financial and personal freedom,find themselves stuck with responsibilities.Many agree that brief visits,however,can work beneficially.63.According to the author,there was once a trend (趋势) in the U.S ____ .A.for middle class young adults to stay with their parents.B.for young adults to get jobs nearby in order to live with their parents.C.for married young adults to move back home after a lengthy absence.D.for young adults to leave their parents and live independently.64.Which of the following does not account for young adults returning to the nest? ____ A.Young adults find housing costs too high.B.Quite a number of young adults attend local schools.C.Young adults are psychologically and intellectually immature.D.Young adults seek parental comfort and moral support.65.One of the disadvantages of young adults returning to stay with their parents is that ____ .A.the young adults tend to be overprotected by their parentsB.there will unavoidably be inconveniences in everyday lifeC.most parents find it difficult to keep a bigger family goingD.public opinion is against young adults staying with their parents66.The word"hassles"in the passage (Para.3,Line 4)probably means ____ .A.agreementsB.worriesC.disadvantagesD.quarrels

  • These drugs are available over-the-counter without a(n)__________. ()A. infectionB. dosageC. prescription

  • Responsibilities ______becoming a father.A. charge forB. go withC. save forD. go through

  • 6. The children will now play some pieces of music that they ______ themselves. A.were taught B.composed C.accomplished D.worked7. While she waited,she tried to ______ her mind with pleasant thoughts of the vacation. A.occupy B.compose C.think D.intensify8. In the film,the peaceful life of a monk ______ the violent life of a murderer. A.is compared with B.is compared to C.is contrasted to D.is contrasted with9. ______ to pay for an order is simplicity itself. A.Use plastic B.Using plastics C.Using plastic D.Used plastic10. Additional time is required for cooking or ______ homemade dishes. A.chill B.to chill C.chilled D.chilling

  • (Walk)______ a long way, Robbins began to feel tired.

  • In some families,new adults and kids seem to slip in effortlessly, ____ they have been there all along.A. whileB. thoughC. becauseD. as though

  • The coming of the railways in the 1830s ________ our society and economic life.A. transferredB. transformedC. transportedD. transmitted

  • ______, there is no one at home. The lights are out.A. EvidentlyB. EvidentC. EvidencedD. Evidence

  • Dreams can be a rich source of ___________ for an artist. (inspire)

  • ( )I can’t recall the______, but I did meet her before.A. occasionallyB. occasionalC. occasionD. occasioned

  • Fill in the blanks with the words given below.Change the form where necessary.Each word can be used only once. budget defy dilemma diverseloyalty manipulate objectivePerspective tackle urge (1)The ____ of the "upright"message is to ask people to save,while the "permissive"message asks people to spend.(2)If you find yourself in a(n) ____ about what is the right decision for your career,speak to a career counselor.(3)It is important for parents to listen to their children's opinion because they may have a very different ____ on the things they've seen.(4)To cater for the different tastes of athletes from all over the world,the organizers of the Beijing Winter Olympics prepared ____ dishes.(5)If you want to save money for a rainy day making a(n) ____ is the first step you may want to take because it gives you a clear plan.(6)The Chinese legend goes that Yue Fei's mother tattooed four Chinese characters on his back to remind him of the importance of ____ to the nation.(7)When children are addicted to online games,they would often ____ their parents and stay online for hours every day.(8)The report goes on to ____ the technicians to take a more active role in developing the standards of artificial intelligence.

  • ID 89612-|||-We prefer fully __ the plan __ it into execution in a hurry.-|||-OA.discussing.to put-|||-OB.discussing . than put-|||-C.discussing...to putting-|||-O Do ti discuss.than to put

  • If you_________in a job for several years, you may be able to accumulate a lot of work experience and skills that would be beneficial to your future career development.A. have workedB. had workedC. have been workingD. had been working

  • The _ of considerable statistics will make it impossible to draw the final decision .A dependence B consequence C presence D absence

  • Whenever I have trouble ( ) many problems, I ask Jack for help.A. dealing withB. to deal withC. on dealing withD. deal with

  • 26 )Could she picture him ___ politics with her father in the drawing -room at her home ?A discussing B. to discuss C.as to discuss D. that discusses

  • Never before in my career _ _ of an assignment A have l frightened B had I frightened C had I been frightened D have I been frightened

  • Elder and weaker Mr. Mag paid_visits to his old friends. A. scarceB. rare()C. insufficientD. inadequate

上一页下一页
logo
广州极目未来文化科技有限公司
注册地址:广州市黄埔区揽月路8号135、136、137、138房
关于
  • 隐私政策
  • 服务协议
  • 权限详情
学科
  • 医学
  • 政治学
  • 管理
  • 计算机
  • 教育
  • 数学
联系我们
  • 客服电话: 010-82893100
  • 公司邮箱: daxuesoutijiang@163.com
  • qt

©2023 广州极目未来文化科技有限公司 粤ICP备2023029972号    粤公网安备44011202002296号