阅读理解(每小题2分,共30分)Read the passage. Write True or False for the statements. (正确的填T,错误的填F)The perfect job Milo Black has found his dream career. Every day he gets up early, puts on his trainers and checks his schedule to see his jobs for the day. Then he gets on his bike and cycles to his first house. Usually his first customer is waiting for him already: making a lot of noise and jumping up and down outside the house. Milo is a professional dog walker. Milo says, "I wasn't very good at school. I never got good grades and I found a lot of subjects boring. When I left school, I didn't know what to do. Then one day, my friend asked me if I could walk her dog while she was at work. I really enjoyed it and thought: ‘Hey, I could make a job out of this!' So I went home, made a website and advertised my service. I usually walk about eight dogs a day and I make a good living from it." For a boy who didn't do well at school, Milo has found a job with a lot of benefits. He says,“I don't need to spend money on smart clothes for work, although I do go through a lot of trainers! My customers are always friendly and happy to see me, and I love spending time with them. Finally, I'm always outside in the fresh air. Who wants to sit at a desk all day? Not me!”1. Milo doesn't like his job.2. Milo's job is to look after sick dogs.3. Milo didn't do well in his studies.4.Milo advertised his business online at the beginning.5. Milo likes to wear smart clothes to work
阅读理解(每小题2分,共30分)
Read the passage. Write True or False for the statements. (正确的填T,错误的填F)
The perfect job
Milo Black has found his dream career. Every day he gets up early, puts on his trainers and checks his schedule to see his jobs for the day. Then he gets on his bike and cycles to his first house. Usually his first customer is waiting for him already: making a lot of noise and jumping up and down outside the house. Milo is a professional dog walker.
Milo says, "I wasn't very good at school. I never got good grades and I found a lot of subjects boring. When I left school, I didn't know what to do. Then one day, my friend asked me if I could walk her dog while she was at work. I really enjoyed it and thought: ‘Hey, I could make a job out of this!' So I went home, made a website and advertised my service. I usually walk about eight dogs a day and I make a good living from it."
For a boy who didn't do well at school, Milo has found a job with a lot of benefits. He says,“I don't need to spend money on smart clothes for work, although I do go through a lot of trainers! My customers are always friendly and happy to see me, and I love spending time with them. Finally, I'm always outside in the fresh air. Who wants to sit at a desk all day? Not me!”
1. Milo doesn't like his job.
2. Milo's job is to look after sick dogs.
3. Milo didn't do well in his studies.
4.Milo advertised his business online at the beginning.
5. Milo likes to wear smart clothes to work
题目解答
答案
1. F
2. F
3. T
4. T
5. F
解析
文章讲述了Milo Black找到了他梦想中的职业,即专业遛狗。他每天早上起床,穿上运动鞋,查看日程安排,然后骑自行车去遛狗。Milo在上学时成绩不好,后来通过朋友的建议开始遛狗,并在网上宣传他的服务。他每天遛大约八只狗,从中谋生。Milo认为他的工作有很多好处,包括不需要穿正装,顾客总是友好且开心,以及他总是在户外呼吸新鲜空气。
步骤 2:分析每个陈述
1. Milo doesn't like his job.
- 根据文章,Milo认为他的工作有很多好处,因此他喜欢他的工作。
2. Milo's job is to look after sick dogs.
- 文章中提到Milo的工作是遛狗,而不是照顾生病的狗。
3. Milo didn't do well in his studies.
- 文章中提到Milo在学校时成绩不好。
4. Milo advertised his business online at the beginning.
- 文章中提到Milo在网上宣传他的服务。
5. Milo likes to wear smart clothes to work.
- 文章中提到Milo不需要穿正装去工作。