Part I Writing ( 30 minutes ) Directions : For this part,you are allowed 30 minutes to write an essay titled "Are people becoming addicted to technology?''. The statement given below is for your reference . You should write at least 120 words but no more than 180 words . Nummeral studies claim that addition to technology is real and it has the same effect on the brain as drug addiction . ( ) _
Part I Writing ( 30 minutes )
Directions : For this part,you are allowed 30 minutes to write an essay titled "Are people becoming addicted to technology?''. The statement given below is for your reference . You should write at least 120 words but no more than 180 words .
Nummeral studies claim that addition to technology is real and it has the same effect on the brain as drug addiction . ( ) _
题目解答
答案
参考答案,答案不唯一
Are People Becoming Addicted to Technology?
With modern technologies being innovated at a rapid speed, numerous digital gadgets are changing people’s lives in dramatic ways. However, this has indeed led to some people’s addiction to digital products.
The people’s addiction to technology is mainly reflected in two ways. First, people depend on digital devices because they bring convenience to daily life. For example, people can make payment on smartphones just by scanning QR codes, which saves them the trouble of carrying a wallet. Second, some video games are too engaging that people with little self-control can hardly drag themselves away from the screen. These people, most of whom are unable to acquire equal level of happiness elsewhere, are more suscIn conclusion, over-dependence on digital products is seemingly inescapable yet we should strive to avoid it as much as possible. We should put forward efficient regulations to encourage a more sensible and controlled use of digital products.
解析
题目要求写一篇关于“人们是否对技术上瘾”的文章,需要在30分钟内完成,字数在120到180之间。文章需要基于给定的参考陈述,即“许多研究表明,对技术的上瘾是真实的,并且对大脑的影响与药物成瘾相同”。
步骤 2:构建文章结构
文章需要包含引言、主体和结论。引言部分简要介绍技术对人们生活的影响,主体部分讨论技术上瘾的表现和原因,结论部分总结观点并提出建议。
步骤 3:撰写文章
根据题目要求和文章结构,撰写文章,确保内容完整、逻辑清晰、字数符合要求。