logo
  • write-homewrite-home-active首页
  • icon-chaticon-chat-activeAI 智能助手
  • icon-subjecticon-subject-active学科题目
  • icon-uploadicon-upload-active上传题库
  • icon-appicon-app-active手机APP
首页
/
英语
题目

DI tried not to be biased,but I had my doubts about hiring Stevie.His social worker assured me that he would be a good,reliable busboy.But I had never had a mentally handicapped employee.He was short,a little fat with the smooth facial features and thick-tongued speech of Down's Syndrome(唐氏综合症).I thought most of my customers would be uncomfortable around Stevie so I closely watched him for the first few weeks.I shouldn't have worried.After the first week,Stevie had my staff wrapped around his fat little finger,and within a month my regular truck customers had adopted him as their official truck stop mascot(吉祥物).After that,I really didn't care what the rest of the customers thought of him.He was like a 21-year-old in blue jeans and Nikes,eager to laugh and eager to please,but fierce in his attention to his duties.Every salt and pepper shaker was exactly in its place,not a coffee spill was visible when Stevie got done with the table.Our only problem was persuading him to wait to clean a table until after the customers were finished.Over time,we learned that he lived with his mother,a widow who was disabled after repeated surgeries for cancer.Money was tight,and what__I__paid__him__was__probably__the__difference__between__them__being__able__to__live__together__and__Stevie__being__sent__to__a__group__home.That's why the restaurant was a gloomy place that morning last August,the first morning in three years that Stevie missed work.He was at the Mayo Clinic in Rochester getting a heart surgery.His social worker said that people with Down's Syndrome often have heart problems at an early age so this wasn't unexpected,and there was a good chance he would come through the surgery in good shape and be back at work in a few months.A ripple of excitement ran through the staff later that morning when word came that he was out of surgery,in recovery,and doing fine.Frannie,the head waitress,did a little dance when she heard the good news.Belle Ringer,one of our regular trucker customers,stared at her and asked,“OK,Frannie,what was that all about?”“We just got word that Stevie is out of surgery and going to be okay.”“I was wondering where he was.I had a new joke to tell him.What was the surgery about?”Frannie quickly told Belle Ringer and the other two drivers about Stevie's surgery,then sighed: “Yeah,I'm glad he is going to be OK,” she said.“But I don't know how he and his Mom are going to handle all the bills.From what I hear,they're barely getting by as it is.” Belle Ringer nodded thoughtfully,and Frannie hurried off to wait on the rest of her tables.After the morning rush,Frannie walked into my office.She had a couple of paper napkins in her hand and a funny look on her face.“What's up?” I asked.“I cleared off that table where Belle Ringer and his friends were sitting after they left,and I found this was folded and put under a coffee cup.”She handed the napkin to me,and three 20 bills fell onto my desk when I opened it.On the outside,in big,bold letters,was printed “Something For Stevie”.That was three months ago.Today is Thanksgiving,the first day Stevie is supposed to be back to work.His social worker said he had been counting the days until the doctor said he could work.I arranged to have his mother bring him to work,met them in the parking lot and invited them both to celebrate his day back.I led them toward a large corner booth.I could feel and hear the rest of the staff following behind as we marched through the dining room.We stopped in front of the big table.Its surface was covered with coffee cups,and dinner plates,all sitting slightly bent on dozens of folded paper napkins.“First thing you have to do,Stevie,is clean up this mess,” I said.Stevie looked at me,and then at his mother,then pulled out one of the napkins.It had “Something for Stevie” printed on the outside.As he picked it up,two 10 bills fell onto the table.Stevie stared at the money,then at all the napkins peeking from beneath the tableware,each with his name printed on it.I turned to his mother.“There's more than 10,000 in cash and checks on that table,all from truckers and trucking companies that heard about your problems.‘Happy Thanksgiving!’”Well,it got really noisy about that time,with everybody hollering and shouting,and there were a few tears,as well.But you know what's funny?While everybody else was busy shaking hands and hugging each other,Stevie,with a big,big smile on his face,was busy clearing all the cups and dishes from the table.55.Why did the author have doubts about hiring Stevie? A.Stevie was not that reliableB.Stevie was mentally disabled.C.Stevie was too short and fat.D.Stevie was bad-tempered.56.According to the story,which of the following sentences is true?A.Stevie made customers uncomfortable. B.Stevie couldn't fix his attention on his work.C.Stevie often spilled coffee out of cups. D.Stevie usually cleaned the table too early.57. By saying the underlined sentence in Para.3,the author meant that the money she paid Stevie ________.A.could help Stevie out of the money trouble.B.couldn't thoroughly solve Stevie's problem.C.could make a great difference to Stevie's life.D.couldn't send Stevie to a group home.58.Why did Frannie sigh after she got word that Stevie would be OK ?A.She was worried that the owner would fire Stevie.B.She was worried about Stevie's health.C.She was worried about Stevie's finance problem.D.She was worried that no one would help Stevie.59.Why did the author ask Stevie to clean up the mess on the table after he returned?A.It was Stevie's duty to clean the table.B.The table was so dirty that it needed cleaning.C.Stevie would find the money that was given to him.D.She wanted to congratulate Stevie on his coming back.60.Stevie was popular among the staff and customers in the restaurant because of ________.A.his special appearance.B.his hard work and optimism.C.his funny speeches and actions.D.his kind-hearted behaviours.

D

I tried not to be biased,but I had my doubts about hiring Stevie.His social worker assured me that he would be a good,reliable busboy.But I had never had a mentally handicapped employee.He was short,a little fat with the smooth facial features and thick-tongued speech of Down's Syndrome(唐氏综合症).I thought most of my customers would be uncomfortable around Stevie so I closely watched him for the first few weeks.

I shouldn't have worried.After the first week,Stevie had my staff wrapped around his fat little finger,and within a month my regular truck customers had adopted him as their official truck stop mascot(吉祥物).After that,I really didn't care what the rest of the customers thought of him.He was like a 21-year-old in blue jeans and Nikes,eager to laugh and eager to please,but fierce in his attention to his duties.Every salt and pepper shaker was exactly in its place,not a coffee spill was visible when Stevie got done with the table.Our only problem was persuading him to wait to clean a table until after the customers were finished.

Over time,we learned that he lived with his mother,a widow who was disabled after repeated surgeries for cancer.Money was tight,and what__I__paid__him__was__probably__the__difference__between__them__being__able__to__live__together__and__Stevie__being__sent__to__a__group__home.

That's why the restaurant was a gloomy place that morning last August,the first morning in three years that Stevie missed work.He was at the Mayo Clinic in Rochester getting a heart surgery.His social worker said that people with Down's Syndrome often have heart problems at an early age so this wasn't unexpected,and there was a good chance he would come through the surgery in good shape and be back at work in a few months.

A ripple of excitement ran through the staff later that morning when word came that he was out of surgery,in recovery,and doing fine.Frannie,the head waitress,did a little dance when she heard the good news.Belle Ringer,one of our regular trucker customers,stared at her and asked,“OK,Frannie,what was that all about?”

“We just got word that Stevie is out of surgery and going to be okay.”

“I was wondering where he was.I had a new joke to tell him.What was the surgery about?”

Frannie quickly told Belle Ringer and the other two drivers about Stevie's surgery,then sighed: “Yeah,I'm glad he is going to be OK,” she said.“But I don't know how he and his Mom are going to handle all the bills.From what I hear,they're barely getting by as it is.” Belle Ringer nodded thoughtfully,and Frannie hurried off to wait on the rest of her tables.

After the morning rush,Frannie walked into my office.She had a couple of paper napkins in her hand and a funny look on her face.

“What's up?” I asked.

“I cleared off that table where Belle Ringer and his friends were sitting after they left,and I found this was folded and put under a coffee cup.”

She handed the napkin to me,and three $20 bills fell onto my desk when I opened it.On the outside,in big,bold letters,was printed “Something For Stevie”.

That was three months ago.Today is Thanksgiving,the first day Stevie is supposed to be back to work.His social worker said he had been counting the days until the doctor said he could work.I arranged to have his mother bring him to work,met them in the parking lot and invited them both to celebrate his day back.

I led them toward a large corner booth.I could feel and hear the rest of the staff following behind as we marched through the dining room.We stopped in front of the big table.Its surface was covered with coffee cups,and dinner plates,all sitting slightly bent on dozens of folded paper napkins.

“First thing you have to do,Stevie,is clean up this mess,” I said.

Stevie looked at me,and then at his mother,then pulled out one of the napkins.It had “Something for Stevie” printed on the outside.As he picked it up,two $10 bills fell onto the table.Stevie stared at the money,then at all the napkins peeking from beneath the tableware,each with his name printed on it.

I turned to his mother.“There's more than $10,000 in cash and checks on that table,all from truckers and trucking companies that heard about your problems.‘Happy Thanksgiving!’”

Well,it got really noisy about that time,with everybody hollering and shouting,and there were a few tears,as well.But you know what's funny?

While everybody else was busy shaking hands and hugging each other,Stevie,with a big,big smile on his face,was busy clearing all the cups and dishes from the table.

55.Why did the author have doubts about hiring Stevie?   

A.Stevie was not that reliable

B.Stevie was mentally disabled.

C.Stevie was too short and fat.

D.Stevie was bad-tempered.


56.According to the story,which of the following sentences is true?

A.Stevie made customers uncomfortable.  

B.Stevie couldn't fix his attention on his work.

C.Stevie often spilled coffee out of cups.   

D.Stevie usually cleaned the table too early.


57. By saying the underlined sentence in Para.3,the author meant that the money she paid Stevie ________.

A.could help Stevie out of the money trouble.

B.couldn't thoroughly solve Stevie's problem.

C.could make a great difference to Stevie's life.

D.couldn't send Stevie to a group home.


58.Why did Frannie sigh after she got word that Stevie would be OK ?

A.She was worried that the owner would fire Stevie.

B.She was worried about Stevie's health.

C.She was worried about Stevie's finance problem.

D.She was worried that no one would help Stevie.


59.Why did the author ask Stevie to clean up the mess on the table after he returned?

A.It was Stevie's duty to clean the table.

B.The table was so dirty that it needed cleaning.

C.Stevie would find the money that was given to him.

D.She wanted to congratulate Stevie on his coming back.


60.Stevie was popular among the staff and customers in the restaurant because of ________.

A.his special appearance.

B.his hard work and optimism.

C.his funny speeches and actions.

D.his kind-hearted behaviours.



题目解答

答案

语篇导读】 本文是一篇记叙文。老板雇佣了患有唐氏综合症的病人Stevie来打扫卫生,起初担心有精神问题的他不能胜任这份工作,但是实践证明,这份担心是多余的。Stevie深受员工和顾客的喜欢,后来Stevie去做心脏手术,大家为其捐款,帮助其解决经济困难。

55.

解析 细节理解题。根据文章第一段But I had never had a mentally handicapped employee.可知,作者从未雇佣过精神上有残疾的员工,因此他担心顾客们见到Stevie会不舒服,所以在雇佣Stevie的时候心存疑虑。

答案 B

56.

解析 细节理解题。根据文章第二段最后Our only problem was persuading him to wait to clean a table until after the customers were finished.可知,我们需要做的事情就是劝Stevie等客人吃完后再去打扫卫生,选项D与之对应。

答案 D

57.

解析 推理判断题。根据第八段中“But I don't know how he and his Mom are going to handle all the bills.From what I hear, they're barely getting by as it is.”,并结合划线句子可知,老板付的工资并不能彻底解决Stevie所面临的问题。

答案 B

58.

解析 细节理解题。根据第八段...then sighed: “Yeah, I'm glad he is going to be OK,” she said.“But I don't know how he and his Mom are going to handle all the bills.From what I hear, they're barely getting by as it is.” 可知,Frannie叹息的原因在于,他不知道Stevie和他的母亲如何应对他的手术费用,即担心他的经济方面的问题。

答案 C

59.

解析 细节理解题。根据文章倒数第四段和第五段“First thing you have to do, Stevie, is clean up this mess,” I said....It had “Something for Stevie” printed on the outside.As he picked it up, two $10 bills fell onto the table.可知,老板在Stevie回来后,让他打扫卫生的原因在于让他找到大家为他捐的善款。

答案 C

60.

解析 推理判断题。结合文章第二段...but fierce in his attention to his duties.Every salt and pepper shaker was exactly in its place, not a coffee spill was visible when Stevie got done with the table.可推断出,Stevie受欢迎的原因在于他的乐观及其努力的工作。

答案 B


解析

步骤 1:理解问题背景
文章讲述了老板雇佣了患有唐氏综合症的病人Stevie来打扫卫生,起初担心有精神问题的他不能胜任这份工作,但是实践证明,这份担心是多余的。Stevie深受员工和顾客的喜欢,后来Stevie去做心脏手术,大家为其捐款,帮助其解决经济困难。

步骤 2:分析问题55
根据文章第一段But I had never had a mentally handicapped employee.可知,作者从未雇佣过精神上有残疾的员工,因此他担心顾客们见到Stevie会不舒服,所以在雇佣Stevie的时候心存疑虑。

步骤 3:分析问题56
根据文章第二段最后Our only problem was persuading him to wait to clean a table until after the customers were finished.可知,我们需要做的事情就是劝Stevie等客人吃完后再去打扫卫生,选项D与之对应。

步骤 4:分析问题57
根据第八段中“But I don't know how he and his Mom are going to handle all the bills.From what I hear, they're barely getting by as it is.”,并结合划线句子可知,老板付的工资并不能彻底解决Stevie所面临的问题。

步骤 5:分析问题58
根据第八段...then sighed: “Yeah, I'm glad he is going to be OK,” she said.“But I don't know how he and his Mom are going to handle all the bills.From what I hear, they're barely getting by as it is.” 可知,Frannie叹息的原因在于,他不知道Stevie和他的母亲如何应对他的手术费用,即担心他的经济方面的问题。

步骤 6:分析问题59
根据文章倒数第四段和第五段“First thing you have to do, Stevie, is clean up this mess,” I said....It had “Something for Stevie” printed on the outside.As he picked it up, two $10 bills fell onto the table.可知,老板在Stevie回来后,让他打扫卫生的原因在于让他找到大家为他捐的善款。

步骤 7:分析问题60
结合文章第二段...but fierce in his attention to his duties.Every salt and pepper shaker was exactly in its place, not a coffee spill was visible when Stevie got done with the table.可推断出,Stevie受欢迎的原因在于他的乐观及其努力的工作。

相关问题

  • Whenever I have trouble ( ) many problems, I ask Jack for help.A. dealing withB. to deal withC. on dealing withD. deal with

  • 26 )Could she picture him ___ politics with her father in the drawing -room at her home ?A discussing B. to discuss C.as to discuss D. that discusses

  • The coming of the railways in the 1830s ________ our society and economic life.A. transferredB. transformedC. transportedD. transmitted

  • The increase in international business and in foreign investment has created a need for executives with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. Americans, however, have not been well trained in either area and, consequently, have not enjoyed the same level of success in negotiation in an international arena as have their foreign counterparts. Negotiating is the process of communicating back and forth for the purpose of reaching an agreement. It involves persuasion and compromise, but in order to participate in either one, the negotiators must understand the ways in which people are persuaded and how compromise is reached within the culture of the negotiation. In many international business negotiations abroad, Americans are perceived as wealthy and impersonal. It often appears to the foreign negotiator that the American represents a large multi-million-dollar corporation that can afford to pay the price without bargaining further. The American negotiator’s role becomes that of an impersonal supplier of information and cash. In studies of American negotiators abroad, several traits have been identified that may serve to confirm this stereotypical perception, while undermining the negotiator’s position. Two traits in particular that cause cross-cultural misunderstanding are directness and impatience on the part of the American negotiator. Furthermore, American negotiators often insist on realizing short-term goals. Foreign negotiators, on the other hand, may value the relationship established between negotiators and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidify the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other negotiator. Clearly, perceptions and differences in values affect the outcomes of negotiations and the success of negotiators. For Americans to play a more effective role in international business negotiations, they must put forth more effort to improve cross-cultural understanding. [共5题](1)What kind of manager is needed in present international business and foreign investment? [本题2分]A. The man who represents a large multi-million-dollar corporation. B. The man with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. C. The man who is wealthy and impersonal. D. The man who can negotiate with his foreign counterparts.

  • ID 89612-|||-We prefer fully __ the plan __ it into execution in a hurry.-|||-OA.discussing.to put-|||-OB.discussing . than put-|||-C.discussing...to putting-|||-O Do ti discuss.than to put

  • The _ of considerable statistics will make it impossible to draw the final decision.A. dependenceB. consequenceC. presenceD. absence

  • "There is a senseless concept that children grow up and leave home when they're 18,and the truth is far from that,"says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin.Today,unexpected numbers of young adults are living with their parents."There is a major change in the middle class,"declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University,whose son,19,moved back in after an absence of eight months.Analysts list a variety of reasons for this return to the nest.The marriage age is rising,a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people.A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters.For some,the expense of an away-from-home college education has become so extremely great that many students now attend local schools.Even after graduation,young people find their wings clipped(夹住) by skyrocketing housing costs.Living at home,says Knighton,a school teacher,continues to give her security and moral support.Her mother agreed,"It's ridiculous for the kids to pay all that money for rent.It makes sense for kids to stay at home."But sharing the family home requires adjustments for all.There are the hassles over bathrooms,telephones and privacy.Some families,however,manage the delicate balancing act.But for others,it proves too difficult.Michelle Del Turco,24,has been home three times-and left three times."What I considered a social drink,my dad considered an alcohol problem,"she explains."He never liked anyone I dated,so I either had to hide away or meet them at friends'houses."Just how long should adult children live with their parents before moving on?Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake.Children struggling to establish separate identities,can end up with"a sense of inadequacy,defeat and failure."And aging parents,who should be enjoying some financial and personal freedom,find themselves stuck with responsibilities.Many agree that brief visits,however,can work beneficially.63.According to the author,there was once a trend (趋势) in the U.S ____ .A.for middle class young adults to stay with their parents.B.for young adults to get jobs nearby in order to live with their parents.C.for married young adults to move back home after a lengthy absence.D.for young adults to leave their parents and live independently.64.Which of the following does not account for young adults returning to the nest? ____ A.Young adults find housing costs too high.B.Quite a number of young adults attend local schools.C.Young adults are psychologically and intellectually immature.D.Young adults seek parental comfort and moral support.65.One of the disadvantages of young adults returning to stay with their parents is that ____ .A.the young adults tend to be overprotected by their parentsB.there will unavoidably be inconveniences in everyday lifeC.most parents find it difficult to keep a bigger family goingD.public opinion is against young adults staying with their parents66.The word"hassles"in the passage (Para.3,Line 4)probably means ____ .A.agreementsB.worriesC.disadvantagesD.quarrels

  • Never before in my career _ _ of an assignment A have l frightened B had I frightened C had I been frightened D have I been frightened

  • 23.有一串钥匙在沙发上。Aset of keys _______on the sofa./ There is _________on the sofa.24.问李老师要你的书吧。________Ms. Li ________yourbook!25.请给老赵打电话。_________Old Zhao ______13096935553..26.这条蓝色的裤子是他的吗?Isthis pair of trousers _________?27.我的父母在第一张照片里。_______________are in the first photo.28.谢谢你帮助我。Thankyou for ________________./ Thank you for _____________.29.那个女孩姓王。Thegirl’s __________is Wang./ The girl’s ______________is Wang.30.那只小狗叫什么名字?What’s__________the dog? / What’s ____________name?31.今天玩得开心点!___________today! / Have a good time today!32.这有两张漂亮的她家的全家福。Here_______two nice photos of her family.

  • Elder and weaker Mr. Mag paid_visits to his old friends.A. scarceB. rare()C. insufficientD. inadequate

  • ( )I can’t recall the______, but I did meet her before.A. occasionallyB. occasionalC. occasionD. occasioned

  • In some families,new adults and kids seem to slip in effortlessly, ____ they have been there all along.A. whileB. thoughC. becauseD. as though

  • (Walk)______ a long way, Robbins began to feel tired.

  • These drugs are available over-the-counter without a(n)__________. ()A. infectionB. dosageC. prescription

  • Fill in the blanks with the words given below.Change the form where necessary.Each word can be used only once. budget defy dilemma diverseloyalty manipulate objectivePerspective tackle urge (1)The ____ of the "upright"message is to ask people to save,while the "permissive"message asks people to spend.(2)If you find yourself in a(n) ____ about what is the right decision for your career,speak to a career counselor.(3)It is important for parents to listen to their children's opinion because they may have a very different ____ on the things they've seen.(4)To cater for the different tastes of athletes from all over the world,the organizers of the Beijing Winter Olympics prepared ____ dishes.(5)If you want to save money for a rainy day making a(n) ____ is the first step you may want to take because it gives you a clear plan.(6)The Chinese legend goes that Yue Fei's mother tattooed four Chinese characters on his back to remind him of the importance of ____ to the nation.(7)When children are addicted to online games,they would often ____ their parents and stay online for hours every day.(8)The report goes on to ____ the technicians to take a more active role in developing the standards of artificial intelligence.

  • If you_________in a job for several years, you may be able to accumulate a lot of work experience and skills that would be beneficial to your future career development.A. have workedB. had workedC. have been workingD. had been working

  • Focusing on the content-|||-.Content questions (Paras.13-14)-|||-Q:Does the author think it wrong or improper-|||-to send red roses or cards to one`s lover?-|||-A:No.The author does not frown on such-|||-practices.What she means is that we should-|||-not understand love so superficially. Instead-|||-we should always remember the essence of-|||-love,which goes beyond all the tokens of-|||-love.-|||-13 We have hardened ourselves so much in this-|||-competitive age that we have forgotten the essence of-|||-relationships.There`s muc more to being someone`s-|||-lover than gifting them red roses and fifty-cent cards.-|||-What about gifting our object of affection``,our time,-|||-our company,our support,our friendship?What-|||-about setting priorities in our lives and focusing-|||-on each with sincerity?^13 What about trying to be-|||-self-sufficient emotional letting ourselves-|||-loose?"4 What about giving ourselves,and others,-|||-time and space to forge relationships?What about-|||-working towards meaningfu and lasting friendships?-|||-What about honouring our commentments?What-|||-about channeling our energies and emotions towards-|||-building lifelong bonds rather than wasting them on-|||-seasonal relationships?-|||-14 We have but one life and we must experience-|||-everything that can make us stronger.True love-|||-happens once in a lifetime.And we should not have-|||-become so tired by our frivolous acts that when it-|||-comes we aren`t able to receive it with open arms.-|||-Q:With the seven phrases introduced by"what about...?"what does the author advise us to do?-|||-A: .spend more time together with our loved ones and always support them;-|||-know the most important things in our lives and deal with them earnestly and sincerely;-|||-be emotionally mature and independent instead of starting a relationship on impulse;-|||-give ourselves and others time and space to forge relationships,for real love takes time;-|||-pursue meaningful and permanent relationships;-|||-be faithful and loyal to the established relationship;-|||-.build sincere,serious,and life-long relationships.-|||-Q:The author frowns on "frivolous acts".What do "frivolous acts" refer to?-|||-A: They refer to"seasonal relationships love focused on physical beauty,love based on lust and love-|||-involving more taking than giving.-|||-Q:What kind of love does the author encourage?-|||-A: The author encourages us to seek love that can make us stronger,love that happens once in a-|||-lifetime.In short,she sings the praises of relationships based on true love.-|||-.Extended questions (Para 13-14)-|||-Q:What is the difference between the parallelism used in Para.12 and that in Para.13?-|||-A: Parallelism in Para.12 appears in statements while here in Para.13 it is in the form of rhetorical-|||-questions,which ask for no answers.The rhetorical effect,however,is the same.

  • 6. The children will now play some pieces of music that they ______ themselves. A.were taught B.composed C.accomplished D.worked7. While she waited,she tried to ______ her mind with pleasant thoughts of the vacation. A.occupy B.compose C.think D.intensify8. In the film,the peaceful life of a monk ______ the violent life of a murderer. A.is compared with B.is compared to C.is contrasted to D.is contrasted with9. ______ to pay for an order is simplicity itself. A.Use plastic B.Using plastics C.Using plastic D.Used plastic10. Additional time is required for cooking or ______ homemade dishes. A.chill B.to chill C.chilled D.chilling

  • Dreams can be a rich source of ___________ for an artist. (inspire)

  • Responsibilities ______becoming a father.A. charge forB. go withC. save forD. go through

上一页下一页
logo
广州极目未来文化科技有限公司
注册地址:广州市黄埔区揽月路8号135、136、137、138房
关于
  • 隐私政策
  • 服务协议
  • 权限详情
学科
  • 医学
  • 政治学
  • 管理
  • 计算机
  • 教育
  • 数学
联系我们
  • 客服电话: 010-82893100
  • 公司邮箱: daxuesoutijiang@163.com
  • qt

©2023 广州极目未来文化科技有限公司 粤ICP备2023029972号    粤公网安备44011202002296号